lauantai 5. tammikuuta 2013

Hyvää vuotta 2013.

Tämä apina on jälleen langoilla.
Koneestani levisi kiintolevy ja siitä syystä olen vietellyt "hiljaiseloa".
Säästyin sen ansiosta joulun toivottamisilta täällä(-kin), kun muutoin tein kortteja vinon pinon. Eipä sillä ettäkö se olisi vastenmielistä ollut vaan jotenkin aina tuntuu että kaikki hössöttää jouluisin niin että se tulee lopulta korvista!
 

Joulu meni kuitenkin ihan kuten odottaa saattoikin. Syötiin hyvin (kenties hieman liikaakin) ja joulupukki kävi meillä.
Lapsista "Lanttu" ei tiennyt mitään sen vierailusta nukkuessaan koko sen visiitin ohi. Kerttu sen sijaan alkoi itkeä nähdessään sen "hirvityksen", mutta reipastui sitten uskaltautuen hakemaan paketteja ja veipä jopa isolle veljellekin hälle olevat paketit. Toimitti siis lopulta pienimuotoista "tontun virkaa". :)
Kukaan ei saanut risuja, mikä ei kai ole yllätys, vaikka niillä risuilla uhkailtiinkin ennen joulua.
Nyt on mietittävä uusi "jippo" millä voi lapsia "kiristää" kun jouluun on taas aikaa melkoisen pitkästi... hmmm.. ideoita otetaan vastaan.. :D

Uusi vuosi oltiin kotona. Lasten ehdoilla mentiin. Minua ei tosin kiinnostanut koko rakettihössötys ollenkaan. Ei sitten tippaakaan!
En nähnyt ainoatakaan rakettia räjähtävän taivaalla, vaikka ääniä kyllä kuulinkin. (ei voinut välttyä kun naapureissa ampuivat niitä...)
Mies kävi lasten kanssa katsomassa sen lasten ilotulituksen klo 20. Oli ollut kuulemma hyvä.
(Hyvä niin!)

Toivotan kaikille ONNELLISEMPAA ja ONNEKKAAMPAA VUOTTA 2013!!!!!!!!!

2 kommenttia:

  1. Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta teidän perheelle!

    Kiva kuulla teistä, hetken jo mietin että mihin ne on joutuneet kun ei kuulu mitään :D sen verran koukussa olen blogeihin että käyn lähes päivittäin ainakin lukemassa päivitetyt blogit ;)

    En toki tarkoita, että täällä pitäisi kaikkien alituiseen postailla, mutta tuli vain mieleen kun olet ollut niin ahkera postailija (vihreänä kateudesta) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ruska. :)
      Näkyy sitä aikaa jostakin aina saavan nipistetyksi sen vähän, että täällä pääsee kirjailemaan. Aina tosin en ehdi kirjoittaa kaikkea joten tallennan ja jatkan sitten toisella kertaa.
      ...tiedä sitten miten se tulee näkymään lapsissani kun he kasvavat. Puhuvatko että "äiti oli meidän ollessamme pieniä AINA vain koneella..." vaikka en mielestäni ole.
      Nytkin olemme suunnitelleet lähtevämme ulos ja samalla kävelyreissulla viemmekin jo kastekutsun isovanhemmille, jotka sain valmiiksi luullakseni tänään. :D

      Sitten saakin alkaa panikoida& miettiä kukat,tarjottavat yms tulevalle päivälle... xD Että ei täällä kiireet lopu!

      Poista