torstai 19. syyskuuta 2013

Kansalaisopiston kerhoilu aloitettu.

Mainitsinkin jo edellisessä postauksessa että eilen-keskiviikkona aloimme Kertun kanssa sen teatterilliset temmellystuokiot"-kurssin.
Olipahan juttu! (siis positiivisessa mielessä ainakin tähän saakka...vaikka jotain siinä tuntui hieman mikä ei ihan "kympillä klikannut" mutta aina ei voi voittaa-----

Muita oli meidän (minun ja Kertun lisäksi) 3 muuta äitiä lapsensa kanssa. Kaikki muut lapset olivat iältään 3kk-1v ja meidän neiti siellä sitten se ainokainen 3v!!! WOHOU!
Oli hieman show Kertulla kun piti esittää muille koko ajan ja sitten sinkoilla hoitamaan muita vauvoja lattialla. (silitteli heitä ja katseli läheltä.)
Ei siinä muuten, mutta en tainnut saada pidetyksi tyttöä ns."kurissa" koska hän sinkoili siellä minne sattuu, eikä ollut koskaan paikalla luonani kun olisi pitänyt alkaa tekemään harjotteita esim. vastakkain istuin (lapsi sylissä ollen) ja ilmeillä jolloin toisen olisi pitänyt matkia toisen ilmeitä ja eleitä.

Olisin mennyt muuten varmasti Lantun kanssa, mutta kun hällä on se käsi hieman kipeä, niin en viitsinyt ottaa häntä sinne. (Siellä olin asiasta täysin toista mieltä Kertun alkaessa rätkättämään ja temppuamaan...)
Ensi kerralla sinne olisi vietävä mukanamme 3 arkista esinettä, ihan mitä vaan, mutta sellaisia jotka saa tuotua esim.rattaissa. Mitään säkkiä ei tarvitse alkaa raahata mukana.
Jotakin ohjaaja vihjasi että me "soitamme niillä"  Siispä päätin että meiltä taitaa sinne lähteä tyyliin MUOVISIA kippoja/astioita yms. (kannellinen pakasterasia , muovinen kapusta ja vaikka taikinakulho) tai sitten otan vain kannellisen pakasterasian, muovilusikan sekä puisen paistinlastan.)

Ja sanottakoon loppuun että OLEN VIHDOINKIN KEKSINYT SEN mitä tulen Vilimarikan joulukalenterin 8.luukuksi laittamaan hänelle .. :D Jippii!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti