maanantai 25. maaliskuuta 2013

Joutavuuksia...

No kaikki muu tältä päivää lienee joutavuutta ellei lasketa sitä, että kävin lasten kanssa kaupalla ja tein kinkkukiusausta. Nopeaa, helppoa ja niin syntisen hyvää.

Huomenna saan tenavatuvalla toivoakseni +1 sukkikset "Lantulle", sekä itselleni mustikansinisen mariskoolin. :D PARHAUTTA!!!
Sattuipa niin "hauskasti" että jätin ilmoituksen jossa kerroin ostavani mariskooleja edullisesti ja eräs joka möi kyseisen väristä oli sitten skipannut tarjoukseni hänen mariskooliansa kohtaan. Noh, koska hän ei ymmärtänyt että olen samalta paikkakunnalta kuin hän, minä selvensin asiaa ja hän tarttui sitten tarjoukseeni. Sovimme, että hän tuo sen tenavatuvalle ja annan rahan siitä siellä mariskoolia vastaan. Noh, eräs toinen siellä useinkin oleva äiti sitten sanoi minulle, että "Hällä olisi joutilaana mustikansininen mariskooli..."
- Voi kuule, kun ehdin jo sopia erään toisen kanssa että ostan häneltä sen... (hinta oli sama mitä tarjosin toiselle siitä).
Jos tämä toinen olisi himpun verran aikaisemmin ilmoittanut asiasta, niin kaupat olisi syntynyt hänen kanssaan. En kuitenkaan ala valitsemaan myyjää, sillä olin ehtinyt jo sopia toisen kanssa ostavani sen häneltä.
Lisäksi kun on pieni kylä, niin lähtee vain turhaan jutut liikkumaan jos "oharit" tekisin. :D

Toistaiseksi olen kerännyt vain 1:n väriänsä. Kenties jos hällä on vielä myynnissä se myöhemmin mikäli päättäisin ostaa vielä toisen, niin ostanen sen sitten hältä pois. (Mikäli hinta ei nouse pilviin...)

Kerttu on ihastunut palomies Sami-lastensarjaan. Voisin kai sanoa onnekseni nauhoittaneeni pari jaksoa boxille ja nyt olen saanut rumpata laittamassa niitä aina uudestaan ja uudestaan.. olisikohan sitä dvd:llä myytävänä, tekisi mieli ostaa jo sellainen, jotta saisi useamman jakson putkeen katsoa. Tuntuu että en ehdi muuta tehdä kuin sitä olla laittamassa AINA UUDESTAAN hälle. (Nauhoitus alkanut toisessa hieman liian aikaisin ja se ei ole kokonaan... toinen taas on alkanut hieman liian "Myöhään" ja loppuu sen vuoksi kesken... :/

Huomiseksi ostin meidän Kertulle myös niitä "Kerhoeväitä". Hello Kitty-riisikakuja, hedelmäsoseita (joista myös Lanttu saa maistaa hieman, sillä hänhän täyttää 4kk 30.päivä. :) ) pillimehuja meillä onkin kun ostin torstaina ison satsin tarjouksesta. :)

Aurinkoista päivää kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti