sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Voe muanantai.

Ei muuta kuin viikko alkaa sitten ajanvaraamisella tk.lle meidän pienimmälle "Lantulle".
Syynä se silmäluomessa oleva näppy joka ei ole poistunut edes siitä 5+2päivää kestäneestä antibioottisalvakuurista huolimatta...
Soitan nyt ja kysyn että antavatko he sieltä sen lähetteen silmälääkärille, kuten silloin oli puhe, vai kuinka edetään, tartteeko sitä vielä tulla näyttämään...?

Sikäli siinä on muutosta tapahtunut että ennen lääkekuuria luomi on normaali, mutta siinä oleva kohouma /näppylä, oli punertava kohouma. Kun kuurin aloitti niin se näppylä kasvoi ja muuttui valkeaksi.(vitsi-> odotin suunnilleen kevyt sandaali kädessä koska sieltä kuoriutuu pieniä hämähäkkejä vipeltäen jolloin pääsisin läpsyttämään ne hengiltä...) mutta ei, se ei puhjennut itsekseen. Päin vastoin kuurin loputtua se alkoi näyttää kuivamisen merkkejä ja muistuttaa nyt lähinnä kuivamassa olevaa tai osin kuivunutta "syylää".
Hirmuisesti kiinnostaisi tietää MIKÄ se on ja MISTÄ se on tullut siihen.
Näärännäppy se ei ole, sen totesi lääkärikin kun kävin ensi kerran reilu viikko sitten sitä näyttämässä.
Silloin oli puhe että jos se ei katoa niin silmälääkäri saisi katsoa sitä. Nyt siis kysynkin antavatko he sieltä lähetettä vai pitääkö siis käydä vielä...

Toinen "potilas" oli aamusta Kerttu kun näytti varpaansa tyvessä olevaa tikkua jonka oli ilmeisesti eilen siihen ulkona ollessaan saanut.
Voi meidän "draama-Queen" kuinka huusi olematonta kun otin sen pois. Ei minun tarvinnut sitä tikkua liioin nykiä kun se jo jäi minun käteeni (kynteni alle).Sai potilas siihen muumilaastarin (henkinen puoli sillä paikattiin siitä kärsitystä kärsimyksestä...heh)
Mutta neiti keksi että "Minä en voi kävellä...yhyyy...sattuu jalkaan..."
Mietinkin että kuinkas teen jos täytyy lähteä näyttämään toista lääkärille vielä, ja toinen ei suostu kävelemään, perillä viimeistään on rattaat jätettävä enkä kykene kahta lasta kyllä kantamaan. Täytyy toivoa vain että hän unohtaisi sen "pienen pipinsä varpaassa..."
En ala paapomaan noin pienen vuoksi häntä. (paapomaan=> lellimään että alkaisin kantamaan....ehei..kokeilla toki saa, mutta ei tule onnistumaan.)

Jaahas, se soittoaika alkaakin olemaan jo käsillä tuota pikaa. Lapsetkin katsovat Mtv Junior kanavaa joten tilanne on mitä ihanteellisimmillaan nyt.

Oikein mukavaa aluilla olevaa viikkoa kaikille....

7 kommenttia:

  1. No johan nyt on viheliäinen näppylä kun ei lähde! Toivottavasti saisitte ajan hyvälle silmälääkärille, joka osaisi auttaa. Pidän peukut pystyssä! :)

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti näppy katoaa ja kuivuu ilman sen kummempaa.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  3. Saatte molemmat, Ruska ja Tuula + muutkin, peukuttaa että nyt tällä erää saadut silmäTIPAT auttaisi. Huoh... sen olis oltava-jos nyt noin voisi sanoa, niin 3kk siinä silmässä sen jotta ennen kuin alkavat antamaan lähetettä toimenpiteisiin. (Silmälääkärille ja sitten nukutuksessa sille tekisivät jotain (->?!?) Ja huhtikuun alussa se ilmesty eli ollu nyt vasta reilun 1kk ajan...
    Nyt sitten tiputellaan tippaa siihen 2x päivään.
    Positiivista oli käynnillämme se, että lääkäri sanoi sen näyttävän olevan menossa parempaan päin. Wihaa..
    Ja kyseessä oli niinkin "erikoinen" juttu kuin "luomipussintulehdus".
    hehe..naurattaa sikäli että 5kk ikäisellä on silmäluomenpussit tulehtuneet..tai siis toinen niistä josta sille on kehittynyt toiseen se pieni "näppy".
    Ei ole kuulema vaarallinen eikä tarttuva. Jee siitäkin. ;)

    Nyt aurinkoon takapihalle...

    VastaaPoista
  4. No hyvä ettei kyseessä ollu mitään vakavampaa! =) Minäpäs olenkin perheeni kanssa täällä "lomareissulla" siskoni luona Sorsakoskella, eilen käytiin kaupoilla siinä teidän pitäjässä. Kaunis paikkakunta varsinkin näin kesällä!!!!! =)
    -Humppis-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. =) Huisia!
      Oletteko te siellä Sorsakoskella vielä perjantainakin? Tai pääsettekö te sieltä miten liikkumaan kirkonkylälle?
      Tulkaa koko sakilla perjantaina tenavatuvalle. Se on paikka kaikille lapsille ja lasten kanssa kotona oleville, olemme itse menossa sinne silloin, Se toimii klo 9-12 välisellä ajalla.
      Olis aika extremeä jos siellä sattuisi olemaan sitten joku "oudompi" kasvo joka mahdollisesti on juurikin sellainen kuitenkin "tuttu" joka lueksii blogiai.. :)
      Vai onko teillä jo suunnitelmat tehty lomailunne ajaksi tuolle ajankohdalle?

      Ja on korjattava sen verran että se EI ollut "luomipussintulehdus" vaan LUOMIRAKKULA joka on tulehtunut. :/ Siitä huolimatta...näyttäisi alkavan olevan parempaan päin*kop kop kop*

      Poista
  5. Valitettavasti ei perjantaina olla enää siellä, kun ei olla enää nyttenkään. Systerillä on loppuviikko töitä joten lähdettiin jo kotiin. =) Huomenna ollaan menossa Jyväskylään kuljetus-ja logistiikkamessuille, siellä on näytillä mieheni työpaikan uusi rekka-auto, tulee miehelleni ajoon sitten seuraavalla viikolla. Poikamme varsinkin kovasti odottaa sinne pääsyä, mutta toki myös koko perhe. =)
    Eiköhän myö "lomailla" siellä teidän suunnalla kesänaikaan vielä, joten katsotaan olisiko siellä silloin jotain ohjelmaa lapsille vaikka jossa voisimme mahdollisesti törmätä. =)
    -Humppis-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harminpaikka ja hammaspeikko!
      Jospa toisella kertaa sitten...*elättelee toivoa yllä* :)

      Poista