maanantai 25. maaliskuuta 2013

Yllätys Kertulle...

Tänä aamuna menemme piankin tenavatuvalle. Illalla soitteli mummo ja kyseli sitten olisiko paha / saisiko hän tulla käymään 1 yönseudun ajaksi, kun hällä on 2 vapaapäivää...?
- No en minä ketään poiskaan ole käännyttänyt, sanoin.
Niinpä niin. Mummo tulee tai paremminkin ON täällä meidän kylillä klo 10, me olemme tuolloin tenavatuvalla mutta paikka on hälle tuttu, kun on käynyt siinä Kertun opastamana kerran aikaisemminkin. Teimme sitten niin, että en kertonut Kertulle mummon aikeista tulla käymään. Saapahan nähdä tytön ilmeen kun mummo ilmestyykin sinne kerholle täysin hänen tietämättänsä. :)
Uskoisin siinä olevan iloa ja riemua puolin jos toisinkin.
Sää on aivan IHANA! Aurinko paistaa varsin vaalean siniseltä taivaalta. Pakkasta toki on vielä (nyt enää n.-7*C) mutta lauhtuu koko ajan.

Kun Kertun saan mummon mukaan tuvalta, taitanen käydä itse hieman asioilla. mm. apteekissa ja katsotaan minne minun koivet minut sieltä köpöttelee. Tulenko Lantun kanssa  pienen kävelylenkin kautta kotia sitten vain vai mitä?... :)

Nyt tiskikone pois päältä ja täytyy alkaa pukea lapsia, jos olisimme ensin vaikka omalla pihalla hetkisen ennen kerholle menoa.

NIIN ja jos hyvin käy, niin tämä äiti saa mustikansinisen mariskoolin siellä tuvalla!!!! + Lantulle tipi-sukkikset :) Jei! Ihana päivä!

Toivottavasti se on sitä myös sinulla ;)

Odotan niin kovin koska maisema alkaa näyttää tälläiseltä:

Ihanan keväistä/ alkukesäistä, kun koivuissa on hiirenkorvat ja ne saavat ylleen sen himmean vaaleanvihreän huntunsa....Linnut livertää...tuoksut täyttävät nenän...ah, kevääni missä viivyt!!?
(joo. luin artikkelin jossa kerrottiin että kevät jäisi välistä sillä talvi jatkuu varsin "Pitkälle" jonka jälkeen kesä tulla humahtaa kerralla...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti