keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Hyväntekeväisyyspäivät ohi.

- Tai ainakin ne pitäisi olla minun kohdaltani.
Eilinen meni juurikin sille "hyväntekeväisyydelle" vaikka en saanut juurikaan mitään näkyvää aikaiseksi. Noh, ei varmaan lasketa niitä epäonnistuneita muffineja joita tein. Tai no jos siitä jotakin "hyvää" pitäisi etsiä niin se, että sain tietää ettei SILLÄ ohjeella ainakaan onnistu. Ja että onnekseni en tehnyt niitä viimetipassa jolloin ainoa vaihtoehto olisi ollut tarjota niitä pipariksi menneinä :(
Nyt lisään taikinaan +1dl jauhoja ja vähennän sokerin määrää samalla. (tälläisen vinkin sain toisaalta).

Eilen olisi ollut minun ja Kertun temppuilu ilta, mutta koska neidillä piteli lämpöä en nähnyt mitään järkeä lähteä sinne riehumaan. Mitkähän olisi lukemat olleet nyt tai mitä ne olisi olleet yöllä!?
Kyllä tässä jo toivoisi että alkaisi pikku hiljaa sakki parantua. Ei tämä ole mistään kotoisin kun lapset sairastavat. Itselleenkään kun ei voi ottaa sairastettavaksi heidän puolestaan flunssia tms kulkupöpöjä.

Tänään meiningissä on kokeilla leipoa niitä muffineja uusiksi.
JA PAREE ALKAA ONNISTUMAAN!
Lisäksi pitäisi tehdäkääretorttupohjia joista olen aikeissa kasata sitten sen täytekakun.
Täytetoiveena oli mansikkahilloa ja banaania. Mietin että josko sohlaisin sen verran että laittaisin väliin tuorejuusto-kerma sotkua, niin saisi hieman lisää täytettä siten.. ja kenties vähän makuakin.
Iltapäivästä parempi puolisko lähti käymään kaupassa ja kysyi "missä on tekemäni kaupalista-jos hän toisi jo osan synttäri tarpeista."
Vilkuilin nopsaan listan läpi ja viivasin pois jo ostamani voin sekä sokerin. Sitten lista hänelle :
- tässähän se on...

Niin vaan kuitenkin illasta sain huomata että edelleen puuttuu mm.mansikkahillo,kerma ja tuorejuusto(maustamaton). Ehtiipä nuo vielä hankkia kun en niitä vielä tarvitse, mutta silti...
Nooh, ajatuksenahan oli ostaa vasta vain osa niistä tarvikkeista.

Jep jep.
Muutoin on hyvällä mallilla tulevan lauantain synttärit, sillä ainakin tilaamani Turtles-piparit ovat eilen lähteneet matkaan. Jeah! On ainakin jotakin silminnähden onnistunutta tarjota.(niistä pitää ottaa kuva kunhan saapuvat).
Ainakin aikaisemmin olen ollut tyytyväinen itselleni Lantun kastajaisiin ja Kertun 3v kutsuille tilamiini kastemekkoihin ja My little pony-fantasia pipareihin. Olivat oikein upeita!
Kukaan vieraista ei meinannut uskaltaa niitä maistaa, saatikka niistä mitä annoin sellofaanissa vieraille muistona mukaan, eräs palautti sen sanoen että "ei hän pysty syömään näin kaunista, anna toki Kertulle tämä jospa hän sen söisi.."
-No just!
Eipä siinä. Tuolla on nyt kaapissa 2 My little pony keksiä sellofaanissa, koska niitä jäi yli (+toinen on se erään palauttama keksi...) hehe..
Että sellainen tapaus.

Mutta nytpä alan antamaan Lantulle aamupuuroa kun tuossa jalkaani vasten seistä pojottelee ja imeksii minun jalkaani.

- Selkeästi evästä vailla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti