keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Melkoinen päivä tähän saakka...

On käyty heti aamusta metsästäen meidän Lantulle syksyisempiä ja talvisempia tumppuja/rukkasia yms pikku kätösiin mm. ensimmäisenä Elävästä kaupasta. Harmikseni siellä ei ollut tarjontaa laisinkaan..kenties ajankohta oli "liian varhainen" tai sitten heille saakka ei vain ole päätynyt moisia.
Meillä on kyllä yhdet Kertulta joutilaaksi jääneet ihan merkki rukkaset, mutta ovat hieman liian lämpimät vielä näihin keleihin kun aurinko lämmittää, mutta tuuli taas tekee viileäksi sään sattuessaan puhaltelemaan.

Sitten poikkesimme vieden kirjastoon lainakirjat ja saihan se neiti ottaa uusiakin lainoja sieltä. Valitsi 2 kirjaa + 1 dvd:n. :)
Niillä nyt sitten mennään ainakin sen dvd:n osin viikko eteenpäin kunnes siinä eräpäivä iskee vastaan.

Sieltä sitten ruokakaupan kautta kotiin.. noh, siis Kerttu tuli mummon kanssa kotiin. Minä kävin isännän kanssa syömässä äärettömän pikaisen noutopöytä visiitin paikallisessa perheravintolassa. Jossa olisi pitänyt olla savulohivoileipiä yms. mutta sielläpä olikin pinaattivelliä + karjalanpiiraita (ei huonoa ruokaa tuokaan) + pitsoja sekä pyttipannua ja muusia, unohtamatta salaatteja ja juomia (limua, mehua ja maitoa...) Jälkiruokana sai kahvin ja oli siellä hedelmäsalaattia. Joskin hieman "köykäiseksi" sen teki siihen valmis hedelmäsalaattiin lisätyt omenat paloineen. En tiedä olisko ollut mitä lajiketta, mutta jotenkin sattuessaan makunystyrään ei tehnyt oikeutta sille salaatille. Veti hieman suuta vinoon (irvistykseen).
No sinne meni sitten 2 x 10€. (RTarjosin isännälle sen ruoan siellä kun hän oli laittanut minulle viestiä että olis savulohivoileipiä ym.

Sieltä hiihtelin sitten Lantun kanssa Käsityökeskuksen Taito Shop;n mistä mukaamme lähti mummolle annettavaksi magneetti missä oli piirretty pikkutyttö jolla oli siivet ja sen alla luki "Ajattelen sinua".
Sen saa Kerttu antaa mummilleen illalla vaikka nukkumaan mennessä, sillä mummo lähtee aamusta jo hyvissä ajoin takaisin kotiinsa.

Minun takahampaani on hieman alkanut vihoittelemaan.. ei siihen koske, mutta sanotaanko että "se kolonen tuntuu".
Samaten se suurempi monttu joka purkautui viimeisimmäksi toiselta puolelta alatakahampaasta, se monttu ei taas tunnu muutoin kuin kenties sen aavistuksen terävä /rosoinen reuna hankaa kieleeni.. ei sekään vielä häiritsevästi. :D
Ensi keskiviikkoon kun jaksaa kärvistellä niin sitten ne on toivoakseni historiaa.
Jep.

Tälläistä tänne. Niin, ja mennessäni syömään isännän kanssa sain viestin eräältä jolta meidän piti tänään hakea se punainen traktori tuoli, ettei heille käy tänään se tuolin noutaminen, sillä heille oli tullut meno Kuopioon, mutta samaan hengenvetoon hän kirjaili että mikäli paikka, missä asumme olisi matkan varrella -he voisivat tuoda sen. :)
Sopii!!!
Eikun parani!
Näinpä äskettäin he kävivät tuomassa tuolin ja se tuoli odottaa Kertun huoneessa yllättämään hänet kun tulee mummonsa kanssa junapuistosta. :)
Meinasin illan päälle tässä käydä vielä eräällä paikallisella kirppiksellä jos siellä olisi jotakin lapasia tai rukkasia jotka PYSYISI Lantun käsissä. Hän kun tahtoo repiä ne pois ja ilman niitä sitten on kädet jolloinkin varsin viileät hällä. Sillä jo ettei mokoman taatta vilustu.

No nyt kai oli kaikki kuulumiset tältä erää... tähän saakka.

Kun mies tulee, käymme katsomassa sitä pölkupyörää Kertulle, kenties ostammekin sen :)
Että Kertun osin yllätykset jatkuvat vielä tälle päivää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti