tiistai 11. kesäkuuta 2013

Arvailtu on ja oikeinkin.

Kävimme Lantun kanssa arvuuttelemassa (itse olisin voinut vannoa tietäneeni jo heti 2.kerrasta alkaen diagnoosia, mutta enhän ole opiskellut lääkärinpätevyyttä joten se siitä...)
Menimme sinne (minä sillä mielellä että "Tohtori [mallia "bambu"-sellainen] keksii synonyymisairauden `silmätulehdukselle`ja määrää antibioottisalvaa -joko jotakin uutta mitä meillä EI kenties olekaan vielä ollut tai sitten palaisimme johonkin jo kokeilemaamme..)
Mitenkäs kävi?
Noh, heti kättelyssä lääkäri totesi Lantun silmän näyttävän aika "Kurjalta" (-> eikö kehdannut sanoa että "hurjalta":D )
Hän pisti kumirukkaset käsiinsä ja katsoi Lantun silmäluomea. Hän `kurkisti`alaluomen alle, hieman venyttäen sitä ja totesi sen olevan täynnä märkää.
Sen pidemmittä munkaalmisitta/arvailematta vaivaa hän vain totesi siinä:
- Pitäisiköhän laittaa lähete jo ihan silmälääkärille...
En tiedä sanoiko hän vain ajatellen ääneen ajatuksiaan mutta tartuin siihen oitis sanoen:
- Lienee paras, sillä tämähän on meillä jo 3.kerta saman vaivan vuoksi täällä, kun ei ole kuin levinnyt vain joka salvan aloittamisen jälkeen ollen nyt jo alaluomessakin tuon mädän...
- Minä´kirjoitan lähetteen, en ihan kiirreellisenä, mutta kutsun pitäisi saapua telle 1-7vrk:n kuluessa.
*huokasin ajatuksissani helpotuksesta VIIMEINKIN!*

Hän määräsi vielä kuitenkin meillä JO kertaalleen ollutta antibioottisalvaa. Sitä samaa jolla sen aikanaan aloitimmekin. (ei siis arvaukseni mennyt minulla aivan metsään....)

Nyt odottelemme sitten koska kutsu käy saapua silmälääkärille.
(Olinhan aikeissa jo  mennä yksityisellekin, ellei tämä olisi jo tehnyt asialle jotakin-> laittaen lähetettä eteenpäin.)
Katsotaan nyt mikä tuosta tulee.

Kotona kertoessani asiaa miehelle, hän sanoi heti että meidän lapsistamme yhdellä on aika KYS:lle maanantaina, jotta olisiko sen ajan voinut saada samalle päivälle niin olisi samalla kyydillä päästy...
Minä soittelemaan heti pikaisesti sinne KYS:lle silmäpolille, että josko sinne on tullut jo se lähete meidän Lantustamme.
Kuulema huomen aamuna tulee lääkärit paikalle ja lukevat tänään tulleet lähetteet, että voisin soitella aamulla uudestaan siinä klo 10 maissa.
-Niin ja mikäli lääkäri katsoo lähetteen siten ettei se ole aivan niin kiireinen että olisi jo ennen ma 17.päivää käytävä näytillä.
Tottakai menen ennemmin jo, mutta jos se päivä sinne tai tänne ei tekisi siinä suuremmin hallaan, niin sitten. (Lähinnä ajatuksena jos tarjoaisi aikaa tiistaille 18.päivälle, kun edellisenä päivänä on jo käyntiä sinne muutenkin...jos ymmärrätte...)
Elämän pieniä asioita jotka osuessaan "kohdalle" tekevät elämästä hieman mukavampaa.

Tässäpä taas kerran tärkeimmät. Tekaisin pitkästä aikaa jauhelihamureketta uuniin, onpahan huomiselle valmiina sitten jo ruoka -ei puuttuisi kuin muusi enää tehdä huomenna. :) Jei!

2 kommenttia:

  1. Ymmärrän, jos "ei päivänpäälle" oleva ongelma, niin tahtoisi ajan samalle päivälle. Kuitenkin reissussa tuhrantuu aikaa ja kilometreja.
    Salva varmaan määrättiin siksi, ettei pahene enää.
    Hierooko Lanttu silmäänsä pahasti? Minulla oikein vetistää omat silmät, kun ajattelenkin asiaa.
    Toivottavasti vaiva helpottaa jollain kuurilla lopulta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni hän EI sitä edes hiero. Se on vain turvonnut ja todellakin näyttää siltä että siellä on jotakin mätää.(alaluomessa sen luomen alla.)
      Tässä parhaillaan koitan saada yhteyttä sinne silmäpolille, mutta kovin tuntuu olevan linja varattuna ...ei auta kuin yrittää ja yrittää jospa se tärppäisi viimein. :)

      Poista