keskiviikko 14. elokuuta 2013

Ajatustyötä ja muuta...

Torstai 15.8.2013 klo 07:12

Ei sitten lopu minulta hetkeen ajatustyö saatikka miettiminen mitä tekisin vapaa-ajalla mikä lapsilta heltiää. Syyllinen  siihen katsoo peilistä. Minä taisin haukata melkoisen viipaleen tekemistä itselleni... katsokaas kun asia on niin, että ensi vuoden alkupuolella minun mummoni täyttää 80vuotta. Halusin häntä muistettavan jotenkin. En edes tiedä tahtooko hän järjestää mitään juhlia-en ole järjestämässä hälle juhlia vaan lahjaa jonka tekisimme itse, joka koostuisi sukulaistemme muistoista mummostamme mummona/äitinä/anoppina jne...-
Miksi henkilöä yleensä (yleisimmin) muistellaan vasta haudanreunalla!? Minä kapinoin nyt sitä ajatusta vastaan ja pistin rattaat rallattamaan ja laitoin sellaisen yhteisviestin mahdollisimman monelle sukulaisistamme, että kirjoittaisivat jonkin mukavan muiston tai jutun  menneestä ajasta joka liittyy meidän mummoon ja lähettävät sen kirjoituksen minulle. Minä puolestani kirjoittaisin ne puhtaaksi ja tulostaisin jotta saisin tehdä niistä mummollemme annettavaksi syntymäpäivänään lahjana muistelma-vihkosen joka kertoo hänestä itsestään, Saisi lukea sitä halutessaan. Kuviakin pyysin laittamaan jos jollakin olisi, voisin skannata ja sitten tulostaa niitä lisäksi vihkoseen.

Vielä en ole saanut keneltäkään tähän mitään muistelmaa/kirjoitettua muistoa. Se ei kuitenkaan haittaa, sillä toivoin että jos 1.12 mennessä olisin ne saanut. Sillä minä en voi istua 24/7 koneella lasteni vuoksi, että aika minullakin on hieman kortilla, mutta tekisin sen pikku hiljaa aina vähän kerrassaan. Tässä on vielä toistaiseksi aikaa n.7kk kunnes sen tulisi olla valmis. Pyysin myös ihmisiä, joille asiasta postia laitoin kertomaan myös niille, kenelle minulla ei ollut osoitetta (ketkä eivät olleet facebookissa), jotta saisimme mahdollisimman monelta jotakin kootuksi.
-Tiedän. Minä tykkään kirjoittaa ja ihme jos se on ollut vielä jollekin epäselvä asia. :D

Eilen käväisin iltapäivästä kaupalla maitoa ostamassa "ykkös"vaunuilla  Lantun kanssa, Kertun mennessä isänsä kanssa kirjastoon. Samalla postitin eräälle entiselle koulukaverilleni  kirjeen. Melkoisen rivakasti sain laittaa töppöstä toisen eteen paluumatkalla, sillä piti kääntyä puolivälissä vielä takaisin kylälle. Satuin vilkaisemaan puhelintani ja olin saanut tekstiviestitse ilmoituksen minulle postiin saapuneesta paketista ;)
-Tottakai halusin ne HETI pikimmiten nähdäkseni olivatko tilaamani tuotteet mitä olin ajatellut niiden olevan...
Pieni pettymys oli huomatessani eräiden muffinivuokien olevan minikokoa-luulin niiden olevan normikokoa tilatessani. Ilmeisesti en vain lukenut tarkkaan kun hötkeellä ne tilasin... eipä siinä. ainahan niihin voi tehdä vaikka riisisuklaata ;)
Muffinien päälle tulevat kuvatkin tulivat siinä samalla. Jei! Nyt on Paavo Pesusieni, Spiderman ja T-Rex;n kuvia laittaa valmiiden muffinien päälle. Innola odotan koska pääsen kokeilemaan ihan perus sitä muffinitaikinaohjetta-nähdäkseni tuleeko niistä minkä kokoisia ja onhan minun testattava sekin "täytä vuoka massalla MELKO täyteen", jotta näen mikä on "melko täyteen". xD
Vielä on tulossa toisesta paikkaa kemuihin tavaraa. Leipomistavaraa. Kakkukuvia (Spiderman x2 ), muffinivuokia (?jos oikein muistan) ja oli sieltä jotakin muutakin,kun muistaisin vain että mitä! :)
Palatessani postilta alkoi jo hieman ripeksiä vettä loppumatkasta ja sainkin sitten melkein pistää juoksuksi jotta en olisi kastunut totaalisesti nukkuvan Lantun kanssa.

Illasta kävimme vielä toisen lapsistamme kummin luona ja saimme mukaamme omenoita sekä sekamehua. Olipa hyvä mennä sen reissun tehtyään omaan saunaan...
Huomenna olisi aamusta tenavatupa aamu, jos siis tänään siivoilisi niin sitä ei olisi huomiselle tehtävänä sitten. Huomenna sen kun vaan olis ja möllöttelis käyden lasten kanssa tenavatuvalla. Siispä toimeksi, leluja raikkoamaan, vaikka vielä vetäisi petikin puoleensa...Zzz...hetkiseksi vain... :)

Mukavaa torstai-päivää kaikille!

1 kommentti:

  1. Ihana idea tuo muistokirja mummosta! Toivottavasti saat paljon hyviä juttuja sukulaisilta! :)

    VastaaPoista