lauantai 30. maaliskuuta 2013

:)

Kauniin päivän teki taas tästäkin päivästä heti aamusta alkaen.
Kotosallahan me pääsiäistä vietellään, kuinkas muuten.
Aamusta siivoilimme hieman ihan imuroiden ja pienesti paikkoja sipistellen. (minä mm. siivosin Kertun huoneen lattian leluvapaaksi-alueeksi.)
Menimme sitten ulos. "Lanttu" nukkui ja Kerttukin viihtyi takapihalla.
Lienee ollut jokin kumman maaginen vaikutus pienellä lätäköllä jonka hän bongasi grillikatoksen kupeelta. Sinne tippasi sen katoksen katolta vettä ja tyttö teki jotain keitoksiaan siihen lätäkköön lisäten lapiolla lunta joka oli kuulema "jauhoa". :D
Isäntä siivosi pulkat yms talvivehkeet varastoon. Enää en siis lähde kaupalle laittaen Kerttua pulkkaan. Eipä sillä, jalkakäytävä onkin jo miltei täysin sula koko matkalta meiltä kauppaan. :D
- Voisi antaa puheenaihetta vetämällä lastaan kesät-talvet pulkalla kauppaan. :D
...no joopa. huono vitsi! Paitsi että se ei ollut vitsi.. no oli oli... että otappa nyt selvää tästä savolaisesta. xD

Grillikatoksesta kannoimme miehen kanssa erään puisen sohvan etupihan puolelle. Nyt on sormet hieman "rakoilla" sillä ei se niin painava ollut, mutta siitä ei tahtonut saada KUNNOLLISTA otetta ja ote valui. Tästä syystä kantaminen oli 1-1.5m kerrallaan kunnes oli laskettava alas. (Välillä kyllä minua alkoi naurattamaan se homma niin että toinen hermostui joka puolestaan nauratti minua vieläkin enemmän... xD ) Nyt on sitten etupihan puolella tuoli (sohva) missä istua ja ihmetellä.

Mieli tekisi viedä lapsensa ensi kuun lopulla Helsinkiin Lapsi messuille.
Ketään joka olisi käynyt siellä?
Siellä olisi nähtävää niin paljon aikuiselle kuin lapsellekin. Sikäli vain harminpaikka, koska miehellä on jo sovittu meno tuolle ajankohdalle (messut ovat siis Hesingin messukeskuksessa 26.-28.4.2013)
Joten se MITEN minä menisin Helsinkiin saakka kahden näin pienen lapsen kanssa onkin aivan toinen juttu...
Meidän kylällä EI ole juna-asemaa...(Hooray!-täytyisi matkata naapurikylään jollain konstin jos mielisin sieltä päästä lapsineni junaan jolla sitten sinne Helsinkiin...) En tiedä. Tuntuu aika suuritöiseltä. Eräs pieni "ässä" minulla on hihassa...

Jos kysyisin erästä sukulaista mukaan joka on jo eläkkeellä mutta varsin virkeä. Hänen oma tyttönsä asuu Helsingissä.. Josko hän olisi menossa siellä päin käymään tuolloin. Onnistuisikohan jos hän tulisi tänne ja lähtisimme yhdessä täältä tekemään matkaa (vaikka linja-autolla, mutta olisi +1 aikuinen mukana lisää matkalle, mikäli jokin "hätä" tulisi.)
Minulle ja lapsilleni olisi kyllä yöpaikkoja Helsingissä (sukulaisia ja tuttavia).
Täytyypä kysäistä. EN edes elättele toivoa sen onnistumisesta että EN vaan taas pety.

Mukavaa pääsiäisen aikaa edelleen jokaiselle! :)

2 kommenttia:

  1. Mukavaa pääsiäistä myös sinne.
    Lätäköt yms. on meillä ainakin parhaita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuula.
      Kaikki mikä vain liittyy veteen nestemäisessä muodossa on erittäin kiinnostavaa täälläkin.
      Siitä kerrottakoon esimerkkinä kun olimme koko perhe takapihalla eräänä päivänä ja neiti Kerttu puuhasi grillikatoksen reunan alla tietenkin lapioiden lunta sen alta löytämäänsä pieneen lätäkköön joka kovin koetti kasvaa grillikatoksen päältä tippasevasta vedestä.
      Kerttu tuumi kesken leikkinsä:
      - Hattu kattuu!
      (kun vettä tippasi suoraan hänen päähänsä-> hyvä että itse sen sanoi, en olisi heti itse huomannutkaan moista !)
      :D ja >-< ja vielä XD

      Poista