torstai 1. elokuuta 2013

Odottelua ja odottelua...

Kyllä tulee tämä päivä olemaan PITKÄ.
Odotan niin kovin että pääsen matkaan ystävääni näkemään ja hänen kanssaan reissuamaan. Pidemmän tuntuisen siitä tekee myös se, että eilen jäi sellainen "maku" että pääsen todellakin lähtemään vasta sillä myöhemmällä vaihtoehdolla busseista.
(pieni "BYÄÄ"-sille)Asiaa tasapainottanee kuitenkin se, että toisesta päästä ei tarvitse niin hoppuilla meidän sitten, elikkä sen paluun kanssa, kun mies jos tulee hakemaan minut ystäväni paikkakunnalta. Näin ollen minun ei tarvitse ostaa kuin menolippu. Säästyy sekin raha/Saa tunkea senkin rahan oman auton tankkiin.

Aamupalaksi nassutin tässä omena-kanelimysliä. Olipas hyvää pitkästä aikaa. :)
Olen itse ostaessani muroja napannut koriin usein (kennties jo liiankin usein) mansikka-jugurttimuromysliä, ei sekään pahaa ole, muttä tämä omena-kaneneli oli hyvää vaihtelua sille ;)
Meillä Kerttu syö aina siitä mansikka-jugurttimuromyslistä vain ne jugurttipallerot ja muut jää syömättä. Joskus se neiti on varsin valikoiva syöjä. :D
(Makkarasta on otettava hänelle myös kuoret pois ja samaten toisinaan leivästä reuna.)

Säätä katselin tässä Mikkeliin ja Lahteen niin näyttää siltä, että kun lähden sillä myöhemmällä vuorolla niin saamme matkata juuri sen sateisen ajan ja päästessämme perille sää alkaa selkiintyä. (jos vain pitää nyt paikkaansa-aina näihin ei ole luottaminen/ne säät ei mene kuten ovat ennustaneet.) Lauantai puolestaan näyttäisi olevan selkeän aurinkoinen kaikissa paikoin, myös täällä meillä missä asumme.
On siis luvassa hyvää säätä vaikka kierrellä kirppiksiä siellä Lahdessa. Kiva kiva, kun ei tartte sontikkaa sen vuoksi alkaa raahata/sulloa reppuunsa! :)

Nytpä sammahti tiskikone, menen ja laitan astiat kaappiin ja saan uunivuoan johon voin tehdä tälle päivää varsin nopsan evään peruna-sipulisekoituksesta sekä kolme juustoa kermasta. Tulee muuten hyvää perusruokaa tuolla tapaa. Lisukkeeksi voi halutessaan keitellä vihanneksia tai tehdä vaikka pihvit tai oikeastaan vain taivas on rajana.  Meillä se syödään nyt keitettyjen vihannesten ja salaatin kera tällä erää.
Tuo on ruoka jonka jokainen voi tuunata itselleen mieleisekseen. ;)

Rauhallista viikonloppua kaikille!

1 kommentti:

  1. melko varmaan sama silta... meinaan Mikkeli, Lahti- reittiä tie vei kotiin :)

    VastaaPoista