keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Mitä otoksia!

Sain pikkuveljeni tyttäristäni ottamia otoksia sähköpostiini ja en voinut kuin haukkoa henkeäni.
- NE OLI JOTAKIN NIIN LOISTAVIA!
(laitan tännekin kunhan saan siirretyksi ne jotenkin sieltä sähköpostistani koneelle saadakseni ne sitten sitä kautta siirrettyä taas tänne...ideoita otetaan vastaan. :D
Veikkaan että ne kuvat olisi kai -korjatkaa jos olen väärässä- ladattava ensin koneelle tallentaen ja sitten sieltä tiedostosta minne ne on tallentanut niin siirtää tänne? menikö oikein? ;D )

On niin huippu otos, kun molemmat tytöt istuvat kesäisen vihreällä kentällä suuressa punotussa korissa. Taustalla oli voikukkia ja kumpikin oli niin hienot vaatteet päällä että!
Lisänä oli vielä se, kun molemmat hymyili niin kauniisti kuvissa.

___

Tänään ei ainakaan vielä ole Kerttu nukkunut päiväunia, joten pieni toivo elää jos hän nukahtaisi aikanaan. Kysyin mieheltä "lämmittäisimmekö tänään saunaa?
- Sopiihan se, sain vastauksena.
JIPIDIJAI JEE! :)
Jotakin kivaakin siis luvassa tähän kuumaakin kuumempaan arki-iltaan myös minulle :)

Käsivarteni kuljahtelevat taas kerraan hieman "Hallelujah" kun onnistuin ne kaiketi kai jo eilen polttamaan..tänään olimmekin sitten ulkona puistoilemassa 4h. (maanantaina samalla sakilla vierähti 3h.)
Erona maanantaihin kävimme paitsi jädepallot syömässä niin ostin meille kolmelle pepperoni pitsan kotipizzasta jonka söimme paikan päällä. Se näytti maistuvan lapsillekin oikein hyvin. :) Oli liikennepuiston polkuautoilla polkeminen tehnyt tehtävänsä kun niin hyvin maittoi. Nyt onnistui Kertultakin se autolla polkeminen paaaaljon paremmin kuin viimeksi.
Oli varmasti iso vaikutus asiaan paremmalla polkuautolla edelliskertaan nähden.
Ja poikakin jaksoi kävellä nyt pidemmälle kotimatkalla kuin viimeksi.
- Kuntoko lie kasvanut vai oliko se syödyn pitsan voimalla taaperrettua :D mene ja tiedä sitten, mutta hyvä niin että jaksoi omin jaloin jo paljon enemmän!

Nyt iltapuuhille...Moikka!

3 kommenttia:

  1. Kuvien siirtäminen taitaa tosiaan mennä noin kuin sanoit, eli sähköpostista lataat koneelle ja sieltä tänne :)

    Voih, olen kyllä hieman kateellinen että siellä on vieläkin noin lämmin! Täällä mennään toista päivää matalissa lämpötiloissa, äsken kauppaan polkiessani takki ja pitkät housut ilman muuta päällä :/ no, jospa se tännekki vielä tuo lämpö eksyis ;)

    Oi, pitsaa! :D Meillä olis kaapissa sipsejä ja dippiainekset, harvoin ostetaan mutta nyt ne siellä olis. Pitäisköhän kysyä mieheltä, josko hän jaksais katsoa jonku leffan mun kanssa, siinä olisi eväätkin jo valmiina.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten jo olen joskus täälläkin luullakseni maininnut, niin "aika aikaansa kutakin", kun olen jossain määrin helpoti tympääntyvää sorttia ja kyllästyn jos jokin pitkittyy.Esim. nyt nämä helteet.
      Edelleenkin paukuttaa mittarissa yli +20* ja se alkaa hieman ottaa kupoliin. (Olen kai niin perinteinen suomalainen kun aina on valitettava jostakin), mutta onni on että tuuli edes on käynyt ettei ilma aivan seiso paikallaan.
      Tuolla kun puskee tuplarattaita rinnettä ylös´- ja rattaissa parhaillaan istunut 3 lasta! Niin se jos mikä alkaa paahteessa tuntua vaikka matka ei olekaan pitkä. Näissä olosuhteissa voisin sanoa että "Vähän on paljon".
      Vaihdetaan hieman säitä; anna sinä puolet teidän kelin vilpoisuudesta ja mahdollisista taivaan pilvistä niin minä annan mieluustikin ½ tästä meillä mollottavasta auringosta :D
      Tasoittuisikohan tuo sää molempia miellyttäväksi silloin?

      Eipä ole meilläkään tapana ostella kaappiin sipsejä dippikastikkeineen. Se aika on meillä päättynyt, syynä lienee lasten syntyminen ja vain siksi että kun heidät on saanut nukkumaan enää ei jaksa itse keskittyä dippailemaan elokuvaa katsellen ;)
      -Jospa miehesi oli innokas ideatasi kohtaan ja saitte herkutella hyvän leffan parissa!
      Yleensä JOS meille ostetaan dippikastiketta, teemme niitä toisinaan grilliruokien kaveriksi kastikkeeksi esim.pihvien kera syötäväksi.
      Näyttäisi olevan meillä kaapissa ties mitä sipsipussien jämiä (lastenjäljiltä) kun olemme ne joko takavarikoineet sipsien alkaessa mennä johonkin muuhun kuin heidän suuhunsa leikeissä tai sitten jotta sitä oikeaa ruokaakin menee. Nähtävästi se, joka meille niitä "kantaa" (jos noin voisi sanoa) ei muista että edellisiäkin vielä olisi ollut... :D

      Poista
    2. Meilläkin yleensä dippaillaan kasviksia, jos jotain dippaillaan, ne on niin herkkua! Kerrankin jotain terveellistä, mikä vielä maistuu ihan oikeesti hyvälle! Siis meinaan naposteltavista ruuista, mielestäni terveelliset ruuat maistuu usein kyllä hyvälle, mutta naposteltavat on monesti ihan skeidaa :D

      Oli niin pahoja sipsejä että eipä tuo mikään nautinto ollu, sitäpaitsi ei pysty syyä ku vähä, jotenki tulee äkkiä semmonen olo että nyt riitti. Ne sipsit maistu lihapullille :D hyiii.. vaikka lihapullista tykkäänki mutta ei ne kyllä sipseissä maistu oikein hyvälle :D

      Täällä on nyt ollut taas kesä, tänään oli 20 astetta ja se on oikein hyvä. Ymmärrän toki että liika helle on liikaa, ja jokainen kokee sen asian omalla oikealla tavallaan. Itse inhoan talvea vaan niin paljon, että olen tehnyt itselleni selväksi - kesällä en valita yhtään, talvella saan valittaa sitten senkin edestä :D mutta kyllä mä ihan oikeesti tykkään myös helteistä, se on niin henkilökohtasta miten kukakin tykkää :) toivottavasti sinne on tullut vähän vilpoisampaa että ei nyt ihan mehut mene :)

      Poista