sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Loppuvalmistelut.

Huomenta.
Minut herätti aamuvarhain kärpänen pöristellen aina naamalle tai muuten suristellen kasvojen läheisyydessä. Aikani huidoin ja totesin etten olisi halunnutkaan nukkua yhtään pidempään. Kellohan oli vasta vaille 5.

Nyt olen saanut vastentahtoisesti vielä kerran pyykkikoneen päälle ja koittanut saada aikaiseksi edes miettiä että mitä niihin reppuihin pakkaan... En ymmärrä miten se voikin kehtuuttaa niin paljon...
Kaupassakin on käytävä, sillä ylläri ylläri - MAITOHAN se meinottelee loppua!!!! :D
Samalla ostan jotakin muutakin tarpeellista. (mm. suodatinpusseja, koska voisin lyödä miltei pääni pantiksi että ellen osta niitä niin ei muista isäntäkään ja jos ei jo huomenna ole hällä "katasrofi"niiden loputtua käsillä niin keskiviikkona viimeistään... xD )

Eilen ostin Kertulle eräältä kotipitäjässä asuvalta naiselta angry birds-kaulakorun.. Sovin alustavasti hakemavni sen hältä tiistaina klo 16 jälkeen.
Tyttö (Kerttu) on muutenkin ihan jo lähdössä mummonsa luo. Taas herättyään sanoi:
- Nyt pittää mennä ettei myöhättytä! Millonka mennäänXXXXX-mummon luo?
(Oli narrattava sen vähän että tämä mummo on muka töissä, että emme voi mennä ennen kuin huomenna. Ettei hän pääse meitä hakemaan aikaisemmin asemalta...)
*tässä on kädet-pistäkää rautoihin ja viekää häkkiin, mikäli tuo olki maailman pahimpia valheita omalle lapselle joka on niin yli-innokas lähdöstä ja kaikesta siihen viittaavastakaan.)

Tänään näyttäkin tulevan taas oikein lämmin päivä. Hyvä hyvä. Kuivuupahan pyykki ja minun farkutkin nopsasti jotka pesuun laitoin.
Mutta ehtisin varmasti ennen koneen pysähtymistä esivalmitella päivän ruoan jo vaikkapa uuniin tässä, eli eipä sitten muuta tällä erää..
HEPS KUKKUU! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti