torstai 30. toukokuuta 2013

Huh hellettä...

- Sanois jänis pakkasella.
Mutta minä sanon ihan vaan muutenkin, nyt näin kesän ollessa aluillaan.

Tänään olen käynyt tätini luona aamusta ja pian lähden Lantun kanssa hänen kumminsa luo.
Leivoin (äitini pyynnöstä) hänen jouluksi ostramansa torttulevytaikinat viinereiksi. Pistin vaniljakreemi mössöä ja sitten raidat punaista pikkuleipiin laitettavaa hilloa. Se hillo kun oli ainutta paistonkestävää, niin sitä sitten lisäksi makua antamaan.
Viinerit onnistui mielestäni ihan Ok. Tein sellaisia super  helppoja "raitaviinereitä, laittaen levyjen keskelle vain kasan sitä vaniljakreemimössöä ja sitten vaniljakreemimössön keskelle ohkaisesti mutkitellen sitä punaista hilloa. (pursotin sen punaisen hillon siihen kun oli jo valmiiksi pursotinpussissa.)
Näitä viinerilevyjä otan sinne Lantun kummitädin luo mennessäni mukaan.

Kävin myös AIVAN YKSIN kaupalla ja ostin kortin jonka postitin isovanhemmille sinne meidän omaan kotipitäjään. Kirjailin siihen tyttöjen lomaterveiset siinä muodossa mitä olemme tehneet... En löytänyt paikkakuntamme korttia joten oli tyytyminen sitten sellaiseen korttiin jossa oli kaksi kissaa.
Mietin ensin olisiko ehkä hevosaiheinen kortti ollut paikkakuntaamme kuvaava, mutta sitten mietin että "jospa he eivät tiedä/ ole kuulleet edes sellaisesta, niin ihmettelevät sitten kuvaa kortissa..X)
- Jos jotakin voi tehdä vaikeasti niin minulta se onnistuu... :D
Alkaa nyt miettimään mitä kukakin ajattelee mistäkin ja millaisia johtopäätöksiä joku voisi tehdä jostakin kuvasta.
Noh, sinne lähti kisu-kortti.

Huomenna tuleekin sitten isäntä luoksemme. Huomenna sää enteilee jo sateiden alkamista. Siksikin olen tänään pyrkinyt olemaan paljon ulkona, lähinnä on tullut käveltyä vähän siellä sun täällä. Ennemmin olen liikkeessä kuin makoilisin paikoillani jossakin aurinkotuolissa. Se ei ole ihan minun juttuni. Tai voisin makoillakin mutta sitten siirtäisin sen tuolin varjoon.

No tässäpä tätä kuuluilemista olikin taas.
Joten viettäkä ihanan aurinkoisen lämpöinen päivä kaikki!!! :)


Edit. 30.5.2013 klo 19:45
Nytpä on käyty Lantun kummin luona. Hienosti meni sielläkin. Lanttu nukahti matkalla sinne mutta nukahtipa hän sitten perillä tämän kumminsa olkapäällekin (olkaa vasten ollessaan hänen sylissää).
Oli kiva vaihdella terveisiä kuulumisineen puolin ja toisin.
Huomenna-perjantaina, onkin toiminnallinen päivä ajatellen lauantain juhlia.
Sää suosii ajatellen leipomista, sillä on lupaillut jo sateiden alkamista huomiselle. Mikäpä siinä jos/kun joutuu leipomaan, niin toiveena olisi ettei olisi ihan painostavan hiostava sää (lue: helle ulkona) jotta paistaminen ei olisi enää niin tukalaa. :D
- Tokihan aina saa toivoa, on eriasia toteutuuko toive ja miten...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti