sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Uusi viikko, mitähän tuo tullessaan...

Ensinnäkin OIKEIN HYVÄÄ HUOMENTA täältä cappuccino mukin takaa. :)
En tiedä kuinka oikein olen ajautunut juomaan cappuccinoa viime aikoina. Kenties siitä voinen syyttää näin suklaan ystävänä kaakao-cappuccinoa jota menin ostamaan 1 kerran ja huomasin sen olevan niin hyvää... uskaltauduin sitten ostamaan pussin cappuccino jauhetta. Itseasiassa siitä lienee kiittäminen miestä, koska erään kerran kun hän meni kauppaan, pyysin tuomaan paketin "kaakao-cappuccinoa" (siinä on 10 annospussia) ja hän toikin "cappuccinoa 10 annospussia" (niihin lisättiin siis kuuma vesi).
Nooh, huomasin sitten sen pelkän cappuccinon olevan edullisempaa kuin kaakao-cappuccinon. Koska kotonamme on kaakaota kokeilin miltä maistaa jos itse lisää jauheeeen ennen veden laittamista kaakaota ja sehän toimi! Hyvää tuli!
Nyt uskaltauduin ostamaan pelkkää cappuccinoa "suuren" pussillisen (edullista tosin merkkinsä puolesta), enkä ole lisännyt siihen kaakaota. hmmm... hyvää! :)

 

VOIKO TÄMÄ OLLA TOTTA!? Minä menin eilen nukkumaan n. klo 21:15 ja silloin laitoin "lantun" vaunuihin olkkariin isännän kanssa se sinne jäi.. ja NYT kun klo on 7:10 hän vasta vikisee! ONKO HÄN MUKA nukkunut siitä saakka...hmm... pitää kysyä mieheltä asiaa kunhan ensi kerran näen...mutta olispa vetänyt melkoiset unet...*täytyy mennä tyynnyttelemään ja ruokkimaan hänet + vaihtamaan vaippa* Palaan astialle vielä editoiden tätä myöhemmin jatkaen...

Kas niin, nyt sain Lantun taas unille. Vanhempi pallero nukkuu edelleen.
Kysäisin mieheltä että oliko Lanttu herännyt sen perästä kun minä hänet laitoin n.klo 21:10 vaunuihinsa? Niin sain vastauksena että klo 23 oli hän laittanut käden Lantun huitovien käsien päälle mihin se oli rauhoittunut. Eli USKOMATONTA tässä nyt on se, että hän nukkui klo 23-07 välisen ajan, eli äkkiä laskien jopa 8h yhtäsoittoa!

Tällä viikolla on tulossa Lantun lääkärineuvola keskiviikkona klo 14.
Muusta ei ole tietoa (menoista) vielä... Katsotaan käydäänkö kerhoilemassa, siitä päättää sää lopullisesti.

Jaahas, nyt on alettava katsella kaappeja, mistä teen evästä lapsille ja miehelle kun hän aikoi käydä kotona ruokatauollansa...

Mukavaa viikkoa kaikille!

Edit. klo 17;19
Justiinsakin sitten joopati joo...
Olisin sitten lähtenyt hyvinkin mielelläni kävellen kaupalla käymään sen MUUN perheemme kanssa, mutta sitten kävi että enpäs lähtenytkään vaan jäin (lue: jouduin jäämään) Lantun kanssa kotiin. (Olin jo pukenut hänet ja hän oli vaunukopassaankin jo valmiina.)
Minä en löytänyt mistään enkä millään toista lapastani. Kuumakin alkoi minulle tulemaan siinä niin luovutin lopulta ja kirjaimellisesti löin ne hanskat tiskiin ja totesin muille:
- MENKÄÄ TE, MINÄ JÄÄN NÄKÖJÄÄN TÄMÄN LANTUN KANSSA SITTEN KOTIIN!
Ei paljon huvittanut ajatus lähteä lykkimään vaunuja tuonne likemmäksi -10 asteen pakkaseen ilman hanskoja.
- Joo, ei ole muita kuin ne yhdet käsineet (lapaset) joilla tarkenee...

Eräs tuttava tinkasi jo tulemmeko huomenissa tenavatupailemaan... Saapahan nähdä löytyykö se toinen hansikas aamuun klo 9 mennessä.

Sen verran kävimme päivällä ulkoilemassa Kertun ja Lantun kanssa, että veimme 2 kirjettä postiin ja olimme hetken takapihallamme, kunnes ukki ja mummo saapui meille.
Mummo alkoi vaihtamaan verhoja olohuoneeseen ohjeistaen ukkia kuinka tämän tuli auttaa.
(Jouduimme ottamaan ne verhotangon `nipsuttimet`kokonaan pois, sillä mummo tahtoi laittaa ne kiinni verhoihin ilman, että tarvitsi pitää käsiä taivasta kohti niin pitkän aikaa.-> Ukki laittoi sitten ne verhot `nipsuineen`takaisin verhokiskoihin mummon ojentaessa ja kannatellessa verhoa.)
Varsinainen insinöörin neronleimaus (vai sanoisinko `neroleimahdus`ollut taas tuokin, kun on kiskot ja tanko + eräässä makkarissa on vielä rullaverhokin jätetty sinne!!!) Voittepa uskoa että on ahdasta sulloa verhoja paikoilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti