sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Iloa iloa :)

Oi miten ihanan onnistunut reissu meillä olikaan.
En tiedä kuinka olisin voinut kylliksi kiittää tätä ystävää joka meidät haki täältä luokseen viettämään tuon vuorokauden verran. Se oli kuitenkin ajallisesti minulle TÄYDELLINEN irtiotto arjesta, huolimatta vaikka lapset olivatkin mukana.
He käyttäytyivätkin mielestäni tilanteen huomioiden varsin mallikkaasti...no pieni ärrimurri iski Kertulle lauantai aamuna. (On tottunut meillä että on tuplarattaat joiden kyytiin pääsee istumaan kun ei jaksa kävellä ja ystäväni luona oli vain yhden lapsen istuttavat cityrattaat, joten Kerttu joutui kävelemään sen PIENEN matkan minkä sateessa teimme.)

Ei tosin tarvinnut edes hänen kävellä koko matkaa, sillä ystäväni otti hänet reppuselkään menomatkalla ja palatessa neiti sai istua rattaiden aisalla mistä olisi moni lapsi ollut kateellinen, sillä siitä näytti vierestä katsellen näkevän varsin hyvin, mutta kun känkkäränkkä oli jo päällä niin ei osannut tyttö arvostaa sitä. :/

Meidän kotiinpaluumme viivästyi hieman kun Kerttu päätti sitten nukkua siellä jopa huikeat 3h päikkärit!Mitä ei sitten kotona ollen tee, ei edes vasta iltapäivästä nukahtaessaan. O_o
Minun piti herätellä tyttö että:

- Herää, käy potalla niin pääsemme lähtemään kotiin, ei mene ystävälläkään kotiinpaluu yömyöhään.
Niin vain kävi kun tulimme kotiin, olikin isäntä jo ehtinyt kotiin ennen meitä. :)
Mutta tuo pienikin reissu meille tuntui puhdistavan ilmapiiriä /välejämme edes hieman. :)
Olimme kenties molemmat ( tai ainakin minä!Sitä en edes lähde kieltämään) sen tarpeessa.

Seuraavaksi kun sain kassit puretuksi pakkasin omaa maanantain Kuopion reissua varten reppuun mitä itse tarvitsen mennessäni "katkaisuhoitoon" ensin (-> JEE JEE UUDET HIUKSET!!) ja sitten siitä silmälääkäriin. (mikä tekee minut hetkellisesti "sokeaksi". :( )
Saa nähdä, osaanko /NÄENKÖ oikeaan bussin kyytiin paluukyydissä ;D
Nolo pysäytellä jokainen ohi menevä "Anteeksi, meneeköhän tämä XXXX:n vai?" NO KUN MINÄ EN NÄE LUKEA!!!!! :D

Nyt laittamaan evästä joten heipä hei!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti