maanantai 11. maaliskuuta 2013

Iski uudestaan...

Se iskimeille hieman kuin puuntakaa. Nimittäin Kerttu alkoi oksentamaan lauantai.sunnuntain välisenä yönä. :(
Silloin se tosin rajoittui vain 3 kertaan, mutta siitäkin määrästä 1/3 meni hänen petiinsä niin, että kaikki petivaatteet meni koneeseen.
Voitte uskoa että väsyttikö pyhäaamuna huonosti nukutun yön jälkeen, sillä olin koko ajan varppeillani oksentaisiko Kerttu.
Hän kyllä nukkui vieressäni tuon yön, mutta jotenkin sitä ei vain osannut oikein "rennosti" nukkua. Zzz...
Nyt tuon vuoksi meiltä jää huomenna tenavatruvalle menokin sitten TAAS kerran väliin.
-VOI SURKEUKSIEN SURKEUS!
On kyllä ihme tauti, kun viikon piti taukoa ja nyt iski hälle taas.
En kyllä valita viikon tauosta, sillä se tauko sattui niin somasti talviloma viikolle, että pääsimme sen ansiosta sinne HopLop:n mukaan Kertun kanssa. Ja kyllä neiti siellä vilistikin mennä kuin se kuuluisa "vanhatekijä" :)

Uusi (ja niin kamalankin kallis) into on iskenyt. Se into on nimeltään MARISKOOLIT!
-EI EI EI EI!!!
Juuri kun olin huokaissut ja pääsemässä (omasta mielestäni eroon muumimukien keräys addiktiostani niin iskee sitten tuollainen!!!)
- EI OLE REILUA!!!
Nyt niitä olen sitten hankkinut jo 2 ja ½ ja eilen illasta tein kauppoja taas yhdestä....
- Hamsteri olen, tiedän.
Kauniitahan ne on kirjahyllyn päällä, mutta kauneudella on myös hintansa. Tällä erää se maksaa onneksi "vain" rahaa.
Jännä miten joskus vuosia sitten (samaa ajattelin myös ensin muumimukeista) että HYI YÄK, NUITA MINÄ EN KYLLÄ ALA KOSKAAN KERÄÄMÄÄN! ja että MITEN JOKU / JOTKUT VOI NUITA EDES KATSOA!...vanhuus ei tullene yksin ja taas kerran "vannomatta paras"-sanonta käy kohdallani toteen.. ><

Tässä alla kuvissa ne, jotka minulla jo ON ja jotka olen aikeissa ostaa ja jollainen minulle on tulossa. :)


   
Tummanpunainen on tulossa 120mm. Vaaleansininen minulla jo ON 120mm. :)


Myös tummansininen (?) 120mm minulta löytyy. :)

Tulossa 150mm Pinkki Mariskooli huhtikuun lopulla... :) <3


Näissä lienee se ihanuus, kun värimaailma on niin laaja. Ja sama kiehtoo näissä kuten aloitellessani muumimuki addiktioni parissakin, vaihtoehtoja oli niin paljon mistä valita, että alkuun ostinkin muumimukeja aina "fiiliksellä". Millainen olo oli kulloinkin.
Sama pätee näihinkin. Eikä näissä mennene raha "hukkaan" sillä ovathan nämä arvonsa säilyttäviä ja saa näillä omansa takaisin (ainakin miltei) mikäli vain ostajan löytää. :)

Aikeenani on ensin hakkia : vaaleansininen(turkoosi?-> en ole päässyt selvyyteen kumpiko se minulla JO oleva nyt on..pitäisi käydä vertaamassa niitä kahta väriä liikkeessä), tummansininen, sitten tahtoo hän pinkin (tulossa isompana 150mm) ja siihen kaveriksi 120mm tummanpunainen joka onkin väreistä kallein.(tällä hetkellä).
Mutta kiva leikkiä niillä väreillä, jos on aina tumma ja vaalea sävy samaista väriä :)
Mahdollisuuksia toki on monia!


Aurinkoista päivää ja viikon alkua kaikille!!!!

