keskiviikko 8. elokuuta 2012

Esittely-ilta suunnitteilla.

Paniikki ja päättämättömyys ihan iskee joten jos tätä joku lukee niin APUJA KAIVATAAN!

Oletteko olleet joillakin kutsuilla JOS niin mitkä kutsut olet kokenut parhaimmaksi sisällön puolesta?

Itselläni olisi halua "emännöidä" (lue: tarjota paikka jossa kutsut voisi pitää) mutta se kohde ja aihe kutsuille mietityttää kovasti.

Olen ollut (lapsena) mukana Tuperware -kutsuilla (tuskin siitä sain mitään muuta kuin vieraana ollen sen jonkun ylläri jutun ottaa -> mehulusikan tulin valinneeksi kaiken sen kipon sisältävän tavaran seasta...heh:)

Sitten sain kutsun ME & I-lastenvaate kutsuille, mutta viime hetkellä tulin estyneeksi enkä päässytkään. (kuulin vain että ne vaatteet olisi laadukkaita, mutta sen myötä myös varsin hintavia)

Sitten PARTYLITE kynttiläkutsut voisi kiinnostaa minua, mutta luin juuri että myös ne tuotteet ovat varsin kalliita.

- TIEDÄN ettei hyvää saa edullisesti. Hyvä ja halpa on kaksi niin eri asiaa! Mutta...jotakin, mikä olisi opiskelijaystävällinen juttu...?

Mieleeni tuli myös että josko järkkäisi vain vaikka pikkujoulut esim. perhekerhossamme olevien kesken, meillä. Lapset voisi olla tuolla silloin mukana ja kenelläkään ei olisi ongelmaa lapsen hoidon suhteen.
Ja etenkin jos jakaisi siten että jokainen toisi jotakin (piparia, glögiä/mehua, keksiä, suolaista purtavaa...jne...) ei tarvitsisi itse tehdä kaikkea tarjottavaakaan.

Voi apua!
Tiedän, että sekin on jo haaste sovittaa aikatauluja yhteen useamman ihmisen kesken.
Eikä tilannetta kaiketi helpota sekään, että minun laskettuaikanikin painaa pian päälle. (23.11.2012) :D

Ai niin ja sitten olisi EHKÄ mahdollista (en ole vielä kysynyt edustajalta) saada askarteluun liittyvä ilta,kotikutsut Ilona Deco:sta,  jossa ohjaaja neuvoisi pienelle porukalle jonkun askartelutekniikan.

Liikaa vaihtoehtoja, mutta lisää silti kaivataan!!!

Porukka jolle kutsut pitäisin (emännöisin) on lapsellista joten kenties se olisi hyvä huomioida jotta mahdollisimman moni jaksaisi kiinnostua paikalle saakka, eikä ainakaan lastenhoito muodostuisi esteeksi/ syyksi jättäytyä pois.
Vaikka tokihan me lasten vanhempina olisimme ansainneet hetken ilman jälkikasvuammekin, mutta... mietityttää vain jos sitten ei saa onnistumaan sellaista hetkeä ollenkaan...

8 kommenttia:

  1. Moikkis,

    partyliten tuotteista sen verran, että itse aikanaan niihin rahojani tuhlasin mutta laatu heikentynyt PALJON. En sitten tiedä, onko vaan huonoa säkää, mutta liian monta pettymystä esim. kynttilöiden laadun suhteen yms.

    Ja kiitos kommentista kun olit kaipaillut kuulumisia, sain jopa aikaiseksi kirjoitella jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heipä hei!
      Ole hyvä vaan. Kävin läpi vuodatuksen "seurannassani" olleita blogeja, kun ne viimeinkin oli "päivittyneet" seinälleni. Ja ilmoittelin tästä uudesta blogistani sellaisille joiden blogeissa olin visiteeraillut tiuhempaan. (En voisi olla varma kuka seuraa minun blogiani ja miten tiuhaan...)

      Kiitos tiedosta liittyen Partyliten esittelyyn.
      Jokseenkin mietin onko se hieman "riski" ottaa esittelyyn jotkut tuoksuvat tuotteet, jos joku kärsii vaikka migreenistä joutuessaan olemaan vahvojen tuoksujen "ympäröimänä".
      Itselläni migreeni on aika ajoin ollut riesana, mutta vielä sitä ei ole laukaissut voimakkaat tuoksut.. O_o
      *kop kop kop*

      Poista
  2. Tähän postaukseen kommentoimatta; kiitos kaneli-rahkakakku-ohjeesta. Tein sen tänään; todella hyvää oli ja maistui naapurillekin, jonka kutsuin kakkukahville! Kiitti!

    BTW: mulla ois ihan mahtava suolainen kinkku-juustopiirakka-ohje, jos haluat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kestä kiittää. ;)
      Oikein hyvä juttu jos se kanelirahkakakku maistui- jopa naapurillekin :)

      Jos viitsit millään, niin tottakai minä voin ottaa sinulta ohjeen suolaiseen kinkku-juustopiirakkaan. Onko se sinulla blogissasi josta sen voin käydä katsomassa vai laitatko sen minulle vaikka @postiini?
      Tässä osoite: Kataris10@gmail.com

      Poista
  3. Minä laitan sen ohjeen sulle @postiin, kunhan löydän sen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vain sopii :) Odotan mielenkiinnolla sitä..innosta puhumattakaan! :)

      Poista
  4. Heipä hei! Itse olen pitänyt sekä tupperware että Me&I-kutsuja, tykkään molemmista tuotteista ja molempien laatu on ihan hyvää, vaikkei enää ihan samalla tasolla kuin aiemmin. Molemmista saa ihan mukavat emännänlahjat vaikka ei tilaisikaan itse mitään ja molemmilla kutsuilla olen pitänyt kutsut niin että lapset saa olla mukana (ovat leikkineet lastenhuoneessa pääasiassa) ja myös niin, että lapset on jätetty kotiin ja pikkusuolaisen kanssa on ollut aikuisille tarjolla viiniä. Nämä "pitosethan" voi järjestää ihan niinkuin haluaa ja mallata omalle ystäväpiirille sopiviksi. =) Se on vain valittava että haluaako/tarvitseeko enempi astioita vaiko vaatteita. Vaatemallisto on kiva nyt sillä 15.8.12 julkaistavassa mallistossa on paljon myös naistenvaatteita lastenvaatteiden lisäksi. -Humppa-Hilma-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees. Kiitos tiedosta myös sinulle Humppa-Hilma.
      Tässä olen miettinyt myös kolmanneksi vaihtoehdoksi kauneuteen liittyvää Colosê:n esittelyä.
      Täällä nimittäin on erään (mahdollisesti luoksenikin tulevan) naisen kotona 18.8 se ME&I-lastenvaate esittely joten jaksaako kukaan saman esittelyn tulla katsomaan ihan heti uudestaan...
      Siitä huolimatta, pidän mielen avoimena.
      Itse en kykene kyllä ottamaan tässä tilassa juuri vettä vahvempaa, mutta ideana ihana tuokin viinin tarjoaminen, ellemme asuisi silloin niin maalla. (vieraat tarvitsisivat sitten jo miltei kuskin tai täytyisi tulla yhteiskyydillä... ;)

      Poista