maanantai 3. kesäkuuta 2013

Jälkensä jättäneet.



Tässä meidän Kertun (3v.) kädenjälki näyte :)



Tässä puolestaan meidän "Lantun" jalankuvatusta. <3 <3
Nämä oli niin suloisia antaa kummeille ½vuotismuistoiksi "Lantultamme". :D



Tässä molemmat työt vielä pellillä menossa kuivatukseen.-> uuniin. :)


3 kommenttia:

  1. Kiitoksia teille molemmille, Ruska ja Tuula.
    Näitä teimme lisää siis vielä ollessamme mummolassamme sillä YO-reissullamme. Siellä eräs Kertun kädenkuva jonka hän painoi oli jotenkin niin "vauhdikas"että aivan kuin se olisi vilkuttanut se kuva. :D Sen reunan muotoilin pyöreäksi taikinapyörällä leikaten. Tuli aika hauska siitäkin.
    No siitä ei sitten tietenkään ole kuvaa juuri siitä syystä kun olimme siellä silloin ja ilman kameraa.
    Aivan ylisöpö tuli myös Lantun kädenkuvasta. Siitäkin muotoilin sitten sellaisen kiekon joka päätyi hänen kummeistansa yhdelle.
    Nuo Kertun (3v.) kädet + jalat näyttää aika monstereilta verraten "Lantun" jälkiin. ;)
    Oi miksi en tullut tehneeksi molemmilta jälki' heidän ollessaan AIVAN PIENIÄ! Korjatkaapa te muut tilanne ettei jää harmittelemaan sitten!
    Mielestäni ei ollut vaikeaa painella pienen jalan/käden kuvia, kun kaulitsi ensin sen taikinan jo valmiiksi ettei tarvinnut kuin painasta käsi/ jalka valmiille alustalle. :)
    -SUOSITTELEN!
    Ja tuli varsin kauniita kun kirkkaalla lakalla lakkasin muutaman isovanhemmalle annetun. Tosin olisi ensin voinut maalata esim.vesiväreillä, mutta vahingosta onkeensa ottaneena -ensi kerralla näen sen maalaamisen vaivan ennen lakkaamista.

    Lakkaaminen oli helppoa kuin heinänteko. Oli spraypurkissa se lakka ja se oli jotakin "elastista lakkaa"(?). Antoi hieman helmiäismäiseltä näyttävän pinnan tuotoksille. Siksikin harmittelin kun en tullut maalanneeksi ensin käden ja jalan kuvaa ennen lakkaamista.

    Minusta nuo olisi super hienoja lahjaideoita, vaikka jouluksi lapsen kummeille, tai muistoiksi muuten vain niinkuin me nyt annoimme. :)

    VastaaPoista