sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Neuvola-päivä.

Luvassa on meillä tälle päivää neuvolassa käyntiä. Tällä kertaa se onkin Kertun 3vuotis neuvola. Saa nähdä kuinka neiti toimii siellä, alkaako mahdollisesti piirtämään annettuja tehtäviä (viivojen piirtelemisiä oletan-> olen kuullut että vaaka-,pysty-, ja rasti tulisi tehdä kuten täti ensin mallin näyttää...)
Pyöreän pallon tekee kyllä, jos vain pyytää piirtämään "munan". :D
Ja vaakaviivoja syntyy kun sanoo että "piirrä portaat". :D
En tiedä osaako/ymmärtääkö niin termejä "vaakaviiva" tai "pystyviiva", saatikka "ympyrä".

Aurinko paistaa, mutta tähän aikaan on ainakin vielä pakkastakin yli -10*C. Iltapäivään se taas toivoakseni lauhtuu ja on hyvä mennä ulkoilemaan sitten.
Eilen olimme takapihalla reilun tunnin, se aika meni ihan huomaamatta. Ja mikä ihaninta, kun auringossa oli jo lämmin. Vesi tippasi räystäältä ja naapurin katolta putoili pienissä määrin sinne kertynyttä lunta. Puuttui enää se lintujen liverrys. Eiköhän sekin pian korjaannu ja saamme nauttia siitäkin konsertista ulkoilessamme.

Viimeyönä olisi ollut tarjolla revontulia, mutta olin yllättäen taas niin väsynyt että menin unille vetäen peittoa korvilleni. Hyvä heille, jotka on jaksaneet niitä ihastella. Kaunista katseltavaahan ne toki olisi, sitä en kiellä. Nyt vaan ei jaksanut. En tiedä olisiko ne täällä keskustassa miten hyvin näkynytkään, sillä täällä on niin paljon katuvalaistusta, että olisiko se häirinnyt sitä nautinnollista elämystä sitten tehden revontulet huonommin havaittaviksi jos lainkaan.

Jaahas, minun Lanttuni alkoi pitää pientä ääntelyä joten vaipan vaihto ja syöttöpuuhat alkakoon.

Oikein aurinkoista päivää kaikille! :)

4 kommenttia:

  1. Huomenta, huomenta! Spede ei välitä piirtämisestä... Piirsi vain suttua. ;)

    VastaaPoista
  2. Minä en kai ole oikein pysynyt perässä tuossa teidän asumisjutussa. Ei niin, että se minulle mitään kuuluisikaan, mutta kun nyt tauon jälkeen olen näitä juttujasi lukenut, niin ymmärsin, että olette muuttaneet omakotitaloon, mutta jotenkin nyt sain kuvan, että asuisitte mahdollisesti rivitalossa...Olenkohan käsittänyt väärin?

    Eipä se tosiaan minulle kuulu, kunhan uteliaisuuttani kyselen ;D

    Aurinkoista kevättä!
    -A-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitään, varsin sekavahkoa se meidän elomme tuntui asumisen puolesta olleenkin odotusaikanani. Ja nimenomaan tämän Lantun odotuksen aikana.
      (toki olen voinut kertoa/kirjoittaa asioista epäselvästi tai huonosti ymmärrettävästikin.)
      Mutta kaikenkaikkiaan jos tiivistän sen asumisemme Lantun odotuksen ajalta, se menee näin:

      Kun sain tietää odottavani, asuimme tuolloin talossa jota aloimme niinä hetkinä myydä ja muutimme kirkolle vuokralle RIVITALOON. Olimme jopa jo muuttamassa takaisin sinne entiseen jota yritimme myydä kunnes viimein ilmaantui ostaja ja saimme vielä jatketuksi vuokrasopimusta jonka ehdimme jo irtisanoa. Sen jälkeen alkoi se todellinen uuden talon etsintä.
      Aikamoista rumppaamista se oli sinne ja tänne, kunnes sitten kohdalle sattui hyvä talo josta jättämämme tarjous hyväksyttiin ja jossa nyt asustamme.

      Auttoikohan tuo yhtään...- anyway, niin se meni ja nyt onnellisina taas kuin vaan ihmiset näin kevään korvalla voi olla :D

      Poista