perjantai 28. syyskuuta 2012

Vahvoja tunteita= loma...just joo...

EI alkanu minun "lomani" ihan niinku Strömssössä.
Koulusta pääsimme hieman aikaisemmin kun pidimme tunnit yhteen (kaikki ne 3 jotka viimeisenä samaa ainetta oli, eli atk:ta.)
Siitä kävimme sitten syömässä ja pääsimme sitä mukaa kotiin kun olimme syöneet.

Kävi kuitenkin ne "perinteiset" eli linja-auto meni edestämme. SHIT!
Nooh, kävelin koulukaverini kanssa asemalle odottamaan seuraavaa, jota ei sitten tarvinnut odotella juuri lainkaan sen tullessa meidän kanssamme asemalle yhtäaikaa. :)

Kotipitäjään päästyä kävin ensin apteekissa ostamassa tytölleni D-vitamiinilisäksi tippoja sekä itselleni magnesium tabletteja estämään suonenvetoja.
Poikkesin vielä kauppaan ostamaan kahvileipää, sillä koulumme kahvio oli suljettu koko päivän, emmekä päässeet tästä syystä kahville lainkaan.

Kotona vastassa oli koira joka heilutteli häntäänsä.
Laskin tavarani ja laitoin repusta kaikki omille paikoilleen  ja aloin tehdä itävaltalaista kanelikakkua kuten olin aikonut ja tarpeetkin siihen varannut.

Olin siinä hämmentelemässä taikinaa kun isäntä ja tytär tuli kotiin.
Mies alkoi valittaa oitis:
- Miksi täällä haisee niin kamala kusi!?!
- Aij jaa, olisko koira kussut sitten jonnekin, en tiedä kun heikommin haistan mitään...totesin katsellen olohuoneen puolelle jossa näkyi vaatteita lattialla, koska tyttö oli illalla niitä sinne viskellyt.
Mies meni olkkariin seuraten hajuvanaa jonka hän tunsi nenässään.
- JAAHAS... hän sanoi sellaisella äänellä joka ei tiennyt ollenkaan mitään hyvää.
- Sinnekkö se on sen lätäkkönsä tehnyt? kysyin sotkien taikinaan samalla jauhoja.
- Täällä on paskaa. Paljon paskaa. Ei helevetti!!!!
Nyt kun kurkistin olohuoneen puolelle minäkin näin sen läjän. Se oli löysää ja sitä oli ruiskittu sinne ja tänne tv:n eteen.

Nyt minulle valkeni hieman koiran olemus kotiin tullessa.(aavistuksen luimisteleva olemus, mutta en kiinnittänyt siihen huomiota hänen heilutellessa häntäänsä niin kovin.)

Mies lähti koiran kanssa ulos. Minä puolestani kehoitin tyttöä pitämään kengät jalassaan, sillä koira oli kävellyt itse ulosteessaan ja levitellyt siten sen löysän tuotoksensa pitkin olkkaria. NICE!!!!

Sain kakun uuniin ja siivosin omat sotkuni. Sitten paperirulla kainaloon, muovipussi mukaan (suuri sellainen) ja kaikki roskiin sitä mukaa missä oli ulostetta. En alkaisi  pesemään moisia. Nyt oli siinä oikein hyvä syy tehdä se, ei voinut säästää, sillä ajatus PASKASTEN lelujen/tytön paidan pesemisestä EI kiinnostanut!
Koira oli nolouksissaan peittänyt läjänsä -milläs muulla kuin minun kassillani jonka olin aikaisemmin tilannut (joku vuosi sitten odottaessani tytärtäni ajatuksella että se voisi toimittaa hoitolaukun virkaa...) Oli ollut niin vähäisellä käytöllä etenkin siinä virassaan joten minä pistin sen roskiin!
Samoin meni erään 1000 sanaa kirjan sivujakin jotka oli irtaallaan lattialla (aukeamia) mutta kun nekin oli siinä.
Jei!

Sain koulussa eräältä luokkatoveriltani vauvalle töppöset jotka hänen äitinsä oli kuulema neulonut. :) Ihana ajatus. Kiitos hänelle vielä kerran, vaikka hän tuskin tätä lukee, mutta siltä varalta -jos lukisi.


Kutakuinkin kuvan kaltaista liejua oli pitkin olkkarimme lattiaa...
Onneksi en ole herkkä antamaan ylen. Se tuotos oli kuitenkin ollut siinä jo sen verran hyvän aikaa, koska se ei meinannut lähteä irti.-> oli ehtinyt kuivaa kiinni joten voitte uskoa että sain jynssätä (mopilla jynssin, en paljain käsin!)
Kyllä nyt nukuttaisi. Ja tekeepä mieleni hieman juomatonta alkoholitonta Nikolaitakin jonka mies eilen toi kun pyysin tuomaan 2.(silloin tarkoitin että toinen olisi hälle, mutta hän oli ostanut itselleen jotakin muuta yhden tölkin joten se jäi juomatta, minäkään kun en loputtomasti jaksa.)
Kenties riipaisen sen nassuuni ja menen sitten tyttöä viemään unille. Arvatkaa kuinka minua nukuttaa!!!!

PALJON ja KOVASTI!
Zzzz.....Zzzzz...Zzz...zZz...ZzZ...ZzZzzzZzZZZZzzzzzzzzzzzzzz zzz zzz zz z z ...

2 kommenttia:

  1. Pakko oli tulla koneelle, vaikka itseäkin väsyttää kovin (ja ilman mitään siivoiluja) Toivottavasti vatsavaivat menevät ohi

    VastaaPoista