tiistai 25. kesäkuuta 2013

Unelmointia...

Tokihan aina saa ja pitääkin unelmoida.
Kenties nyt, kun Kerttu ei vielä ole niin hanakasti alkanut sitä leikkimökkiä vaatia, niin tämä äiti haaveilee siitä tällä erää enemmän. ;)
Siispä jatkan liittyen tämän kirjoitukseni yllä kuvaan sitä .
Olemme siis alustavasti suunnitelleet että se leikkimökin paikka olisi tuossa aidan vieressä, ovi aukko kuvan katsojaa kohti.(tänne päin.)

Se, miksi haaveilen ja unelmoin siitä mökistä on vain ja ainoastaanse, että saisin laittaa sinne pienet verhot ikkunaan. Tyttöhän tahtoisi kaiken olevan pinkkiä. En kuitenkaan jaksa uskoa että toteutan sen hänen toiveensa kuitenkaan aivan kokonaan. Tpki siellä voi olla jotakin pinkkiä, mutta en kuitenkaan ole aikeissa kuorruttaa sitä ylenpalttisesti pinkin erisävyihin.

Matto. Oven eteen tulisi kenties joku pinkin-valkoinen tai pinkki-musta raitainen matto. Sellainen kudottu räsymatto. Koosta en vielä pysty sanomaan kun en tiedä minkä kokoinen se itsessään on se mökki.. kenties kuitenkin sellainen perinteisen "ovimaton"(kynnysmaton)  kokoinen.

Taulut. Tauluina voisi toimia Kertun (miksi ei myöhemmin toki Lantun tai pojankin piirtämät piirustukset kehyksissä.

Seinä. Miksi ei sisäseinää voisi maalata joltain osin sillä liitutaulumaalilla? Siellä olisi sitten liitutaulua lapsille, minne saisivat piirrellä mielin määrin, mutta sitten herääkin heti kysymys:
-Antaako se lapselle mielikuvan että seiniin SAA piirtää? Ymmärtääkö että se pointti/idea on siinä että kyseessä ON ihan sitä varten tehty kohta seinään... hmm...se tietenkin JOS siihen piirtää väärällä kynällä niin se sitten on siinä ja pysyy.

Mitäs vielä...no ainakin siitä mieleni kevenee, sillä hänen huoneestansa saisimme pois sen hänen pienen minikeittiönsä. Siinähän ei sinällään ole mitään vikaa vaan lähinnä niissä oheisjutuissa, eli ne kipot ja kupit, haarukat ja veitset ovat niinku siellä täällä pitkin meidän mökkiä. Milloin löytyy muovi haarukka meidän pedistä tmv. Nyt ne saisi viedä sitten sinne mökkiin..(ja niitä löytyisi sitten varmaankin isännän iloksi nurmea ajaessa sieltä nurtsilta...heheh...)
Eli aina jos joki asia on poissa silmistä se on tavallaan poissa mielestä siihen saakka kunnes se taas tulee tavalla tai toisella vastaan.

Ideoita leikkimökin sisustamiseen otetaan vastaan, mikäli jollakin on jotakin hyviä ideoita sitä sisustamista ajatellen. :)
Joku pieni pöytä ja muutama tuoli olisi aika ihanteellinen sinne mökkiin sisälle. Mieluiten tahtoisin itse (näkisin) siellä puisen pöydän tuoleineen kuin muovisen. Ne muoviset kun tahtoo keikkua niin herkästi... tuo nyt on vain minun mielipiteeni...

Nähtävästi on  minun lähdettävä käymään uudemman kerran nyt kylillä, sillä isäntä ilmoitti että tämän helteen vuoksi emme ehkä menisikään käymään asioilla naapuri pitäjässä... :/
Kerttu mankui jo aamusta mansikoita kaupalla käydessämme, sanoin tuolloin hälle että ostaisimme niitä iltapäivästä kun olisimme kaikki käymässä siellä kaupalla... hän tyytyi siihen.
Minä vain tahtoisin muutamia muitakin itselleni tarpeellisia tarvikkeita ja tuotteita jo nyt...joten siitä syystä olisi syytä käydä kaupalla uudestaan, enkä jaksaisi millään odottaa toiseen päivään jos sitä JOSKUS pääsee siellä naapuri pitäjässä käymään ostamaan niitä juttuja... :/

Helteisiä päivän jatkeita kaikille, muistakaa nestetasapaino ja juokaa vettä!


2 kommenttia:

  1. Puiset on tukevammat, mutta niitten täytyisi olla käsitelty jollain, etteivät mene pilalle, jos saa kosteutta.
    Meillä on sisällä puiset pikkukalusteet, ulos valitsin kaksi muovituolia. Eipä haittaa jos sataa (tai menee rikkikään, kun varmaan kaksi euroa maksoin...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti vinkistä!
      Tänään ihastelin Prismalla sellaisia pientä tummanruskeaa klaffituolia ja pöytää jotka oli kokoa "lapsi". Vai sanottaisko että suunnattu lapsille istuttavaksi.
      Kankaista /kankaisia tuoleja en mieluusti ulos ostaisi edes lapselle kun kuitenkin unohtuu jossain vaiheessa sateeseen ja sitten homehtuu. Jotenkin tuntuu että ne haprastuukin helpommin ja menevät sitä myöden risaksikin (nopeammin kuin muusta materiaalista olevat?)

      Poista