torstai 9. elokuuta 2012

Oman kullan kaipuu.

Tänään saan oman pienen tytön tylleröni kotiin. AH- IHANAA! <3 <3 <3 <3

Hälle onkin odottamassa jo viikon ajan kertyneitä "juttuja". :)
mm. viikko sitten lauantaina Rissalan kentällä ollessamme otin hänelle sieltä muistoksi suurehkon pinssin jossa oli txti " I <3 KUOPIO".
Sitten saapui viikolla (olisiko ollut tiistai?) eräs arpajaisvoittoni, jolla valitsin muotokieli.fi- kaupan sivulta lapseen kiinnitettävän renksun joka oli sammakon muotoinen. Siihen sai vanhempien puh.nrot ja valitsin tekstiksi "Jos eksyn, soittaisitko..."
(En nyt kuollaksenikaan muista mitä ne olivat nimeltään, mutta varsin päteviä minusta JOS ajattelisi lapsensa joutuvan erilleen. Tietenkin täytyy vain  opettaa lapselle, että siinä tapauksessa hän voisi sanoa jollekin aikuiselle näyttäen sitä sammakkoa josta numeromme löytyy, voisiko he ottaa yhteyttä hänen vanhempiin...
Ja löytyisihän ne numerot jossakin vaiheessa lapsestamme, jos hän ei osaisikaan vaikka itse asiaa niin hyvin sanoa.

Eilen illalla olimme entisessä talossamme jälleen jatkamassa remppaa. Saimmekin sitä etenemään. Nyt on uuden tekemämme oviaukon ovenpielet maalattu + paljon muuta pientä hommaa laitettu etenemään. On mittailtu ja suunniteltu mihin tulisi mikäkin kaappi tai tarvitsemmeko ylipäätään jotakin lainkaan...
Saunoimme siellä ja ai että se teki hyvää päästä saunaan sinne OMAAN SAUNAAN! :)
Oli niin ihana käydä ulkona portaillakin viilettelemässä ja takaisin pesulle.
Sitä ei täällä kirkonkylällä noin vain kehtaakaan mennä pyyhkeeseensä kääriytyneenä takapihalle saunasta, kun on jalkakäytävä suoraan takapihan takana sekä autotie + muutama omakotitalo ikkunoineen. :S




Sitten lopuksi kiukkuasia...
Se hitsin 4h pissanäyte jonka terkkari oli tyrinyt kiukuttaa NIIN sanoinkuvaamattoman paljon. Ei muuten, mutta kun minun on UUDESTAAN mentävä antamaan se näyte sinne tk:lle. Se nyt ei tunnu olevankaan ihan niin helppoa kuin miltä se ensin tuntui..
Jo keskiviikkona minun oli järjesteltävä (kellotettava) wc-käymiseni jotta saisin sen näytteen siellä ollessani annetuksi. Noh, eilen kiukutti asia niin että päätin olla koko asiaan kiinnittämättä mitään huomiota. Siirsin sen "käyn perjantaina..."

No NYT on se perjantai...
Taas laitoin kellon soimaan yöllä että käyn wc:ssä jotta sitten aamusta kun menisin tk:lle niin olisi näyte antaa. Mutta kuinka ollakaan. Minut ajoi hätä veskiin jo tuossa klo 06 uudemman kerran käytyäni +1h liian aikaisin yöllä (heräsin hätään ilman kellon soittoakaan, joten pakkohan se oli mennä!)
Raivostuttavaa.
Olen tehnyt havainnon, että tällä hetkellä tuo 4h on jokseenkin maksimi ajan rajoissa jonka voin olla käymättä (riippuen paljon siitä, miten paljon olen juonut nesteitä yms.)

Ensi maanantaina alkaa koulu, enkä tiedä ehdinkö toimittaa näytettä tk:lle.*huokaus!*
Aamulla nimittäin labra aukeaa vasta klo 7 ja minun on oltava jo menossa hyvinkin (riippuen jatkossa koulun aloitusajasta kellollisesti...) Voisin toki hakea sen purkin kotiin ja koettaa saada sen viedyksi joku päivä...Aaargh!!!!
Että ärsyttää puljata mokoman kusen kanssa.

Jotta asiasta ei jäisi ihan huonomaku niin loppuun vielä sen verran iloisempaa asiaa, että:
menemme tänään klo 14 tutustumaan tyttöni tulevalle perhepäivähoitajalle :)


Jotenkin tuntuu että odotanko minä sitä kaikista innokkaimmin... heh. Mutta tuskin siitä haittaakaan on. Paikka on tytölle uusi, mutta uskon hänen olevan kuitenkin niin reipas, ettei se tuota ongelmia.
Tänään vien myös kuntaamme tytöllemme uuden hoitopaikkahakemuksen, sillä muuttaessamme takaisin uudistettuun taloomme, emme lähde häntä silloin kuskaamaan enää kirkonkylälle perhepäivähoitajalle, vaan mieluustikin hän saisi saada hoitopaikan lähempää. Omalta kylältämme. Joko sitten perhepäivähoitajalta  tai päiväkodista jossa itsekin olin työssä muutaman pätkän :)

1 kommentti:

  1. Tuollainen "eksymisrenksu" on ihan mahtava juttu. Vaikka kuinka lastaan vahtisi (minkä te taatusti teettekin) niin milloinkaan ei voi olla varma mitä lapset keksivät.

    Oikein hyvää opiskelun ja päivähoidon alkua teille!

    VastaaPoista