torstai 27. kesäkuuta 2013

Kuukausia tulossa tasan...

Pienimuotoisia "juhlia" ajattelin viettää -ja hyvällä syyllä!
Kun ensi pyhänä meidän Lanttu täyttää tasan 7kk.
Mietin tässä MITÄ hyvää voisinkaan leipoa/ tehdä tarjolle tuolloin....Hmm..
Mielessäni on että se voisi olla jotakin tuoreista mansikoista, mutta mitä...? ideoita?
Sain jo 1 idean tehdä mansikka-valkosuklaakakkua, mutta katsotaanpa tekaisisinko sellaista.
Ajatuksena se "valkosuklaa" ei kuulosta huonolta, mutta jotenkin yhdistettynä "kakkuun" niin tulee tunne "Onkohan se sittenkään ihan paras vaihtoehto?" Tämä tosin on ennakkoluulo koska en ole tehnyt moista koskaan aikaisemmin.

Olisiko kellään muulla mitään muuta ideaa?
Alkaa jo se iänikuinen pannukakku jo tökkiä. Vaikka en valita-se on ihan hyvää arkena. Ilmeisesti sitä on vain tullut tehtyä "liiaksi" kun se ajatuksena tökkii jo hieman. Helppo se ainakin on.

Tänään meillä syödään meidän yläaste ajoilta tuttua joka ikinen perjantai sitä oli tarjolla, nimen vain keittiö vaihtoi eväälle, mutta samaa mössöä se oli aina..
Tadda-da-daa! Sen nimihän (tai nimiä) ovat:
SUIKALEPAISTI/
RIEKALEPAISTI (joksika me itse sitä nimitimme)/
REKALEPAISTI (myös meidän oma keksimämme versio tämäkin) /

etc.
Joka kerta ne lihasuikaleet olivat lutrakkeisia-> kastike oli erittäin epämiellyttävää syödä. Niinpä sitä kastiketta otettiin lähinnä sen "muun" kosteuden ylläpitämiseksi ja kostukkeeksi perunoille, ja ne rekaleet/riekaleet/etc. jätimme syömättä. Joo. onhan se ruoan haaskausta, mutta ei voitu oikein vaikuttaa siihen ateriaan. Tai sitten emme tajunneet vain tehdä asialle mitään...> kertoaksemme keskuskeittiölle viestiä vieden että "Voisiko jo vaihtaa sen joka perjanaiseksi muodostuneen evään joksikin muuksi...  

2 kommenttia:

 1. Juhlitaanko teillä joka kuukautta, joka lapselle tulee täyteen? vai mikä tekee juuri tuosta 7kk sen, että sitä pitää juhlia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No EI todellakaan juhlita!!!!
   Se vain sattuu niin kivasti nyt ajalle kun mansikatkin on tuoreina saatavilla, niin siitä saisi tavallaan hyvän syyn järkätä jotain juhlan tapaista tai sitten paremminkin syyn leipoa jotain hyvää!
   Minä tunnustan olevani sellainen `sokerihiiri`. ;)

   Poista