maanantai 3. kesäkuuta 2013

Poltetta päivään..

Mikä HELLE!Huh huh. aamulla näytti mittari jo ennen kuin lapsetkaan oli heränneet (n.klo 05:02, kun katsoin ennen kuin lähdin automaatille nostamaan jäderahaa meille päiväksi kun kävisimme lapsien kanssa `retkellä`nimenomaan ostamassa jädet. Pallo sellaiset, niin silloin näytti mittari jo varjossa +27*C!!!
No en siinä aamusella muuta sitten juuri päälle laitellut kuin caprit ja t-paita + ohut takki. Sitten hipsin automaatille, missä käyntiin meni aikaa "vain" n.20min. Kipitin minkä crokseistani pääsin.

Aamusta lähdettiin lasten herättyä jo varhain puistoilemaan. Sain Lantun syötettyä vaille 9 (uudemman kerran kun vanhemmat lapset oli jo heränneet) niin kello oli katoksessa pihalla katsoessani 09:06 ja kotiin tulimme klo 12:30. Siihen aikaan mahtui 2 puistoa, jädet ja kotimatka samaisten jo aikaisemmin meno matkalla käytyjen puistojen kautta.
Lopputuloksena sain äskettäin huomata omien käsivarsieni palaneen. :(
- Peiliin olis katsominen! Mitäs en ole ostanut aurinko rasvaa ja laittanut sitä. taisimme olla juuri sen kuumimman porottavimman ajan pihalla. Pyrin kyllä olemaan itse aina varjossa kun vain mahdollista, samoin suojasin Lantun harsoin aina varjoon ja tarjosin vettä (jäistä sellaista) vanhemmille lapsille. :)

Äsken kävimme vielä kaupalla ostamassa huomiselle ruokatarpeita. Huomenna meillä on hernekeittopäivä. Pitkästä aikaa. Juhlien mentyä sitä taas saa tottua syömään aika ajoin sitäkin.. xD
En tiedä sanoin varmasti eräälle laitapuolen kulkija kaksikolle hieman rumasti. (jäi harmittamaan heti sen sanottuani- hyvä jotta en kääntynyt ja käynyt ostamassa heille pullollisia keskiolutta hyvityksenä sanomisestani...)
Kun Kerttu tahtoi kävellä kotimatkalla. Toki annoin hänen kävellä. Mutta...
Hän meinasi lähteä eri suuntaan eräässä risteyksessä ja säikähdin hieman ja sanoin aika tiukkaan sävyyn että:
- ELÄ MENE SINNE!!!!
Toinen kulkijoista (jotka tulivat perässämme matkaten siinä likellä olevalle penkille törpöttelemään) sanoi takanani:
laitapuolen kulkija: - - No elä nyt oo nuin kova toiselle...
minä: - Olisit itekin jos olisi teidän oma lapsi!
laitapuolenkulkija:mutisi jotakin johon minä taas puolestani en voinut olla sanomatta: - ja siinäkö on sitten lopputulos!
laitapuolenkulkija: - no elä nyt ota ihtees..
minä: - En minäkään ,anteeksi vaan ,pyytänyt ottamaan kenenkään siitä sanomisestani itseensä...

Tiedän että niiden sanomisten pitäisi antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos, mutta kun joskus, siis paino sanalla joskus harvoin (ja nyt oli sellainen harvoin kerta sitten) ottaa pataan/käpyyn ja kupoliin kun joku muu tulee tavallaan neuvomaan kuinka täytyisi mikäkin tilanne hoitaa.
He eivät tiedä että tyttärelläni on nyt meneillään kamala uhma. Kaikesta pitää tingata vastaan väittäen ja hangoitellen. Mitään mitä pyydetään tekemään ei vaan voi tehdä niin vaan hirrrrmuisen monen mutkan ja uhkailun kautta päästään loppu tulokseen. Vasta. turhauttaa... ja tämä helle vielä siihen päälle niin jopa on somaa!!!

Nyt jos menisin suihkuun kun Kerttu nukahti tavalleen tyypillisesti juuri ennen kotiamme. Kannoin hänet sänkyyn ja siellä uinuu nyt. Toinen potkuttelee vatsallaan pakki päällä pitkin keittiötä (Lanttu nimittäin) ei ole hoksannut kuinka pääsee eteenpäin, siis käsillä työntelee itseään taaksepäin. Meidän Lantulta ei siis ainakaan pakki puutu. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti