sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Tällästä tänään...

Aamupäivästä kävimme koko perhe kävellen kylillä.
- Teki muuten hyvää.
Lieneekö syy ollut edellis iltana polttaman kahvikakun kitkuissa olon seurausta osaltansa, kun tuntui tuolloin että tekispä hyvää päästä raikkaaseen ilmaan. Se jäi toteuttamatta "Lantun" kummin tullessa kylään luoksemme ensi kertaa.

Kotiuduttua mies teki ruokaa ja minä silitin tupla lakanan.
Ruokana oli BBQ ristikkoperunoita ja porsaansuikaleira paistettuna kasvisten kera pannulla ruokakermassa haudutettuna. HYVÄÄ!

Kerttua olemme alkaneet opettaa kuivaksi todenteolla. Eilen meni pyykkiin 3 vaatekertaa (lähinnä housuja aina). Tänään pyykkiin joutunut vasta 1 housut. :)
Öisin hällä on vaippa,mutta se on aamuisin kuiva. (Juo iltasella aika paljon maitoa niin en ole uskaltanut kokeilla vielä yötä ilman vaippaa. Kun nyt ensin oppisi siihen potalle menemään edes päivisin. Ulos mennessä olemme laittaneet hälle mtös vaipan ihan syystä kun riisuttavaa olisi sitten niin paljon hädän iskiessä ettei ole takeita ehtisikö niitä riisua ajoissa...
Hiljaa hyvä tulee.

1 kommentti:

  1. :) hätäilemättä hyvä tulee. Spede oppi "opettamatta" kuivaksi. Toki välillä käy vahinkoja jos on vaikka liian innoissaan leikkimässä.

    VastaaPoista