7 kommenttia:

  1. Voihan kurjuus että taas oksennustautia pukkaa! Toivottavasti se oli vain tuon yhden yön juttu ettei olisi pitkä sairastelu edessä. Arki on aina sitten vähän erilaista ja raskaampaakin kun joku sairastaa. Tsemppiä!

    En tiennyt että on olemassa pinkkejäkin mariskooleja :D meillä on lahjaksi saatu tummansinininen, pieni mariskooli. Minä kuulun myös niihin jotka (ainakaan vielä :D) eivät mariskooleja keräile, mutta olen ihastunut yksinkertaisiin Kivi-tuikkuihin! Nekin on Iittalan tuotteita ja ennen ajattelin että hyi h*tti :D mutta jotenkin nykyään tykkään niistä. Niin ne ajatukset muuttuu.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, näkyy ne kummasti vain ajatukset muuttuvan. Joskus sitä oikein itse hämmästyttää itseään kun huomaakin että "Ohops,minähän taidan sittenkin tykätä näistä!?"
      Mutta ehkä se on ollut vain jotain ennakkoluuloa joka on aikaisemmin asiaa kohtaan ollut.

      Kuikkaapas vaikka iittalan verkkosivujen kautta, siellä myymälän sivuilla näkee ne kaikki mariskoolit joita on saatavilla.(osa väreistähän on jo poistunutkin9 joten ne ovat arvokkaampia tietenkin..)
      Itse en jotenkin (taas kerran vannomatta paras) , tai sanoisinko että VIELÄ ainakaan ole ollut kovinkaan ihastunut niiden väreissä niihin tummimpiin, kuten musta ja sekin hiekka ja vihreät ovat hieman tökkineet minun makuuni. Mutta sensijaan ne pastillin sävyt olis aikas ihQuja... ;)

      Jos en väärin muista, niin itselläni on 1 kivi tuikku, tummansininen (mustikka) ja sitten sellainen toisenlainen jossa "lieriö" sen tuikun ympärill', niin vedensininen. Nekin on kyllä aivan ihania, sitä en kiellä ollenkaan. Olen niin fanaattinen tuikkujen polttelija talvisaikaan jotta mitään rajaa. Nytkin on kaapissa tuikkuja vaikka millä mitalla. Ei vaan enää näin valoisan aikaan ole tullut niitä enää poltettua.

      Poista
  2. Tummanpunainen ja -sininen kauneimmat. Meillä on muutama saatuja, ihan käytössä :) en ole Mariskooli-ihminen :D (ai niin, vannomatta paras...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä ihania. Tosin se tummanpunainen vain on niin kovin hintava ( uutena ainakin Iittalan verkkokaupassa se maksaa 77€ ja se on se iso 150mm)
      Tarjoilu astiaksi minäkin niitä aloin hankkia. Se eräs jonka ostin oli varsin pölyinen. Ei ollut sen myyjä kehdannut pahemmin sitä edes putsailla, eli sain kaupan päälle paksun kerroksen kulhossa pölyä.
      Itse en olisi edes ilennyt myydä sellaisessa pölynpeittämänä mitään... mutta ilmeisesti oli myyjä rahan tarpeessa. :/

      Poista
  3. Olen kirjoittanut sen reseptin ajastuksella, en muista millon ilmestyy... Mutta voin laittaa s-postiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, no en ole vielä tekemässäkään moisia, eli ehdin sen sieltä sinun blogistakin kirjailemaan kunhan se sinne tulee :)

      Sanonko suoraan...
      - No minä sanon.
      - EI OLE PAHEMMIN VARA OSTELLA LEIVONTA TARPEITA KUN KAIKKI RAHAT ON MENNYT NYT NOIHIN (kirottuihin?) MARISKOOLEIHIN! :D

      Poista
  4. :D "mariskooli addikti" Täältähän on vain lyhyt matka Iittalan tehtaanmyymälään ;) eli jos noihin joskus tykästyn, niin käyn ihailemassa paikanpäällä, tulee edulliseksi.

    VastaaPoista