sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Maanantai 17.6.2013

Klo 07:03

Heräsin jo ensi kerran hieman ennen klo 04, kun Lanttu vinkaisi kovemmin. Isäntä nukkui vielä, mutta katsottuani kelloa arvasin hänen kellonsa soivan pian. - Ja niin kävi että ehdin mennä vessaan kun se hänen kellonsa jo pärisi.
Sitten laitoin Lantulle pulloon maitoa ja juotin hälle pitkänpullollisen korviketta ja vein hänet takaisin petiin. Uni maistoi hälle juodun maidon päälle yhtä hyvin. :)
Itsekin makoilin vielä vajaan 1h, ennen kuin havahduin hereille toistamiseen ja päätin nousta puuhailemaan jo kaikenlaista. (mm.juomaan aamukahvit.)
Kerttukin siinä heräili ja liittyi seuraani hörppimään omaa aamumaitoaan.
Nyt katsoo "kakaohmetta" (lastenohjelmaa kuten itse sen sanoo).

Tässä olisi meidän, koko sakin lähdettävä mummon ja ukin luo n.klo 9~huippeilla, sillä istäntä hakee meidät kaikki sieltä ja Kerttu jää sinne mummon hoiviin meidän muiden mennessä sinne KYS:lle.

Illalla oli Kertun ääni kellossa vielä palatessamme piknikiltä että "En mene huomenna mummon luo" mutta jospa nyt olisi jo levätyn yön jälkeen levy vaihtunut.
Oli eilen Kerttu väsynyt. Nukahti arvioiltani n.klo17 aikaan sohvalle ja havahtui siinä (luullakseni nähtyään pahaa unta) itkemään suoraa huutoa ja kun menin olkkariin hän käveli unihorkassa sillä tapaa "tökkien" pientä kiekkaa... Nostin tytön syliin ja siihen KErtun parkumiseen havahtui huutamaan sitten Lanttukin. Hetken aikaa oli melkoista huutoshowta siinä, kunnes ensin rauhottui Kerttu ja kertoi nähneensä pahaa unta.
Hetken aikaa hän istui sohvalla ja tekeytyi uudestaan nukkuama-asentoon. Kysyin :
- Nukuttaako sinua noin kovin, tahdotko mennä omaan sänkyyn?
Sain vastauksena myöntävän vastauksen ja niin kannoin hänet maan petiinsä ja peittelin sinne.
Nukkui neiti aamuun saakka. Kello oli varmasti sen 6:30 kun läpsytteli tulla kanssani keittiönpöydän ääreen.

Mutta nyt on minun alettava pukea itselleni päälle ja katsottava Kertun kamppeetkin mitä hän tarvitsee mummonsa luona ollessaan...

 Mukavaa päivää kaikille, jospa tästäkin tulisi hyvä päivä, edes KYS:n uutisten puolesta jos ei sää jaksa olla  ihan niin hyvä.

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti KYS:n reissunne on mennyt hyvin, täällä on pidetty ja pidetään peukkuja pystyssä siihen saakka että jotakin uutista kuulemme? Mukavaa päivää teillekin! :)

    VastaaPoista
  2. Pitkät unet Kerttu nukkunut. :) toivottavasti kys-keikka menee hyvin.

    VastaaPoista