sunnuntai 11. elokuuta 2013

Ajatuksia tulevista taas...

Joku voi ajatella että "On se hullu kun ressaa ihteään moisilla asioilla!"
Niin kuin minä nyt taas kerran.. O_o
Olen alkanut ihan kympillä miettiä lokakuussa pojalla olevia synttäreitä. Tekee niin kovin mieli aina saada joku iloiseksi ja pojan ajattelin ilahduttaa synttärikemuilla jotka saisi pitää kavereilleen teemalla jonka uskoisin olevan hänen mieleen... teemahan on nyt hällä aika kova juttu. Ja se teema tulee olemaan,-mikäpäs muukaan kuin hänen lemppari hitti/hot ja SUPER COOL !!!!-> (kuva puhukoon puolestaan alla...)

Pojalla on niin "in/Hot ja Cool" kaikki mikä liittyy näihin Turtles-hahmoihin, että pakkohan minun oli jo ehdottaa synttärikemut tällä teemalla pidettäväksi :D
Kakkukuvia onkin aika yllättävän vaikea löytää tällä kuvalla. Joka paikassa on vain Autot(Cars) kuvia tai Hello Kitty:ä tmv, mutta eräässä puodissa kyllä oli kategoria "turtles",mutta siellä ei ollut lainkaan yhtään tarjolla :(
Niinpä jo hetken mietin pitäisikö teema muutta vaikka "Transformers" tai joksikin muuksi-vaihtoehtojahan kuitenkin olis muitakin...
Ajatuksenani oli tilata eräältä sokerileipurilta fantasiapipareita pojan kaverisynttäreille näillä hahmoilla, mikäli hän alkaisi niitä tekemään, Aika näyttää. Nämä kemuthan olis vasta lokakussa tulossa -joten aikaa on! Jei! :)

Löysin myös muffinien päälle laitettavia irtokuvia. Nekin kävi mielessä että JOS en löydä kakkukuvaa, niin mikä estäisi tekemästä minua muffineja pojan kemuihin kun käyttäisin niitä kuvia päälle ;)
Vaihtoehdoissa taisi olla Spiderman tjms. Let`s see what happens! ;)

Jos jollakin on mielessä jotakin hyvää leikkiä/peliä synttäreille niin kerro ihmeessä!!!
Katselin joltain sivustolta jotakin ja ajattelin koettaa yhtä, mikäli tunnelma on sille "oikea".
Leikki/peli (kummaksiko sen tahtoo sitten mieltää) on nimeltään "MAKUMATKA"
Se menee kutakuinkin siten, että esivalmistelisin erimakuja (hedelmistä, marjoista, vihanneksista jne.) pieniä maistiaisia tarjottimelle jonoon sekaisin siten ettei sitä voisi ulkonäöstä arvata mistä mahtaa olla kyse.
Pelaajat heittävät noppaa ja etenevät silmäluvun verran osoittavan määrän maistiaisia. Se, mihin maistijaisen kohdalle pysähtyy olisi pelaajan syötävä (ellei ole allerginen!!!). Jos ei syö, tippuu pelistä pois ja vastustaja voittaa.(tai lopulta siis viimeiseksi peliin jäänyt voittaa mikäli pelaajia on useampi kuin 2.)

Luulen että lapset ei synttäreille liiaksi ohjelmaa kaipaa, kun varmasti mieluusti leikkivät keskenään. Enkä minä mikään seremoniamestari tahdo edes olla joten...

2 kommenttia:

 1. OMG, mun varmaan tarttis alkaa miettiin syyskuun 1v synttäreitä. En ole uhrannut ajatustakaan vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain "muistutuksesta" asiaa kohtaan.
   Minä se taisin haukata melkoisen palan taas "kakkua" (vertauskuvallisesti siis).
   Mummoni täyttää ensi keväänä 80 vuotta ja laitoinpa sitten sellaista viestiä sukulaisillemme että kirjoittaisivat minulle sähköpostiini jonkin muiston liittyen häneen, jotta MINÄ kirjoittaisin sitten ne puhtaaksi koneella ja tulostaisin ja keräisin tehden niistä mummollemme muistoksi vihkosen jota hän saisi lueksia halutessaan vaikka iltalukemisina.
   Mikäli joku nyt ajattleee että "Eikös ihmisiä yleensä muistella hautajaisissa?" NO MINUN MIELIPITEENI SIIHEN TULEE TÄSSÄ:
   - Miksi henkilöä EI voisi muistella hyvine puolineen ja muine tekoineen jo hänen ELÄESSÄÄN! Olisi näin asianomainen itsekin siinä muisteluissa mukana ja kenties korjaamassa asian, ellei se ihan olisikaan mennyt kuten muistelija asian muisti.
   Sain asian tiimoilta jo hyvää ja kannustavaa palautetta, vielä niitä muistoja odotellessa muilta, jotta pääsen kunnolla vautiin.
   Minä kun tykkään niin kovin kirjoittamisesta-sikäli jos se jollekin on jäänyt vielä täällä epäselväksi. Minulta kun ei tahdo onnistua se "vastaa lyhyesti" vaan aina saa kunnon eepoksen vastauksena luettavaa.. :D

   Poista