maanantai 30. joulukuuta 2013

"IHANA"-ARVONTA

Järjestän nyt idean keräys arvonnan liittyen joulukortteihin jotka tulevat joulun 2014 yksinäisille vanhuksille.
SÄÄNNÖT:
1 kommenttisi = 1 arpa.
(jotta kommentti hyväksytään arvontaan 1 arpana sen kommentin tulee liittyä jollakin tapaa kysymykseen vastaavana.)
Kommenttien määrää ei ole rajoitettu /osallistuja.

Arvonta suoritetaan marraskuussa 2014, mutta nostelen tätä aina ylemmäksi ajan kanssa.

JA KYSYMYS:
Millaisen kuvan mieltäisit juuri YKSINÄISIÄ vanhuksia ajatellen kortin saajaksi jotta se kortti toisi mielikuvan VANHANAJAN JOULUSTA?
Kuinka tekisit kortteja -millä tekniikalla?
Lahjoituksena voin ottaa vastaan esim.leimattuja kuvia jotka liittyvät vanhaan entisaikaan ja näin ollen sinäkin voit olla mukana tekemässä hyvää.

Tarvitsisin myös ideaa millaisia kortteja voisi valmistaa valmiista korttipohjista joihin on (stanssattu?) sydämen muotoinen reikä, mutta kun kuva on siinä ns, "nurinpäin`` ainakin ollakseen pystysuunnassa oikein päin. :D Kenties liimaan siihen väliin jotakin jotta saan 1-osaisia niistä... en tiedä. Materiaalia siis on, mutta ideoita tässä kaipailen päästäkseni toimimaan hyvän asian puolesta oikein todenteolla.

3 kommenttia:

  1. Jotain mehdollisimman luonnonmukaista tms. Kuten linkissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuula: Kiitos kommentistasi, vielä jos se linkki olis ollu/näkyis niin olis helpottais siltäkin osin.

      (Voi olla että mun koneessakin on jotain häikkää kun on hupattanut jo aika kauan että tarttis latailla uus flash player tjms. että entinen ei tue enää nykyistä...jotain. Silti olen toistaiseksi pystynyt tänne päivityksiä tekemään, mutta tuliko nyt viimein se `raja`vastaan että se loppui.)
      Mä olen niin huono ite näitten koneiden kanssa siis tekemään niille mitään saati päivittelemään ohjelmia. :D On jotenkin viisaampaa jättää ne hommat niille jotka tietää mitä tekee kun jotain alkaa tekemään. :)

      Poista
  2. Hmmm. kyllä ainakin menee kun klikkaa tuota nimeäni? Kerro jos ei onnistu. Mutta tähän laitan sekä nimeen, että tähän saman linkin...
    http://tuulankortit.vuodatus.net/lue/2013/11/sinetti

    VastaaPoista