tiistai 16. huhtikuuta 2013

Aurinko saapui kärventämään risukasaamme.

Saapui se aurinko taas pilkistelemään meille-minulle varmaankin- kuitenkin pienen pimennossa olonsa jälkeen.

Aamusta lähdimme tenavatupailemaan ja se lähtö sinne onnistui varsin mallikkaastikin vielä. Mielestäni suuremmitta kitinöiltä.
Mukaamme otin myös tyhjät lasipurkit jotka olin pessyt (oikein tiskikoneessa kansineen). Ne oli tarkoitus viedä samalla reissulla kierrätykseen, koska kenelläkään ei tuntunut kyselyistäni huolimatta olevan niille tarvetta. Niinpä heittelimme Kertun kanssa tenavatupailtumme likemmäksi 20purkkia keräykseen. Sama määrä meni kansia metallinkeräykseen.

Siitä hipsimme kauppaan ostamaan maitoa. Noh, tiesin, että eilinen kalakeitto alkaisi olemaan kalasattumien osalta tänään varsin "köyhää" evästä, joten mietin pikaisesti mikä voisi mennä kaupaksi paremmin. Siis minun versioni olikin nopsasta jauheliha- makaroni mössöstä sellainen että ostinkin "kolmivärisiä rusettimakaroneja" ja jauheliha kastike kaveriksi.
Kerttu puhui kook kaupasta kotiin meno matkamme, että:
- äiti, minä auttaa hinua...
-Kyllä saat auttaa. :)

Edellisenä iltana olin kysellyt eräältä tuttavaltani missä hän oikein käy kampaajalla, ja niinpä sain selville että se paikka missä hän käy, ei olisi edes niin kovin kallis (ainakaan ystävälleni ollut) ja oli tuossa ihan liki meitä. Lisäplussana oli että sinne saattoi varata ajan netin kautta. Olin ilokseni saanut tilausvahvistuksen ajasta :) Jibidi Jai Jee!!!

Varasin sen meidän mesusille lähdön aatoksi. Onpahan uudet hiukset kun lähdemme matkaan! Ei enää myöhempään olisi voinut sitä aikaa saada ajankohdallisesti ajatellen messuille lähtöämme. (No okei, ellen olisi sitten Helsingissä käynyt jossakin, mutta en kehtaa sinne saakka lähteä istumaan kampaajalle.)
Niinpä minulla on nyt vahvistettu aika ti 23.4.2013 klo 15:00 :)
Silloin meitsi saa ne uudet hiukset!

Aiij, kuinka mun korvista tulee nyt ulos sitten fröbelin palikat!!!!
Okei, peiliin saan katsoa kun olen joskus mennyt ostamaan sen dvd:n... silti...Tämä kappale on 1 joka jää MINUN PÄÄHÄN soimaan niin hyvin.. aivan liian hyvin... hohhoijaa...+ on siinä levyllä liian monta muutakin jotka osaan jo hoilotella ulkoa. Ainakin kertsien osin.
Onpahan ne vaihtelua ainaisille Pororo:lle yms. Chuggintonille jne jne... :D
Oi ja olenkin unohtanut jo sen ensimmäisen Kertun "ihastuksen" lasten ohjelmista kun meillä alkoi näkyä Junior-kanava, nimittäin UNELMATARHA! :D

Tenavatuvalla oli puhetta että lähemmin vappua voisimme pitää nyyttikestit siellä. Jokainen voisi tuoda jotain.. hmm... jäin miettimään mitä se voisi olla kun eräs lupasi viedä simaa... munkkerja EN TOD. ala tehdä!!! Puhumattakaan tippaleivistä xD
Eilen ostin KYS:n reissun jälkeen perheelle tuliaisina sokeroidut rinkelimunkit. EN OSTA ENÄÄ IKINÄ!
Nimittäin kun lapset söi niin sitä sokeria oli aivan kaikkialla!!!!!!!! Se ropina mikä lähti kun vanhinkin lapsista söi ja lopuksi vielä niin suurelkeisesti tapsutteli käsistänsä irti ne sokerit pitkin keittiötä niin silloin minua kadutti. Ei se että olin tehnyt lapsia, vaan se ,että OSTIN niitä munkkeja...huoh... Tunsin eläväni siinä hetkessä jälleen kerran!
Eli jos on ideoita mitä voisi viedä isommassa mittakaavassa, mitä mahd.moni voisi syödä niin kiitos, niitä otetaan vastaan,
(Lähinnä kai allergioina on vehnää ja maitoa sisältävät tuotteet...)
Niin suolaisiin kuin makeampiinkin leivonnaisiin yms. ~Kiitos~

Ai niin, no maksoin sentään puolet korista jonka eräs tuvalla käyvä nainen tekee virkaten. :)
Maksoin siksi että osoitin sillä olevani tosissani sen aikeeni kanssa ostaa hältä sellaisen korin. ;) Olen itse henk.koht. niin täydellisen kyllästynyt niihin "MUKA-ostajiin". Kun varataan tuote ja sitten luvataan että "juu, tulen hakemaan sillon/tällöin/tuolloin..." Sitten kun se ajankohta olisi käsillä niin keksitään jokin syy miksi ei päästäkään ...AAAAaaargh!!!!
Lopulta ajan saatossa ilmoitetaan että "No olenkin saanut ko.tuotteen/tavaran lähempää että ENPÄ NIINKU SUOMEKSI AIJOKAAN ENÄÄ OSTAA/HAKEA SINULTA!" Ärh!!!

No menee pian uudestaan vihan puolelle joten paree lopettaa kun vielä ei ole päivä aivan pilalla.
Nukuttaisi vähän, mutta "Lanttu" on nukkunut jo niin hyvän tovin että herää varmasti hetkenä minä hyvään...

Aurinkoista päivää jokaiselle! :)

 

4 kommenttia:

  1. Minulla kolmas yritys 26.4... Eka peruuntui kun kampaaja sairastui, sitten piti olla maanantaina. Lapsille oli hoitaja, mutta Spedeen nousi melkoinen kuume. Peruin sitten ajan :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa se ei enää jäisi yritykseksi vaan pääsisi toteutumaankin. Peukutan sille.
      Nuohan on ikäviä yhteensattumia joita aina saattaa huonolla zägällä tulla vastaan. :/
      Onni on kuitenkin että siirtämällä aikaa siitä selviää.
      Onhan Spede jo parantumaan päin?

      Poista
  2. On jo parempi, illalla nousi jonkunverran kuume muttei kovin korkeaksi. :) ehkä jo tänään pääsisi uloskin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hieno juttu! Meillä lapsille taisi tulla pienimuotoista nuhanpoikasta, mutta jospa se ei siitä kehity vakavammaksi kummallakaan, ihan jotta lapsi messuille menomme ei estyisi.

      Poista