keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Aamuvirkku.

No jaa, en ehkä olisi noussut ihan VIELÄ klo 06:15 ylös ellei Lanttu olisi ryskytellyt oman pinniksen laitoja ja ölissyt väliin kovasti kiljahdellenkin vaatiessaan jotakin nousemaan antaakseen hälle hieman maitoa jotta jaksaisi jatkaa unia vielä jonkun tunnin.
Se joku olin sitten minä, koska mies lähti tänä aamuna töihinsä jo normaalia aikaisemmin ja sitä paitsi ne syöttämiset(myös aamuyöllä/viikonloppuisin/koska tahansa nukkuma-aikaan) kuuluvat minun tehtäviini. En valita, sillä jos havahdun hereille en saa heti unta jolloin se on minulle loogista/jopa luonnollista nousta tekemään se asia ja menen sitten uudestaan nukkumaan/pitkäkseni ellei toinen lapsistamme -se 3v, herää siinä välissä vaatien itselleen maitoa ja "kakaohmetta". Useimmiten hän EI herää, joten siitä kiitosta hälle. :)

Tänään torstaina pitäisi minun laittaa hieman pakkaillen jo huomiselle jotakin mitä otamme mukaan lyhyelle juhannusreissullemme mutta mitä emme tarvitse oletetusti ennen sitä.
Lähinnä voin pakata lasten vaihtovaatteet ja katsoa valmiiksi ne kamppeet jotka he voisi laittaa lähtöpäivänä(huomenna) päällensä.
Listoja mukaan otettavista kamppeista/tavaroista olenkin tehnyt. Sitten vaan viivailemaan aina yli jo pakattu tavara/kampe/tms. Silloin pysyy hyvin kartalla siitä mitä vielä puuttuu ja listaan on helppo lisätä kun muistaa jonkun mitä puuttuu. Ei tarvitse päätänsä vaivata sillä että "Jokos minä laitoin sen tai tuon kassiin...ei näy...*purattaa koko kassin jo pakatun sisällön ja pahimmillaan turhaan jos se mitä mietit siellä olevaksi onkin jossain pohjalla*

Päivästä näyttää tulevan tänäänkin kaunis.Iltapäivästä näytti ennuste muutamaa pisaraa vettä, mutta sattuuko olemaan paikallinen pieni kuuro jossain eli ei pakosta sada siellä missä ME olemme.
Eräs asia harmittaa..eilen pesin pyykkiä 2 koneellista enkä muistanut laittaa Lantun ruokalapuista kumpaakaan koneeseen. Jaiks! Ei viitsis ihan vaan niiden takia koneellista pyörittää. Tokihan ne voi pestä käsinkin,-ei siinä mitään, mutta ne tahtoo jäädä sellaisiksi `koviksi koppuroiksi` vaikka meillä ei huuhteluainetta koneeseenkaan käytetä. EN tiedä mitä teen eritavoin käsinpestessä.(Pesen lämpimällä vedellä sekä pesuaineella käsinkin ne...)
Tarttiskohan niitä liottaa sitten ennen pesua kauemmin...mene ja tiedä.

Illasta mies lupaili että lämmittäisimme saunan. Silti minun hiukseni on jo rasvoittuneet sen verran että ilkeänkö lähteä ilman huivia lapsinemme minnekään puistoon kuluttamaan aikaamme kunnes isäntä tulee töistä kotiin...Nyt olisi 1 mahku käväistä pikasuihkussa pesemässä hiukset...njääh, olkoon, ehkä vedän huivin päähäni ja that`s it.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti