maanantai 17. kesäkuuta 2013

Suunnitelmia suunnitelmia...

Voihan KESKIKESÄ!
Miten se tuo juhannus painaakin päälle noin nopsasti...
Jossain mielessä kivaa, mutta mielestäni juhannuksena tulisi tehdä "jotakin" erilaisempaa kuin viettää normiarkea kotona.
Siis älkää nyt ymmärtäkö väärin. Siinä ei ole mitään vikaa olla kotona, mutta... on se vähän jossain määrin niin tavallista. (Ymmärtänetteköhän mitä meinaan tuolla "tavallisella"..)

Eilen illasta mies alkoi siitä puhua.
Eikö olisi mitään paikkaa minne me voisimme mennä?
(Kuulema se voisi olla n.200km säteellä täältä missä asumme.)
Hän myös heitti eilen että:
- Perjantaina on oltava sitten laukut pakattuna siten että on jokaiselle (minulla ja lapsilla) kampetta 1 yön yli reissun ajaksi..kun hän tulisi töistä niin lähtö koittaisi kumilullalla jonnekin päin...
Iltamassa mietimme erivaihtoehtoja minne voisimme mennä...
Kysyin (miehni ehdottamana) ensinnäkin tältä luottoystävältäni joka suunti kotipaikkakunnalleni, että "onko hän aikeissa olla siellä vielä kuinka pitkään?"
Sain vastaukseksi että:
 "Viikonlopun yli, painuvat viikonloppuna mökille."
(Niinpä niin, kukapas se kaupungissa olisikaan juhannuksena, siellähän EI ole ketään ja jos on niin nekin tillintallin loppuyöstä/alkuillasta parhaimmat.)
Hmm...
Siis kun joku vain keksisi kysyä meidän juhannussuunnitelmiamme! Siis sellainen joka voisi kuullessaan ettei niitä meillä ole niin kutsua vaikka meidät luokseen kylään/viettämään kanssaan juhannusta...-kuulostaa ja näyttää hölmölle kun sen kirjoittaa noin. Mutta se on tosiasia.
Mietimme myös erästä etäämmällä olevaa sukulaispaikkaani-siellä olimme puhuneet käyvämme mieheni kesäloman alettua. Ilkeisikö sitä kysyä että "käviskös se jo nyt jos tulisimme poikkeamaan juhannuksen siellä?"
Siihen (juhannukseen) kun on alle viikko enää! Itseasiassa vain 3 yötä aattoon!!!
Miksi oi miksi meillä menee AINA suunnitelmat näin tipoille/viimetinkaan siihen viimeiseen punaiseen.*huoh!*
Nyt sitten koitamme tyyliin "juosten-kusten" keksiä jotakin minn emennä ja mitä tehdä.
Tähän saakka ei ole ollut mukamas rahaa mennä minnekään. (Eikä se raha ole määrällisesti edes lisinyt...että sikäli. Tartteis kai vaan ottaa se järki käteen ja sanoa miten asia on: Ollaan kotona kun ei ole sitä RAHAA.)
Itse ehdotin kyllä myös erästä toista suklulaispaikkaa jossa voisi olla ihan kiva käydä ja jonne mieskin oli myöntyvä lähtemään, ainoa juttu on vain se kun se juhannus ON JO NIIN LÄHELLÄ että varmasti on jokaisella jo ne suunnitelmat tehty tuolle tulevalle viikonlopulle.

Ärh!
Tästäkö sain nyt migreenin aiheen itselle.
Kylläpä kyllä-

Yleisestikin olisi ENEMMÄN kuin vain MUKAVAA olla oman perheen kanssa vaikka mökillä. Ollen tekemättä yhtikäs mitään "erityisempää". Paistaa vaikka lettuja mieletön kasa ja saunoa vastalla, pelata jos sää sallii niin jotakin pihapelejä (mölkky yms.)
Miksi ei vaikka käydä kalassakin? Ei pois suljettu ollenkaan...mutta kun on noin pienet lapset niin en oikein ajatuksena edes teoriassa alkaisi lähteä niiden kanssa vesille. -> liikaa vahtimista eikä siellä sitten enää voisi itse keskittyä mihinkään muuhun kuin lastensa vahtimiseen+ ei ole pelastusliivejä kummallekaan...Se tyssäsi siihen. Mutta eipä olisi ollut kaiketi venettäkään.. :D

Pesin äsken koneellisen pyykkiä. Nyt olisi alettava katsoa mitä OLISI kenties pestävä vielä ennen viikonloppua MIKÄLI päätämme lähteä jonnekin päin...
Voihan ARMOTIN STRESSI tätä jussia.

3 kommenttia:

  1. Meillä on "normi päivä" = isäntä joutuu oleman töissä ---> jos on kuiva, niin siirtämään kastelukonetta. Ystäväperhe tulee kylään. Illalla oman perheen kesken ehkä grillataan yms. Mutta minulle onkin luksusta, kun mies on paikalla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa meidänkin juhannuksenvietosta tulla sitä "normiarkea" näillä näkymin...
      Minua stressaa vain enemmän ajatustasolla asian miettiminen (soutaminen ja huopaaminen-juupas-eipäs-meininki asian suhteen. Milloin olemme menemässä "sinne jonnekin" ja sitten taas "emme olekaan kuin olemme kotona". Aaaaargh!!!!)

      Niinpä niin,minä asennoidun nyt siihen että jos nyt emme ole tylsästi kotona niin kotona ainakin. Ja sitä silmitellen alan laatia kauppalistaa juhannukselle ostettavista elintarvikkeista yms.
      Ainakin maitoa meille ostettava jo torstaina se 10L josko sillä määrällä pääsisimme juhannuksen yli.
      Heitinkin isännälle että:
      - No ostetaanko makkaraakin 10kg + kaikkea muuta aina tuon luvun "10" verran.. :D

      Lettuja joka tapauksessa olis saatava, se on varma.- tai pannarikin käy kun se on helpompi toteuttaa paiston suhteen. ;)

      Kiva TEILLE että saatte edes vieraita kylään (ystäväperheen)

      Poista
    2. Minä kyllä ymmärrän just tuon että kotona ollessa sitä helposti on "liian tavallista" kun on tutuissa ympäristöissä. No, meilläkin ollaan suurimmaksi osaksi kotona, mutta tosiaan siellä isälläni käymme aattona. Mutta siskoni ilmoitti juuri saaneensa sille illalle keikan (anteeksi, tulee puhuttua aina vain "keikoista", tarkoitan niillä esiintymiskeikkoja, en mitään huumekeikkoja xD) joten hän ei sitten pääsekään viettämään kanssamme juhannusta :( vähän harmittaa, mutta jospa me muut kuitenkin saatais kiva juhannusaatto aikaan ilman häntäkin. Grillaus taitaa joka tapauksessa olla meidän perheen ainut "erikoisuus" jussille, että vähän jotain extraa normigrillausten sijaan. Ainakin aurajuustolla täytettyjä, pekonilla ympäröityjä herkkusieniä NAAAAAMSKIS, hyvä ruoka, parempi mieli xD terveisin nooli. :D

      Poista