sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kiirusta kiirusta...

Kah, koko päivä mennyt muuttopuuhissa.
On kannettu tavaraa entisestä mökistä tänne vuokramörskään. Pesinpä siellä entisessä hieman lattioitakin. Samalla lämmitimme uunia siellä käydessämme.
Enää se ei jotenkin tuntunut niin haikealta kuin ehkä aikaisemmin siellä käydessä sen jälkeen kun tiesit jo että se tultaisiin myymään.

Lähdimme sieltä peräkärrin kanssa jossa oli kirjahyllymme lisäksi lasten vaatteita kasseittain.
Nyt illasta kotiuduttua kävin sitten niitä kasseja sisältöineen läpi ja siivosin tyttären kaapista kaikki kesävaatteet pois ja laittelin talvisempia sekä lämpimämpiä tilalle.
Sain melkoisen kasan meille "joutavaa" vaatettakin kerätyksi kasaan.
Nyt olisi mietittävä (lue:kenties kuvattava ja lajiteltava ne koon ja tyttö/poikamaisuuden mukaan.) jotta ne voisi laittaa jonnekin esim- "vaihdetaan" palstalle tarjolle.

Itse en jostakin syystä mielellään käytä tyttärelläni esim.spagettiolkain paitoja/-mekkoja. Jotenkin ne on sellaisia "pikkuaikuismaisia" ja ei oikein minun mielestäni lapselle sopivia.
Vaikka sen toki tiedän, ettei niissä ole mitään pahaakaan. Mutta itse henk.koht en niistä pidä ja siksi en ole niitä tyttärellämmekään käyttänyt.

Huomenna olisi sitten koulupäivä. Eilinen meni ystäväni käytyä luonani ja poikkesimme hänen kanssaan meidän kylän kirppiksellä. Sieltä ei lähtenyt kyllä kummankaan mukaan yhtikäs mitään, mutta ainakin sain tiedon että siellä on varsin hyviä sadevaatteita lapsille, ellen löydä mistään tyttäreni sadetakkia. :D
Sinne siis ostoksille jos mitään sadevarusteita ei ala löytyä.
Hällä kyllä ON OLEMASSA ne rukkaset jotka voi pukea normihansikkaiden päälle, mutta kysymys kuuluukin nyt muuttohärdellin jälkeen että:
- Missä ne nyt on!?Minne ne tuli laitettua?

Jepsis. Huomenna alkaa viikko alusta ja luvassa on aikainen herätys kuten arkena aina.
Enpä tuota osannut nukkua pitkään näin vapaapäivinäkään.
Lauantaina heräsin ensimmäisen kerran jo 04:30 ja kävin wc-reissullani nostamassa kananmunat sekä voin lämpimään keittiöön, jotta saatoin valmistaa sitten myöhemmin mokkapaloja. Näin myös toimin.(valmistin niitä mokkapaloja ja hyviä tuli!)
Edellisenä päivänä olinkin valmistanut jo jääkaappiin hieman riisisuklaata. (sekin oli hyvää ja loppui tänään, mokkapaloja on enää luullakseni 1 pieni pala jäljellä...) nopeasti ne kauppansa tekee jos niitä vaan kehtaa leipoa. Eipähän ainakaan vanhene tässä mökissä leipomukset...heh...

Tiistai on meillä talokaupan vahvistuspäivä ja keskiviikko on muuten suuripäivä meidän elämässämme. Asiasta tarkemmin jahka selviää kuinka eräässä asiassa käy.
Siihen saakka se olkoon vielä salaisuus tai paremminkin arvoitus.*myhäilee tavallaan pelonsekaisin tuntemuksin*

Hyvää yötä ja mukavaa viikon alkua jokaiselle!
 

2 kommenttia:

  1. Te sanotten keskiviikkona maistraatissa "tahdon"? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ajatus tuokin, mutta se nyt ei ollut oikea vastaus.
      Tämä meitä kohdannut asia olikin ennalta arvaamattoman ihana. PAL-JON ihanampaa kuin osasimme ennakkoon edes kuvitellakaan. <3
      Kirjoitan tuosta pääpiirteissään oman postauksen.

      Poista