maanantai 13. elokuuta 2012

Koulutie avattu.

Jokseenkin se oli varsin kivutonta, kuten varmasti niin monella muullakin se 1.päivä jolloin tutustutaan vain koulurakennukseen ja käydään läpi tulevia asioita ja saadaan infoa niin monenlaista että sen infon päälle tulee jo ihan informaatiokatkos miltei omaan päähän.
- Ja koulua takana siis vasta 1.päivä. xD
Jospa se siitä!

Ei mennyt ihan "ongelmitta" minun kotiin paluu, sillä en illalla ehtinyt katsoa aivan kaikkia vaihtoehtoisia paluuvuoroja linja-autoreitistä. OLETIN sen kulkevan sitä tietä jonka varrelle jäinkin. Olin jo hyvissä ajoin odottamassa pysäkillä (pääsimme koulusta hieman aikaisemmin joten mitäs muutakaan olisin tehnyt enää käveltyämme koulua ristiin rastiin tutustuen. Ei huvittanut juuri paljoa kävellä askeltakaan ylimääräistä. Sen verran tuntui jaloissa (ja vatsanseudulla se kävely portaita pitkin edes takaisin).
Nooh, odotin ja n.15min sen jälkeen soitin äidilleni joka on kesälomalla että katsoisi netistä kulkeeko se edes sitä tietä se vuoro, jota odotin siinä pysäkillä.
- NO EI.
Ja ei auttanut kuin kävellä sinne linkkiasemalle kaiken varuiksi, sillä en ottanut riskiä ettei seuraavakaan vuoro menisi sitä kautta missä olin.
- No se vuoro tottakai meni siitä. *huokaus*
Pääasia että kuitenkin pääsin liikkumaan jo kotiin päin.

Tyttö oli nukahtanut hetkeä aikaisemmin ennen kuin tulin. Isäntä oli asioillaan ja haki minut asemalta.
Sain asemalta myös linkkikortin jonka olin jo aamulla varannut ja maksanutkin.
Nyt pääsisin "kivuttomasti" seuraavana aamuna esittämällä vain korttia autoon noustessani.

Jossain määrin olo on aika piesty.
Ei muutoin, mutta kun tuo tyttö vie energiaa niin kovin paljon. Jossakin mielessä mietin, mitä sitten kun saamme ihan tehtäviä jotka olisi tehtäväkin tiettyyn määräaikaan mennessä.
Vaan ei tuo ole pitkäaika jos ajattelee sinne lokakuun 23.päivään, joka luullakseni on jo 1.äitiyslomapäiväni.

Unille lompsis!

1 kommentti: