torstai 19. syyskuuta 2013

Rumppuuta koko viikko...

Ei ole ollut päivääkään etteikö meidän olis tarvinnu käydä tällä viikolla meidän tk:lla (terveyskeskuksella). Siitä on kiittäminen Lantun käden palovammaa... :/

Maanantaina piti käydä 1.näyttämässä kättä lääkärille (syvyysarvio)
Sai uuden "tuppelon" käteensä". Sen OLISI pitänyt pysyä keskiviikkoon saakka jolloin meidän oli tarkoitus mennä saman asian tiimoilta uudestaan. (vaihdattamaan sidos) mutta...
Tiistaina katsoin jotta se sidos vaikutti olevan jokseenkin löysällä hällä kädessä... että olisi vain ajankysymys koska se olisi tipotiessään ja lähtö tk:lle tulisi uudestaan.
Laitoin siinä ruokaa (Onneksi aloin tehdä sitäkin jo aikanaan että se oli jo uunissa valmiina siinä vaiheessa, kun lähtö sitten sinne tk:lle tuli.) Juurikin syystä mitä olin osannut jo odottaa.
Olin itse juuri syömässä (ja Kertun ruoka oli jäähtymässä lautasellaan) kun Lanttu parahti olkkarin lattiallamme pahanlaisesti. Katsoin ja hän koitti kontata minua kohti.Kauhukseni huomaan että hänellä EI OLE enää siinä kädessään sitä "tuppeloa".
Juoksin nopeasti ja laitoin tytön syöttötuoliin istumaan ja kirmasin nopsaan hakemaan kaapista puhtaan harson käden suojaksi, ja kieputin sen jotenkin siihen palovamman suojaksi.
Sitten taas soittamaan tk:lle omallehoitajalle että voisimme tulla ja pian, kun neiti on saanut sen suojatuppelonsa irti.
Hoitaja kysyikin:
- Pääsettekö ½h päästä?
- No tottakai, asutaan tässä melkein nurkalla... Ja niin me lähdettiin.

Neiti sai uuden "tuppelon" käteensä suojaksi ja kaikki meni siinä sen laittamisessa jälleen kerran hyvin. Tyttö oli rauhallinen ja homma onnistui mielestäni yllättävänkin hyvin. Samaa kiitteli hoitaja joka sidoksen hänen käteen laittoi.

Keskiviikkona oli meillä se maanantaina annettu aika sidoksenvaihtoon. Menimme sinne ja Lanttu oli taas oikein kiltisti. Henkilökunta otti valokuvia (kameran sijasta kännykällä, koska talon kamera oli mykkä eikä kenelläkään ollut tietoa sen kameran laturinpiuhasta,)
Kuvat lähettivät KYS:lle plastiikkakirurgin nähtäväksi ja kysyivät heidän mielipidettä "tarvitsisiko käydä siellä näytillä?"
Sain puhelin keskiviikkona iltapäivästä että KYS:ltä oli tullut vastaus" Tulkaa vaan näyttämään, voimme katsoa sitä ...on kuulema sen verran pahan näköinen"..(?pahaannäköinen?WHAT!? O_o)

Torstaina, eli tänään lähdimme sitten hakemaan sen ilmottautumiseen meille jätetyn kelantaksikyydin lupa lomakkeen lähete. (Huih, mikä sanahirviö!En edes tiedä meneekö se noin va miksikä sitä sanotaan... heheh..jospa ymmärsitte mistä oli kyse).
Soitin kyydin heti kotiin tultuamme. Se tulee noutamaan meidät aamulla klo 09.

Perjantaina sitten onkin meillä KYS-päivä. Jospa ei menisi kovin myöhään se että pääsemme sinne sisälle. (näyttämään kättä lääkärille).
Kertun kanssa tulee ilmeisesti meille hänen mummonsa jo aamusta.

Minä olen itse niiin niin niiin NIIN kovin flunssainen että väsyttää ja veto on pois. Kaupassa käynnitkin on tuskaa. Hiki puskee päältä ja paita on litimärkä. Kuumetta tai edes lämpöä minulla ei ole. Aina mitattuani on lämpö ollut alle 37. Olo on kuitenkin kuin kuumeen noustessa, erittäin väsynyt.(Nytkin meinaan torkua tässä istualtani...en vain voi alkaa nukkumaan kun lapset valvoo... ja vanhempi kun EI NUKU enää päikkäreitä niin valvotaan sitten...)

Eilen keskiviikkona kävin Kertun kanssa "teatterillisissa temmellystuokioissa". Sen kerran kesto oli 45min ja minä olin kyllä aika naatti sen päälle. Ei pelkästään istuksittu vaan meidän oli retuuteltva ja nosteltava ja kanniskeltava lapsiamme leikkien jopa olevamme lentokoneita ja ne sylissä olevat lapsemme toimivat lentokapteeneina määräten suunnan minne ajetaan. HUH!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti