sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Mikä maa- mikä valuutta!?

Maanantai 2.9.2013 klo 07:30Huomenta... Heti tunnustan heränneeni viikkopöllönä. Uskokaa tai älkää mutta kun miehen kello soitti hänet töihin herättäen eka ajatus oli että "Jippii, nyt on perjantai-tästä alkaa viikonloppu sitten...Hetkeä myöhemmin ihmettelin jo että "Miksi se isännän kello soi viikonloppuna-oliko unohtanut ottaa herätyksen pois?"
Sitten taas välähti jälleen jonkun hetkeä myöhemmin, alkaessani miettimään (tultuani tietoisuuteen että elämme MAANANTAI aamussa) tämän viikon tulevia `tapahtumia`, oikein säpsähdin että JESTAS, huomenillalla tulee Kertun ja Lantun mummo illasta!
(Vaikka olin siitäkin ennalta tietoinen-olin jopa laittanut jo Kertun tietämättä hänen huoneessa olevaan ylimääräiseen petiin salaa lakanankin jo valmiiksi mummoa varten.)

Kai tämä on jotakin stressiä mikä purkautuu näin sitten..
Olen miettinyt aivot sauhuten tulevia synttäreitä. Ensimmäisenä niistä on ne pojan 7v kamusynttärit ja sitten marraskuunlopulla tulossa olevia Lantun 1v kemuja.
Mietin lähinnä nitä meidän Lantun kemuja, ja niihin teemaa.
Olisiko se villieläin vai pelkästään eläin-aiheinen...
Sillä tahdon kaiken natsaavat yksiin. Saimme nimittäin (Noh, Lanttuhan ne sai...) kertakäyttölautasia ja servettejä jotka ovat kuvitettu villieläimien kuvilla.
Lautasten reunassa vuorottelee seepra,kirahvi,leijona ja norsu.
Mietinkin että josko löytäisin Lantulle jonkin eläinaiheisen asun tuolle juhlapäivälle.
Kerttukin on puhunut monen monta päivää aina iltasella nukkumaan mennessämme että "Minä tahtosin olla leppäkerttu ja lentää..." + "Minulla on ikävä leppäkerttua..."*niisk*
En tiedä onko nyt katsonut jotain lastenohjelmaa jossa on leppäkerttu joka on tehnyt häneen noin lähtemättömän vaikutuksen. Lupailin että "Voisimme joku päivä tehdä vaikka sinulle jotain leppäkerttu rekvisiittaa..."
(Mutta mitä ja mikä olis helppoa!?)

Ei ole ompelukonetta (ja hieman on taidotkin ruosteessa sen koneen käyttöön-jos vaikka kone olisikin...heh ) että voisi ommella esim. punaisen viitan ja siihen mustia pilkkuja (tai vaihtoehtoisestihan ne pilkut voisi maalatakin... ja hiuspantaan voisi laittaa piipunrassista ne mustat tuntosarvet, niin sitten eikö olis jo "leppäkerttu"asu valmis :)

Kutsukortit tuottavat minulle eniten päänvaivaa, koska teemasta en ole päässyt selvyyteen onko se nyt "villieläimet" vai pelkäsätän "eläimet".
Täytyisi alkaa niitäkin tekemään pikkuhiljaa koska on paljon muutakin järjestelyjä ja muutenkin tekemistä. Ostin jo hempeitä helmiäisenvioletteja korttipohjia kutsukorttien tekoa varten. En pääse tekemään kun en keksi A) Kuvaa minkä siihen laitan B) Teemaan liittyvää lorua/runoa (Viittanko siinä jotenkin villieläimiin vai laitanko vain normi eläinlorun...)
Aaaargh!!!

Tarjottavat onkin jo selvillä. Mielessä.
Sinne tulee:
käärmekääretorttu (villieläinteeman tullessa kyseeseen)
Muffineita (joiden päälle T-Rex muffinikuva)
juusto(-kinkku)voisarvia (hätätilassa ostan valmiita croisantteja)

~Kahvi, mehu~

Että näin. Lisäpuuhanahan tässä on se mummoni Onnitteluvihkosen kasaaminen sitä mukaa kun saan muistoja hänestä sukulaisiltamme. + kuvia jotka on sommiteltava tekstinlomaan piristyttämään ja värittämään kirjoitusta.
Joskus yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. :)

Mukavaa viikon alkua jokaiselle!
  


4 kommenttia:

 1. Tuleepa aikaansaamaton tunne kun lukee tätä. Lähetin kutsut tekstarina, ei ole teemaa, en ole miettinyt tarjottavia :D kerkiää vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, TIEDETÄÄN että stressaan jo hyvissä ajoin (lukekaa ohoi: LIIAN AIKAISIN) saadakseni lapselleni itselle mieleiset järjestelyjen osalta ja lapselle mukavuuden puolesta. (No sikäli jos muistatte kukaan omia 1v synttäreitänne..-harvempi varmaan xD )
   Mutta se on vaan joku mun oma juttuni kun niiden eteen saa nähdä tavallaan "Kivaa" vaivaa.->askarrella kutsut ja laittaa teeman mukaisesti tarjottavat.
   - Tänään mulle miltei naurettiin päin naamaa tenavatuvalla kun kerroin asiasta siellä noin niinkuin ohimennen, että
   "Mistähän löytäisin tytölle jonkin kivan asun mahdollisen synttäriteeman mukaisesti?"
   Siinä sitten unohtui se pääpointto "mistä niitä voisi hankkia!?" kun kaikki alkoi hieman nenänvarttansa pitkin katsella ja haastaa kuinka he eivät laaita mitään teemaa, ja ettei ketään erikseen kutsuta.
   Tuli kieltämättä hieman "outo" olo.. O_o
   Tyyliin "Kuka/Mikä- ei kuulu joukkoon?" :D

   Poista
 2. Ei hitsi, Lanttu täyttää jo NIIN pian 1! Voi juku.. Suunnitelmasi kuulostavat hyviltä! Croissantit on kyllä tosi hyviä... *kuolaaaaa* :D

  Tsemppiä suunnitteluihin ja muista rentoutua välillä, vaikka se meille äideille ainakin tuntuu usein olevan niin vaikeaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin se aika rientää. Ei sille mitään mahda. Ja toinen täyttää keväällä JO 4!!!!! Aaaaaa-puuu-vah!
   Pian ne sinunkin muksut ovat vain muisto siitä kun olivat "pieniä" ;)
   Joten...:
   -Nautihan nyt vielä kun voit. *peukku sille*

   Poista