tiistai 14. toukokuuta 2013

Retkeily sää.

Tänään näyttäisi-ainakin vielä näin aamusta kun klo on nyt 6:40) säätilasta tulevan oikein lupaava retkeily sääksi!
Toinenkin osapuoli jo ehdotti minulle äsken että "Tänään retkelle?"
Olin heti pudota kuin sanonnan "eno veneestä" ilosta asiaa kohtaan!!! :D

Se, suuntailemmeko jonnekin rannan tuntumaan vai kenties jonnekin leikkikentän laitamille jää vielä nähtäväksi. Se on minulle periaatteessa ihan sama, olipa paikka mikä tahansa niin jos vain on tarpeeksi kuuma/ minua hermostutetaan siinä tilassa kauan, minun käpyni palaa.
Ikävä sanoa, mutta niin se vain on. Olen varmaan antanut näistä postauksistani sellaisen kuvan itsestäni että käpyni palaa alituiseen, pikkuasioistakin jo... en tiedä sitten mikä on totuus,,voi olla ja voi olla taas olemattakin.
Eilen mies sanoi että on kuulema tehty tutkimus jossa 3-lapsisen perheen vanhemmilla on vaikenta... BINGO! Siltä se välillä tuntuu, mutta uskon että on se muillakin.
Sitä mietin vain että miksi juuri perheissä joissa on juuri kolme lasta?
Jääkö siinä lapsia ajatellen aina/toisinaan se yksi lapsi aina hieman huonommalle huomiolle (vanhempia kun on kaksi?) vai mikä logiikka siinä oikein on ollut? Hih...hauska mietiskellä mitä ne syyt voisivat olla joilla tuollaiseen tutkimustulokseen on päästy.

Eilen illasta grillasimme. Nurtsikin ajettiin jo 1.kerran tälle vuotta. Sitä ennen kävimme koko sakki kävellen viemässä mm. muovitörppöjä kierrätykseen sekä muuten vain kävelyllä. Silloi harmitti kun sää oli super kuuma, kun en ollut ottanut lompakkoa mukaan. Olisin muutoin ostanut koko sakillemme viilentävät mehujäät kaupalta. Niinpä kun kotiuduimme, tein hetken kotihommia ja janon vaivatessa (vaikka join vettä) niin otin pienimmän ja läksin vielä ostamaan kivennäisvettä. Ostinkin oikein 2 isoa  pullollista. :)

Ai niin ja tänään soittelen sinne terveyskeskukselle kunhan soittoaika alkaa, niin siitä neidin silmästä. Kun sille `herneelle`ei oikein tapahtunut kummenpaa kuin että se muuttui isommaksi ja valkoiseksi ja luomi jossa se on muuttui puolestaan punaiseksi.
Lieneekö alkanut kypsymään sitten ja tulossa räjähdyskypsäksi tai jotain sellaista, mutta kuten lääkäri sanoi että se voi kadota yhtä pian kuin on tullutkin. Sen lääkekuurin käytön myötä se herne vain kasvoi ja kasvoi.. jotakinhan sille on tehtävä.
Miksi jättäisin asian nyt tähän, kun olen aloittanut kerran siitä huolehtimisen käyttäen tytön jo kertaalleen tohtorilla, joka sanoi myös että ellei lääkekuuri sitä muuta miksikään niin siinä tapauksessa sitten silmälääkärin asia mitä sille oikein tehdään... Nyt kai se sitten siirtyy silmälääkärin huoleksi. Ja odottaisin että se lääkäri varmaankin kirjoittaa lähetteen kun kerran oli sitä mieltä että siinä tapauksessa sitten sinne...*huokaus*
Onhan tämä kyllä melkoista.
Eilen tenavatuvalla sain jokaiselle miltei kertoa MIKÄ meidän neidillä on silmässä, sen nimittäin huomaa jo. Sen verran se sai potkua siitä antibiootti salvasta että jaksoi kasvaa, kasvaa ja kasvaa.. :/

Voi vehnäpulla. Taidan juoda lisää kahvia kun muut (lapset siis) nukkuvat edelleen. :)

Aurinkoisuutta päivääsi!

4 kommenttia:

  1. http://www.voice.fi/koti/tuore-vaite-kolmilapsisen-perheen-arki-stressaavinta-neljan-kasvattaminen-kaikkein-helpointa/29/49319 Tuossa tuo juttu josta varmaan miehesi on kuullut. =) -Humppis-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyneepä lukaista se itsekin... vai lieneekö kuunneltavissa olevaa materiaalia :) Kiitokset sinulle Humppis tästä joka tapauksessa!

      Poista
    2. No mutta se tekstihän tuntui olevan ihan järkeen käypää... jossakin mielessä arvasin mistäå väitöksessä olisi kyse juuri kolmen lapsen kohdalla-> tunne ettei kädey riitä.
      Pitääkö se nuilla kriteereillä se 4:skin sitten pusertaa vielä... ;)

      Poista
  2. Lapsen vaivat on aina kurjia :S
    Hain kissoulle apteekista sellaista niskaan laitettavaa ainetta (hiukan alle 30€/paketti, neljöksi kk:si on paketissa) samaa on koirillekin. Pitäisi tehota niin kirppuihin kuin punkkeihinkin.

    VastaaPoista