maanantai 26. marraskuuta 2012

Mainosten orjat.

Kävimme sitten eilen iltapäivästä ihan suuremmalla kylällä ostoksilla. (Siihen meidät taisi innoittaa ihan vain sieltä eräästä kaupasta tullut mainos...heh.)
Kylläpä sitä rahaa paloi, jos näin voisi sanoa. (yhteensä humputimme miehen kanssa takuulla n.100€!!!)
Olipa mukana joululahjojakin lapsille + eräs muu pieni yllätyksellinen tuote, joka on menossa erääseen pakettiin. (siitä ei enempiä ettei asia vain paljastu liian aikaisin...anteeksi vihjaus!!!)
Tuolla odottelee nyt paketointia tytölle:
* Kylpyvaahtopurkki

* Kaunis kukka-paita (tunika)

*Pesuainepakkaus (mallia/merkkiä Hello Kitty)


*(Tytölle on vielä postissa tulossa- kassakone ainakin.)


Pojallekin on odottamassa paketointia muutamat hankinnat. (En vain kuollaksenikaan jaksa muistaa mitä ne olivat, sillä mies on lähinnä tehnyt ne ostokset.)
Minulta poika tulee saamaan ainakin -kunhan se nyt tulisi postissa ensin- Angry Birds-tuplahihaisen paidan. (Tästä mietinkin antaisinko sen hälle jouluna vai jo tämän "Lanttu-nauriin" synnyttyä muka siten että "Lanttu-Nauris" olisi tuonut lapsille tullessaan pienet paketit...) Katsotaan nyt....
(Pojalle on tulossa myös postissa muutakin joulutavaraa joista muistan ainakin laatikollisen legoja(pieniä) + Lego poliisiasema, sekä spiderman-asu.)
Menee taas varmaan överiksi meidän lahjaostot, mutta... joka ikinen vuosi olen päättänyt että ostan VAIN muutaman läheisimmilleni (läheiset= oma perheeni, mies ja lapset) mutta silti se mopo karkaa käsistä ja olen aina jotakin pientä edes hankkinut lähipiirini ulkopuolellekin jääville.

Kerttu nukkui viimeyön omassa huoneessansa (ovi auki, mutta silti!)
Aamulla heräsi kyllä siinä klo 05 jälkeen kun valo taisi paistaa hänen silmiinsä avoimesta ovesta. Miehen lähdettyä töihin n. klo 06, menin tytön kanssa meidän petiin jonne hän sitten lopulta nukahti uudestaan. (ja nukkuu edelleenkin).
Nyt olisi ollut hyvää aikaa tehdä niitä "joulupukin" askareita; kuten paketoida hänen lahjojaan, mutta ehtiihän ne.

Joulukortteja olisi alettava tekemään nyt kenties ihan urakalla jos meinaa saada kaikille joille on ajatellut laittavansa niin tehtyä. Sitä projektia olisi kyllä koetettava toteuttaa eikä vain puhuttava siitä aina "pitäisi...pitäisi". Olisi tartuttava sitä härkää ihan sarvista kiinni! :D

Viimeyö meni varsin normaalisti. Ainoa "ikävätunne" oli kylkeä kääntäessä kun tuntui että repeääkö vatsa vaikka hyvin hyvin hitaasti sen käännöksen suoritinkin.

Tänään onkin meillä sitten viimeinkin luvassa tätä ruokaa...
(makkarakeittoa, ellei kuvan keitos siltä näytä...Kuva lainattu google:n kuvahaulla "makkarakeitto"...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti