keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Jokohan avaisi kauden...



Nimittäin joulutorttukauden!
Moni avaa tämän torttukauden itsenäisyyspäivänä linnanjuhlia katsellessaan, tehden illaksi joulutorttuja. Mutta siihen on VIELÄ liikaa aikaa.

Mieli tekisi niitä jo NYT ja niin kovin paljon, mutta ei vielä kuitenkaan luumuhillon kanssa, vaan voisi niitä tehdä johonkin muuhunkin paistonkestävään hilloon.

Olin aikeissa lähteä ostamaan valmiita torttulevyjä, mutta suunnitelmiin tuli muutos, kun appivanhemmat tupsahtikin ovesta kyläilemään.
Eipä siinä. Ei niillä (joulutortuilla) nyt niin hengenhätä olekaan. :)

Koetin aamusta tehdä korttia eräälle serkkuni tyttärelle, mutta en millään löytänyt etsimääni lelukuvastoa, jossa muistelen nähneeni eräitä kuvia leluista (joiden nimeä en millään jaksa muistaa!) mutta juurikin ne oli nyt "HOT-COOL-IN" ja ajattelin, että voisin koettaa tehdä jonkinlaista joulu ja kitios korttia heille, sillä he ovat laittaneet meille tämän tyttären entisiä petivaatteita (lakanoita ja tyynyliinoja) joista hän on jo ns."kasvanut ulos".
Ei enää prinsessat kiinnosta vaan ne isompien tyttöjen nuket..(mitä ikinä ne sitten olivatkaan nimeltään...)
 
Lego Friends se oli!!!! Eli näitä. Sekä tietenkin tyttöä kiinnostaa myös Little pet shop:t.
 Niidenkin kuvia olisi ollut samaisessa kuvastossa joka on nyt hukkateillä. (muuton ansiosta, en muista millään mihin laatikkoon olen senkin kuvaston sullonut. Säilytin sitä kyllä ihan juuri tälläisen varalle, että JOS jolloinkin jollekin tarvitsisi niitäkin kuvia laitella, esim. korttiin...)

Isänpäivä korttikin pitäisi tehdä. Loppuu muuten aika sen lähettämiseen. Tai noh, ei sitä nyt niin "pakko" ole lähettää, jos laitan sen äitini mukana menemään. Asuvat kuitenkin samalla paikkakunnalla, jos äiti kävisi nakkaamassa sen ohi kulkiessaan hänen postilaatikkoonsa ellei nyt sisälle saakka intoudu viemään... Katsotaan.
Nyt Kerttu nukkuu, niin olisi hyvää aikaa tehdä moista kun hän ei ole sotkemassa koko aikaa...
Siispä töpinäksi!

Leppoisaa päivän jatkoa teille vaan. :)

1 kommentti: