perjantai 13. syyskuuta 2013

Perjantai 13.

On ollut juurikin tuon taikauskon mukainen päivä, nimittäin oikein EPÄONNENpäivä tämä on ollut.
Kaikkihan alkoi jo aamulla herättyäni, kun huomasin talouspaperin loppuvan ja otin meidän keittiön ruokailuryhmän tuolin (kuten usein tavallisestikin) ja nousin sen päälle ylettääkseni ottamaan yläkaapista uuden rullan.
 - En kaatunut enkä pudonnut, mutta tuolin istuinosan pohjassa on 3 jousiriviä joista keskimmäisen jousen toinen pää napsahti irti.
-JEE!!! Ei se olekaan kuin à 199€/tuoli. JES! JES JES! JA Bingo!!!!
Ei siinä muutenmitään. Kyllä siinä voi istua mutta tuntuu se istuessa aavistuksen "lättänämmälle" eikä ole niin jämäkkä istua kuin joku muu ryhmän tuoleista. Siirsinkin sen sellaiselle paikalle jossa harvemmin kukaan istuu. :D

Sitten kompuroin erääseen eteisen maton reunaan mennen ja tullen...

Sitten lähdimme kerhoon. Minä ja Kerttu. Lanttua en ottanut kun neiti on niiin niiiiiiin NIIIIIN nuhainen että koko ajan valuu ihan solkenaan- Isäntä jäi pienimmän kanssa kotiin kun minä lähdin Kertun kanssa sillä tapaa että tyttö sai ajaa itse omalla pyörällään sen pienen matkan siihen (ja edelleen apurenkaiden kera).
Loppumatkasta se piha vietti sinne pihaan ja oli kovin kuoppainenkin. Niinpä arvaattekin että vaikka sanoin tytölle monesti että "Jarruta!!!" Ei se ehtinyt ja ajoi kuoppaan jolloin pyörä keikkasi. Sain kuitenkin hänen takin niskasta kiinni ennen kuin tyttö mäjähti maahan pyörän kanssa. Pyörä kaatui mutta tyttö jäi kuin sarjakuvissa roikkumaan minun pitämänä ilmaan. :DDDD

Siinä rytäkässä löystyi toinen apurenkaista ja poislähtiessämme ei ajamisesta tullut mitään jos hän kallisti painonsa sille reunalle missä apurengas oli löysällä. -> se keikautti nurin. Niinpä soitin isännälle joka laittoi minulle viestiä että ovat Lantun kanssa eräässä kahvilassa.
Soitin hänelle, ettei siitä pyörällä ajamisesta tunnu tulevan nyt mitään kun se on löystynyt se toinen apurengas. Niinpä käännyimme kotiin jotta saamme viedyksi sen pyörän sinne ja sitten takaisin rattailla kirjastolle.

Sieltä kun selvittiin niin lähdettiin naapuripitäjään suuremmille kaupoille. (Isännällä oli asiaa ostaa pistorasian laittoa varten osia.) Minä oäätin jo sinne mennessä etten tule ostamaan mitään, koska ei ole muuta kuin velkaa ja sitäkin PALJON!

Menimme käymään Carlssonilla jossa oli synttärit. Sieltä mukaani lähti kuitenkin 14kpl:n muffinipelti. :/
Sellaista olin jossain mielessä ajatellut kun tehdessäni muffineja vuokiin ja pellille niin ne tahtoi lässähtää ->levitä pitkin peltiä vaikka oli se paperi.

Kotona aloin sitten vihdoin ja viimein tälle viikkoa siivota. Sitä kun ei oltu harrastettu jostain kumman syystä koko viikon aikaan -ei vaikka toinen lomalla.
No otin imurin ja aloin imuroida. Imuroin koko mökin jokaisen makkarin + jopa wc:n lattian!
Ihan alkoi jo huimata lopussa kun kyykin eteisessä kenkien seassa järjestellen niitä hieman sinne kenkätelineeseen ettei kaikki ole huiskin haiskin pitkin lattiaa..

Unohdinkohan jotain...en jaksa muistaa...

Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti