keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tulta ja tappuraa.

En oikein tiedä mistä aloittaisin... tietäisikö kukaan miltä se tuntuu jos usein on ensin puhe tehdä jokin asia tietyllä tavalla (enkä nyt tarkoita mitään kumpiko laitetaan leivälle ensin, kinkku vai juusto..) vaan ETTÄ MINUA ÄRSYTTÄÄ!!!!! JA KOVASTI!!!! AAAaaarRRrrgh!!!
(ei auttanut yhtään!)

Tekisi mieli huutaa keuhkonsa pihalle tästä vihasta, mutta kun tiedän että se mitään auttaisi kuitenkaan. Kurkkuni vain saisin turhaan kipeäksi.

Pienestä asiasta tulee ajan kanssa suuri, jos toinen osapuoli rikkoo/ei tee sitä sopimuksesta (vaikkakin se sopimus on kai ollut enemmän OLETUS minun puoleltani, tai ainakin minä olen ymmärtänyt asian niin että se olisi mennyt toisellekin jakeluun ja että siihen , nimenomaan SIIHEN olisi syytä tulla muutos.)

Ihan piti käydä sen vuoksi nostamassa tilinsä tyhjäksi äsken. Sen verran otti pataan ja kupoliin. Lapsetkin aamun vinkui mitä kumpikin vuorollaan. Niinpä pakkasin lapset tuplarattaisiin ja eikun automaatille.
(En tehnyt ihan suotta tai turhaan tuota tilin nostoa tyhjäksi.- On siihen syykin. Maanantaina tarvitsen käteistä matkustaessani ensin edemmäksi silmälääkäriin ja samalla reissulla käyn kampaajalla entisen koulukaverini liikkeessä katkaisuhoidossa...vai sanoisinko katkaisu hoidettavana :)   )

 +     = KUVINA SAMA. JOs joku sen hoksaa niin pointsit hälle!!!

Meinas mennä tämä (koko postaus) ihan pelleilyksi, kun jotakin painoin ja se julkaisi sitten itsekseen keskeneräisenä kirjoitukseni joka ei ollut lähimainkaan valmis!

Kävimme siis automaatilla käytyämme ukin ja mummon oven takana. Eipä olleet kotona. Kertullamme on jokin uhma kun iltaisin intätä kiven kovaa että "NYT EI OO ILTA! KATO NYT EI OO ULKONA PIMMEETÄ! EI MENNÄ NUKKUMAAN!" Aamulla sitten on vastaavasti "NYT EI OLE AAMU, NYT ON ILTA!!"*huoh* Menis jo ohi tuo inttämisikä. Vaikka en sillä, hyvähän se on kun kyseenalaistaa mutta kun jatkuvalla syötöllä ja joka asiasta!

Kävellessämme kotiin takaisin mietin, että olisi mukavampi niin lähteä perjantaina, kuin myös saapua kotiin lauantaina jos koti olisi edes hieman siisti. Niinpä sain idean. Jos siivoaisimme tänään niin huominen voitaisiin käyttää pakkailuun ja perjantai aamusta ei tarvitsisi kuin mennä aamulla 9-12 välillä tenavatuvalle ja sitten klo 14 maissa tulee mies ja vaille klo 16 viimeistään onkin saapunut koulukaverini meitä hakemaan luokseen. :)

Patistelin juuri Kerttua siivoamaan ne omat lelunsa, jotka on TAAS niin lahjakkaasti kantanut huoneestansa olkkariin, niin kanniskelemaan niitä takaisin omille paikoilleen. Nerokkaasti hän keksi siihen sitten sen "kakkahädän".*huokaus* Taasko käy niin että se olen MINÄ joka ne sieltä kerää kun neiti ei itse saa, kun on joko niin sairas (valittelee toisinaan "Minä oon kippee...yhyyy..."(keksien jonkun paikan olevan kipeä) ja makaa sohvalla sanoen vielä "Minun pittää levätä..."

Niinpä niin...
No MINÄ AINAKIN meinasin viedä matot ulos NYT enkä odota maanantain 15 päivään. Silloin olen jo aamuvarhain matkalla "katkaisuhoitoon" :)

Laitanpa tänne tämän SEPULTURAN "Roots bloody roots"-kappaleen. Olo on juurikin sen kaltainen kuiin minkä tyylistä musiikki siinä kipaleessa on. Sanoihin en ota kantaa huonolla kielipäälläni...(kai se jotain "verisistä juurista huutaa" xD)

Hips hei, nyt mattoja pellolle kantamaan ennen kuin Lanttu herää.

Ps. Mitä voisi hankkia/ostaa/valmistaa EDULLISESTI 1vuotta täyttävälle tytölle?
Lapsen äiti toivoi Duploja, -ovat aikeissa alkaa kerätä niitä, mutt akaikki muukin käy...
Pohdin ankarasti ostanko paketin duploja vai olisiko jotain muuta...meillä ei taitane olla mitään Kertulle pieneksi jäänyttä...ellei sitten jotakin hyväkuntoisena säilynyttä hupparipaitaa löytyisi. ;)

2 kommenttia:

  1. Tiedän miltä tuntuu... Enää en ota kaikkia asioita lupauksena...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helpommin sanottu kuin tehty.
      Noin olen YRITTÄNYT itsekin aina ajatella. (lienee jokin itsesuojeluvaisto?) joka ajattelee ensimmäisenä "EI TULE TOTEUTUMAAN!" Mutta kun ihmismieli on niin kumma.. pian jo huomaat haaveilevasi/ajattelevan "...sitten kun on se aika, kun tämän jutun tulisi tapahtua; ..se ja tämä voisi mennä näin...ja kenties toinen asia noin..."
      Sitten tuleekin se todellinen tiskirätti kasvoille kun käy ilmi että MIKÄÄN SIIHEN SUUNNITELMAAN VIITTAAVAKAAN EI KOSKAAN EIKÄ IKINÄ TULE KÄYMÄÄN TOTEEN- ei muuten kuin korkeintaan unelmissa!!!!

      Kiitti ja moi. Ei tässä muuta. Enpä olis mitään halunnutkaan.

      Poista