torstai 11. huhtikuuta 2013

TÄNÄÄN = JEE!!

Jee Jee aamu on koittanut!!!
Tässä pian lähdemme tenavatuvalle ja sitten luvassa onkin isännän kotiin odottelu (jos siinä nyt mitään odottamista voisi kuvitella olevan muutoin kuin ajankulumisen kannalta ;) )
Sitten pitäisi kuulema -niin ainakin tämä ysvänäni sanoi, että hän ehtisi koulustaan meitä tulla hakemaan viimeistään klo 15:30 mennessä.
Sitten alkaa auton pakkaaminen. Hänen autonsa pakkaaminen meidän tavaroilla ja sitten päääsemme matkaan hänen luokseen. :) JEE JEE JEE JEE!!!!!
Ei se nyt muuten niin suuri "jee" olisi, mutta me joutuisimme siis olemaan tyttöjen kanssa keskenään niin pitkän aikaa kun se mies huomen aamulla lähtee jo niin varhain omille menoilleen. (kurssilleen).


Huolimatta että tämä "lähtö" meille tytöillle on ollut tiedossa JO viikon verran, niin olen vielä viimetingassa panikoiden pakannut ja vaihtanut jo pakkaamiani eri kassiin.. :D
Kenties niin tuttua monelle muullekin. Ja kenties juuri naiselle...
Sitä vaan AINA varmuuden vuoksi ottaa VIELÄ tuon....ja KENTIES tuolle on tarvetta...ja ELLEI tätä ota, niin sitä tartteis ihan salettiin...joten parempi ottaa.. :D
Näin se tavara määrä kasvaa ja kasvaa ennakoitua suuremmaksi määrältään. Mehän emme ole poissa (reissussa) kuin 1 vuorokauden) mutta mitä vaan voi milteipä sattua joten parempi varautua. Ikävä jos ei olekaan vaikka jommalle kummalle-saati itselle, vaihtovaatetta ajatellen JOS sattuisi kastumaan tai Lanttu vaikka puklaisi päälle tmv.

Pakkasin ystävälle omaan paperikassiinsa annettavaksi kahvipaketin, kiitos-kortin, sekä fazerin sinisen suklaalevyn.  Ei kenties kovinkaan persoonallista, mutta tyhjää parempi kuitenkin. Näin minä tykkään asian ajatella.

Mutta nyt pukemaan lapsille ja oiken. OIKEIN mukavaa viikonloppua kaikille.
Sää tosin voisi olla parempi (räntää rätkii ja on plussnapuolella keli eli märkää ja vetistä säätä siis, mutta siihenkin voi varautua varustellen itsensä kastumista vastaan ;)

4 kommenttia:

  1. Voi, toivotan teille ihanaa reissua! Toivottavasti reissu on mukava ja virkistävä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Oli OIKEIN mukavaa ja etenkin virkistävä reissu :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos. Oli meillä myös hauskaakin ;)
      - Oi jospa olisit (-te) saaneet olla mukana! -_-

      Poista