tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kyllä se tästä...

Taitaa ne juhannus suunnitelmat meilläkin selkiintyä.
(Vai alanko minä vain kypsyä ajatukseen juhannuksena KOTONA olemisesta!?!...-voi olla sekin...)
Mutta minä kuikin mitä / millaisia sisävesiristeilyjä olis tarjolla ja ehdotin erästä meidän isännälle joka ilokseni näytti asialle VIHREÄÄ VALOA!
:)
Vaikka se olisi lauantaina, se ei haittaa minua, sillä onhan siinäkin tavallaan jotakin `erikoista`mitä odottaa ja siitä normiarjesta poikkeavaakin se on. Ei me joka päivä/ilta tai edes viikonloppu käydä moisella.
( seuraa tunnustus: ei olla käyty VIELÄ IKINÄ!)

Tämä voi olla liian aikaista hehkutusta, mutta jotenkin minä olen tuudittautunut siihen ajatukseen että SAATTAISIMME sen tehdä. Ja näin ollen olen saanut sielunrauhan tästä stressin aiheesta.

Se, että olimmepa missä tahansa tulee viemään rahaa.(kirjoitinkin muistaakseni jo että vaikka olisimme koko juhannuksen vain kotona, niin ruokaa on varattava myös Lantulle jolloin on ostettava kahta kauheammissa määrin. Tai oikeammin sitä on kannettava enemmissä määrin...eihän muutama pyhä kenenkään ruokahalua luulisi nostavan...mutta vannomatta paras.

Lanttu on muuten mallannut itseään konttaus asentoon.
Tosin vain pakitettuaan itsensä takaperin ensin hajareisin jykevän olohuoneemme pöydän jalkaa vasten. Huudettuaan siinä aikansa sitä, kun ei pääse enää etenemään (pakenemaan) hän nostaa itsensä sitä pöydänjalkaa vasten takaperin kontilleen. Seisoo siinä hetken ja lysähtää maahan.
On kuitenkin silminnähden ilahtunut aina päästessään siihen asentoon. Ei tuo tyttö vielä ole hoksannut kuinka pääsisi ryömien eteenpäinkään kun jo kontilleen koettelee...
Lasketaankohan tuota jo konttauksen alkeiksi?
(Viisaammat sen kertokoon jos kuka kehtaa kommentoida asiaan jotakin...)

Aurinko paistelee nyt ja ilta on ollut muutoinkin jo "parempi" sään puolesta. Kävimme hakemassa mummolaan eilen jääneet tuplarattaatkin koko perheen voimin ja ihan kävellen reippaillen. :) - Hyvä me!!!

Mukavaista illan jatkoa ja seuraavan päivän odotusta vain kaikille...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti