maanantai 24. kesäkuuta 2013

Valamista tuilj!


Nimittäin hiekkalaatikko projekti tuli päätökseen.
Laatikko on nyt maalattu ja sinne on kannettu hiekkaakin.
Vaikka on kyllä sanottava että vaikka neiti-Kerttu sitä odotti niin kovin, niin maalaaminen loppui muutaman lautapinnan jälkeen kuin seinään. (äiti sai maalata loput isän ollessa hakemassa sitä hiekkaa...)
Noh, sitten kun isä saapui hiekkojen kanssa, niin neiti-Kerttu komensi kädet puuskassa lanteilla minne mikäkin hiekkakuorma tuli kipata ja heti sen perään komensi:
- Iti, ota lapio ja levitä te nyt!!!!
XD (Kuvassa neiti on levittämässä 2.kottikärrillistä hiekkaa laajellamme laatikkoon, sillä isänsä oli hakemassa sitä lisää. Tässä kuvassa se levityshomma vielä maistui hälle, mutta pari kuormaa myöhemmin neiti keskittyi tekemään jalan ja käden kuvia pehmeään hiekkaan. ;)  )

2 kommenttia:

 1. Onnea uudelle hiekkikselle! Pitäkää "hiekkakasa-eväsretki" sen kunniaksi!
  Kyllä se vaan helpottaa, kun on omalla pihalla ja voi päästää sinne leikkimään (teillä en tiedä, mutta meillähän ei teitä mene "ihan lähellä ;D )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tässä minne se hiekkalaatikko sijoitettiin niin pääse piha etupihan puolelle (kuten kuvasta näkee miten korkea aita kiertää takapihaamme...-kyllä se puinen taustalla ;) )
   Tosin siinä kulmassa joka ei kuvassa juuri näy,koska jää vasempaan reunaan on rautainen portti jonka Kerttu osaa avata. Eli se EI pidättele Kerttua JOS päättää ja tahtoo mennä etupihalle jotakin hakemaan.
   Siinäkin mielessä itse olen tyytyväinen hiekkalaatikkoon koska sinne näkee olkkarista ja keittiöstämme, eli ei ole itse pakko nököttää siinä koko aikaa vaan voit tehdä niitä kotihommia keittiössä (ruokaa laittaa tms.) mitä nyt yleensäkin niissä huoneissa tehdään. Itsehän en ehdo enkä ole oikein innokas katsomaan töllöä, miten voisinkaan kun siellä on aina oltava pyörimässä joku lasten kuva tai kanava vaikka jouten päällä! Olen tainnut antaa liiaksi "löyhää köyttä" lapsilleni ja voisi kurinpalautus olla paikallaan joidenkin asioiden suhteen... :/

   Poista