torstai 21. maaliskuuta 2013

Khihihih... :)

Mä olen tänään HYVÄLLÄ MIELELLÄ. :)
En tiedä johtuuko se siitä, että huomenna on taas perheellisen "tilipäivä" ja saa huojentaa mieltään maksamalla laskuja sekä tekemällä taas tarpeellisia pidemmän tähtäimen hankintoja (lapsille ruokaa sekä koko perheellekin, mutta ETENKIN lapsille.)

Aamusta kun mies ja poika oli menneet, mietin mitä voisimmekaan tehdä tänään.
Eräs keskeneräinen kirje odottaa taas pöydällä, sen olen aikeissa kirjoittaa loppuun (jos suinkin siihen aikaa saan järjestymään).
Eilen, kun poika oli kipeänä ehdotin, olisiko askarreltu maalaten "dinosauruksen munia" näin pääsiäisen alla. No se vastaushan oli tympiintynyt "Ei..."
Okei, no koska olin aihiot jo leikannut, niin ajattelin tehdä niistä sitten jääkaapin oveemme ne "dinomunat" ja koristelin ne itse.

Eipä niistä tullutkaan "dinomunia" muutoin kuin kokonsa puolesta. Paremminkin niistä tuli "Spider"-munia hieman sisältäen myös "Angry birds:ä".
Olisi ollut niin mehevää jos jossain mainoksessa olisi ollut kuva Spidermanista, tai edes saman merkin suklaamunista jotta olisin saanut leikattua sellaisen "Spidenman:n" mutta koska ei ollut, niin leikkasin sitten "Angry birds:ä" kaksi kappaletta, sen possun ja sen punaisen linnun.
Ensin tein valkoisen munan yläkulmaan kuin hämähäkin seittiä, ja alas liimasin sitten sen possun ja toiseen sen punaisen linnun vastaavasti. Saa nähdä mitä poika niistä tuumii.
Jos hän tahtoo, niin saa kirjailla itse niihin vaikka pääsiäistoivotuksen ja antaa kaverilleen toisen huomenna koulussa, jos tahtoo. (sitähän mä osittain vähän ajattelinkin...)
Vaihtoehtoisesti olisin voinut leikata jostain hämähäkin kuvan sinne munanseittiin, mutta koska en löytänyt niin jätin sen -häkin tekemättä siihen.. :D
- Mikäs estää poikaa itseään vaikka piirtämästä moista ensin toiselle paperille jaleikkaamaan sitten ja liimaamaan siihen munaan jos tahtoo.
En ole ihan loppuun tehnyt niitä sitten, antanut paremminkin kimmokkeen ideaan hälle.

Keitin juuri kahvit syönnin päälle. Onpas hyvää. Jotakin teki mieli kahvin kanssa ja kun muuta ei ollut niin otin sitten tytön murustelemia piparinpaloja pari pientä palaa. Hyvin ajoi asiansa. :)

Huomenna on muutenkin kiva päivä. Pääsee "törsäämään" suurempaan pitäjään ostaen jotakin herkkua.
Ensin aamulla käymme tenavatuvalla lasten kanssa ja sitten voimmekin odotella iltapäivän "kivaa".
Huomenna olen aikeissa ostaa myös tulppaaneja kimpun. Kerttu nimittäin sanoi eilen, kun laitoin entiset kuihtuneet tulppaanit pois, että:
- Äiti, pittää ostaa uusia kukkia!
- Joo, ostetaan vaan sitten perjantaina.
- Minulle pittää ottaa kukkia, Kerttu toisti.
- Ostetaan vaan, äiti ostaa meille KAIKILLE tytöille perjantaina kukkia. Äiti ostaa uuden kimpun tulppaaneita. :)

Mieli tekisi leipoakin, mutta saa nähdä meneekö sitten loppu kuukausi liian tiukille jos heti alkuun teen kaikkea mitä olen haaveillut tekeväni.
Ainakin huhtikuun alussa on tiedossa eräs kyläilijä, jonka käynnille tahdon jotain kahvitarjottavaa, joten leipoisinko sitten lähemmin hänen visiittiään jotakin mmmmm...maukasta. :D

Olisi eräs SUPER ihana asia kertoa , näin äidin näkökulmasta, mutta taidan vielä pantata koska en ole ihan 101% varma siitä...voi ollakin väärä hälytys, joten *klunks*
- Eipä siis mitään. Anteeksi vihjailuni... :/



Viikonlopuksi on muistettava ostaa myös pussi ruohomunia, jos sattuu joku ovelle virpomaan. Pitää siitä (toivoni mukaan vaivalla tehdystä koristeellisesta vitsasta se palkka maksaa ;)
Niin, ja täytyisi huomenna muistaa ostaa itsekin höyheniä, että saisi lapset tehdä (Kerttu ainakin) yhden koristeellisen vitsan ja käydä sitten virpomassa ukin ja mummon pyhänä. :)

2 kommenttia:

  1. Kylläpä nyt rupes jännittähän että mitä mitä mitä, mitä siellä on kerrottavaa! :DD

    Kerro äkkiä! :D

    VastaaPoista
  2. Kiva olla hyvällä mielellä ;)

    VastaaPoista