sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Hauska lauantaimme.

Ensin tuntui lauantai hieman "pitkäveteiseltä" kun mieskin oli omien harrastustensa parissa jo aamusta saakka.
Kävimme neitien kanssa kaupalla aamupäivästä `ihmisten aikaan`(eli jo ennen klo 10) ja siitä sitten puistoon päivää eteenpäin kuluttaen.
Koska oli sirkus päivä niin nostin varuiksi jo rahaakin sen lipun ostamista varten sekä sirkukseen evästä tytölle.(pillimehu ja namipussi-> pieni muuminamipussi vain)

Mies laitteli viestiä että menenkö minä tyttömme kanssa (Kertun) sirkukseen?
Hieman kehtuutti ja koitin että "eikö hän jaksaisi mennä, minä voisin olla Lantun kanssa kotosalla..:"
No kävin kuitenkin ja nostin sen lippurahan jo valmiiksi kauppareissullamme...

Olin juuri laittamassa ystävälleni lähtevää kirjettä kuoreen kun mies saapui kotiin sanoen:
- Ala mennä nyt ostamaan niitä lippuja...
Hetken siinä pyörin etten oikein tiennyt mitä olisin tehnyt seuraavaksi...kunnes sain lopulta ajatukset taas järjestykseen ja kipaisin ostamaan 2 lippua (1aikuiselle ja 1 lapselle).
Ostin oikein aitiopaikat, varmistaakseni sillä että tyttömme näkisi jotakin.
Ensimmäisten rivien aitiopaikat olivat ehtineet jo mennä, mutta pääsimme vierekkäisille paikoille ja mielestäni varsin hyvälle vielä. ...ellei lasketa sitä että esitysten ekan puoliajan lopulla edessä istuvista pikkutytöistä toinen halusi äitinsä syliin ja he istuivat edessäni sylikkätä. Kun taas sen aition seinäpaikan toisella puolella istua lohnotti joku suurempi kokoinen mies nojaillen siihen `seinään`joka aitiot erottaa toisistaan, niin otin tytön syliini ja jouduimme kuikkimaan vuoroin vasemmalta ja vuoroin oikealta nähdäksemme mitä siellä edessä oiken tapahtuu. :D
- En valita! Oli huippua!


Tässä kuva jonka sieltä nappasin heti ensimmäisen numeron aikana. Siinä oli joku varsijousella ampuja. Oli varsin huisi näytös tämäkin.
Sääli että kameran muistikortti ehti tulla täyteen ennen kuin oli vuorossa joku marokkolaisryhmän voimailu esitys. HU HUH...se oli jotakin sanoinkuvaamatonta katsottavaa.. Sanoisin että SIINÄ jos missä oli voima joka jylläsi.

Kotiin päästyämme mies oli lämmittänyt saunan. Kerttu ei jaksanut sinne mennä-ei edes omaan ammeeseensa, kun tahtoi leikkiä sirkuksesta hälle muistoksi ostamalla valohyrrällä joka näytti kukalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti