torstai 22. elokuuta 2013

Ilmassa oli eilen urheilujuhlan tuntua...

Kuten kenties kirjoitin, että eilen keskiviikkona oli illasta luvassa veljen juoksukisat (Hippo kisat), niin menimme sinne alkuillasta siinä klo 17 maita.
Aamulla olin jo Kertulle maininnut, että "Illasta olemme sitten velipojalle huolto-, ja kannustusjoukkona urheilukentällä kun hän juoksee..:" Siihen Kerttu tuumi että:
- Minä otan pillin mukaan!
(tarkoitti mummoltansa saamaa kukkopilliä).
- No joo, voithan sinä sen ottaa. tuumasin hänelle.

Onni oli että hän ei siinä lähdönhötäkässä sitä sitten muistanut. :D
En tiedä miten ,mutta ei meillä ollut käynyt mielessä ollenkaan ilmoittaa ennakkoon Kerttuakin samaisiin kisoihin. Siellä oli sarja myös 3-4vuotiaille. Isoveli oli kuitenkin ilmoitettu omaan sarjaansa 7-8vuotiaisiin. Noh, isäntä sitä kyselemään sieltä sitten paikan päällä voisiko vielä jälkikäteen ilmottautua? Kuulema olisi seurattava kentän laidalla JOS joku ennaltailmottautunut jättäisi tulematta niin siinä voisi sitten ottaa sellaisen paikan.
Näin onnekkaasti meille sitten kävi,että Kerttu pääsi viimeiseen erään juoksemaan 3-4vuotiaiden tyttöjen sarjaan. :)
Kyllä minun sydämeni suli kun näin hänet pinkomassa sen 40m matkan ponnari hulmuten.
Eihän hän ollut ihan nro 1. maaliviivan ylittäjistä, mutta mielestäni ei se viimeinenkään.
Oli hieman vaikeuksia nähdä, sillä seisoin aitauksen ulkopuolella koska meidän tuplarattaita ei saanut mahdutettua siitä portista kentälle. Lisäksi monien lasten vanhempia oli muurina edessä seisomassa juoksuradalla, joten tyydyin siihen näkyyn, että näin sen lähdön ja tytön lopulta maaliviivan takana. :) <3
 Kyllä oli tyttö ylpeä saamastansa mitallista- voi pojat!
Nyt se komeilee koristaen hänen huoneensa seinää roikkuen siellä seinällä sängyn luona.
Tänäänkin tyttö oli innoissaan lähdössä urheilukentälle juoksemaan. Tuumasi ottavansa taas mitallin. Täytyi kertoa ikäväkseni että siellä ei olisi nyt kilpailuja, mutta että saisi siellä silti juosta.

Aamusta kävimme kaupalla, kun poika oli lähtenyt klo 10 kouluun.
Siitä kävimme hakemassa Lantulle sukkahousuja 2kpl:tta eräältä tuttavalta pienen vesisateen yllättämänä.
Sitten kotiin ruoan laittoon. Nyt alkaa olemaan lasagnette valmista. Mikä jottei!
Huomenna olisi luvassa sitten jauhelihakastike joko perunoiden tai jonkin muun kera, sillä ostin jauhelihaa 750g.

Sitterin ja vaunujen hakijakin soitti että hakee pyhänä ne, sillä ei viitsi suotta niitä ottaa kyytiin jo nyt, kun käyvät Helsingissä. Ottaa sitten sieltä tullessa ne mukaansa. Sama se, sopii minulle, kun ei ole suunniteltuja menoja.

Huomista odotan innolla. Syystä että pääsen käymään KELA:ssa, minne on jätettävä uusi hakemus liitteineen (isännältä vaaditaan palkasta liitettä siihen) sekä sitten toivon että Prismalla olisi se uusi kotimainen elokuva: Kaappari. Sitä ovat kehuneet niin kovin että haluan nähdä sen!
Lisäksi käyn ostamassa samalla kun postitan myymäni kirjat, niin pitkäripaisesta illaksi pullon punaviiniä. ;)
Jotta kun lapset saadaan unille, voisi ottaa yhden lasillisen..nam nam..

3 kommenttia:

 1. Onnea Kertulle mitalista! :)
  oi, viiniä, nam! Lasillinen maistuis mullekin, täytyy vain vielä vähän odotella kun imetän vielä. Kylläpä tuota kerkiää :)

  Hyvää viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 2. Mitenkäs poika pärjäsi? =)
  -Humppis-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai minä en maininnut siitä ja hänen pärjäämisistään kun niin innostuin. Hyvin meni hälläkin. Samoin kuten tytöllä. Ei eka eikä vika niin eikös se ole silloin hyvin. Jää parannettavaa (lue: treenattavaa) ensi kisoihin :) Olen ylpeä hänenkin suorituksestaan. Ehdottomasti!

   Poista