lauantai 18. toukokuuta 2013

Circus.

Nyt ei ole luvassa kirppusirkusta vaan ihan olisi tänään luvassa Kertulle Sirkus Finlandiaan meno/pääsy.
Asiasta olemme puhuneet miehen kanssa jo siitä saakka kun mainokset ilmestyivät katukuvaan ja tyttö alkoi kysellä "Mikä se on? , Pääsenkö sinne?, Milloin se on?"
Ilmeisesti se kiinnostaa häntä-
Niinpä, koska meidän rahavarannot vetelee pian miinuksella päätimme yhdessä että halutessaan sinne tyttö maksaisi sen omista kertyneistä rahoistansa + sen "saattajan" sinne. (Elikkä 1aikuinen + lapsi)
Katsoin hinnastoa niin hieman se huimasi kun aitio paikoilla se teki 64€(saaneeko sillä S-etukortilla sitten sen yht.7€ alennuksen kun oli että sillä saisi 3.5€ alennusta jopa perheenjäsenet...minä ymmärtäisin noin että 3.5€/hlö) Jolloin pääsemme siihen että siinä tapauksessa melkein kannattaisi ottaa jo se aitiopaikka mikäli mielii nähdäkin jotakin. koska seuraavalla A-katsomon paikoilla hinnaksi tuli aikuiselta ja lapselta (yli 3v) niin 62€- EI ole kuin 2€ ero joten... samoin meni ne katsomot sivummalle niin ero kasvoi aina edelliseen sen 2€... ja ei ole mitään mieltä istua siellä D-katsomossa orkesterin vierellä kun ei näe ja joku rumpu/torvi huutaa kuitenkin koko ajan korvan juuressa!

Saa nyt nähdä kumpiko meistä isän kanss menee sinne. Jossain määrin/mielessä toivon että se olisi isä joka lähtisi... mutta ei se niin ikävää olisi minullekaan päästä hetkeksi pois kotoa.

Kävimme kaupalla aamusta. Hyvin ehdittiin ennen sadetta. Ostimme tytölle jo varuiksi sirkusevästä, puuha-pete namiaskin valitsi itse ja minä hälle ostin juomaksi pillimehun.
Ei tarvitse sitten sieltä ostaa kalliita höpötyksiä. Vaikka onhan siellä takuulla houkuttimina ties vaikka vallan ja mitä oheis sälää!





Sirkus Finlandian 35-vuotisjuhlakiertue vierailee tänä kesänä 117 paikkakunnalla 256 esityksen voimin. Tukena kiertueella toimii Mehiläisen työterveyshuolto, joka nopeuttaa työntekijöiden mahdollisuutta saada tarvittaessa lääkärinhoitoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti