perjantai 10. toukokuuta 2013

Mun ennakko yllärini...

En tiedä miksi en kysynyt ennakkoon kun mies tuli töistä ja hetken oltuaan kotona alkoi hoputtaa Kerttua että pistäisi vaatteet päälle, että lähtisivät käymään jossakin...nopeasti vain.
Itselläni oli siinä puuhaa vaihtaessani petivaatteita ja imuroidessani samalla patjat ja tyynyt.
Mies eilen näytti ihoaan käytyään hetken meidän pedissä, ja hällä oli punaisia läiskiä jotka kuulema kutisi. Minulla välähti heti "Meidän koira-> lintukirput!"
Niinpä tänään vaihdoin petivaatteet. -myös lapsien petiin ja imuroin nekin.
En tiedä miten niistä pääsisi eroon sitten... koirsalle ehdotin että hakisi apteekista jotakin kirppushampoota tms. jolla mahd. asukit siitä saataisiin häädetyksi. Sillä en jaksaisi tuota petivaate rumbaa ihan joka ilta alkaa tekemään...
Koitin etsiä tietoa netistäkin, mutta en oikein selkovastausta siihen löytänyt. Sen vain että kissat ja koirat niitä voi tuoda ulkona ollessaan sisälle. Ja meidänkin koiruus kun nukkuu meidän kanssa samassa pedissä.

Noh, mies lähti tyttöni kanssa ja kun tulivat takaisin, tyttärelläni oli käsissään ruukkuruusu ja suklaarasia. MINULLE! Oih...
Isäntä myhäili ilmeelleni ja sanoi sen olevan nyt hieman ennakkoon äitienpäivä kukat ja muistaminen..
Myöhemmin hän sanoi että "korttia he ei ole tehneet.." johon minä vastasin takaisin :
- Vielähän  teillä tässä on aikaa... ;)

Täytyy kohta lähteä itse vielä käymään kaupassa ostamassa meidän Lantulle kosteuspyyhkeitä ja kenties jotain ruokaa huomislele. + anopilleni jokin kukka.
Tein eilen(-köhän se nyt sitten oli? hehe) lapsilla piirrätin omat kuvat. Jotka laitoin valokuvakehykseen vieretysten. Myös Lanttu piirsi oman versionsa. (tosin huusi koko ajan mutta iskin tussin käteen ja hän sohmasi sitten aikalailla erehdyttävästi kasvoja muistuttavan söpöksen.) Pitänee alkaa harrastaa tuota ihan omaksikin iloksi, sillä siitä taulusta tuli lopulta hieno, kun kolmen lapsen "Omakuvat" oli siinä.
(Ei kerrota lahjan saajalle että Kerttu piirsi sitten hämähäkin ja kirjoitti itse muka nimensäkin siihen.. hehe...) Uskottelen vaikka että siinä on mummon kuva... :D
Pitää siitä teoksesta ottaa kuva niin jää joku muisto itsellekin, se oli sen verran upea, vaikka itse sanonkin..

2 kommenttia:

  1. Ah, tervetuloa lintukirppusirkukseen... Pariviikkoa sitten pesin kaikki peitot, tyynyt, imuroin. Käsittelin kissat kirppusuihkeella (oli tosin pvm. vanhaa, joten tehoa en tiedä) toissapäivänä oli taas :/ tiedä sitten tuliko kissoista, vai pihahommista. Kaikkihan ei puremiin reagoi, ainoa ilo on, että ne ovat juuri nyt kaikista ärhäköimmillään, joten helpottaa pikkuhiljaa. Toivottavasti. Kutina on meinaan järkyttävä. Olen kortisonia sivellyt kutiaviin kohtiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Näin minäkin olen lukenut (ja jopa ymmärtänyt lukemani )sen suhteen ettei kaikki siihen reagoi saaden kutisevia läiskiä. Silti kun vaihdoin petivaatteita en tiedä oliko se psykologista vai miten mutta minua alkoi kutittaa joka paikasta. Eniten päästäni... :D
      Sitä suuremmalla syyllä vaihdoin lastenkin petivaatteet ja imuroin patkat myös heiltä.
      Koira sai paitsi jotakin omaa shampoota (jota mies kävi pyynnöstäni ostamassa-JIPII illalla saunotaan ja koira saa pesut samalla...hih.) niin koiralle annettiin matokuurin 1 osa.
      Kuulema sontii solkenaan nyt kun mies soitti lenkiltä ollessaan koiran kanssa kysellen onko se normaalia. Totesin että eikö se ole juuri sen toiminnan tarkoituskin, tyhjätä suolisto mahdollisista suoliston alivuokralaisista siten... :D
      Kuinkas muutenkaan ne häätäisi sieltä pois. xD

      Sitä mies sanoikin kun oli itseoppineesti ottanut "lintukirpuista" töissä ollessaan selkoa että:
      - Ne on varmaan lintukirppuja, niitä voi tulla koirasta/kissoista tai jos tekee puutarhassa hommia, niin voi niitä saada ihan ilman lemmikkiäkin.
      - DAA, sitähän mä sulle yritin jo sanoa! :D

      Tämä ilmainen sirkustelu jatkuu täällä vaan... :D

      Poista