torstai 22. marraskuuta 2012

Jouluisia suunnitelmia...

Voi miten olisikaan kiva päästä shoppailemaan niitä turhuuksia näin joulun lähestyessä.
Elikkäs LAH-JO-JA.

En tiedä innoittiko minut nyt se, kun huomasin että minulle oli maksettu vanhempainrahaa KELAn toimesta.
- Tiedän toki, että heti tuhlailu ei tiedä mitään hyvää. Siksipä maksoin ensin miehelleni mojovansumman
(niistä pienistä rahoistani) että hän saisi jotakin korvausta minun tekemistä/ aiheuttamista kustannuksistani hänenkin eloonsa.
(mm. se tietokoneen hajoaminen kun tyttäreni särki sitä `hieman vain pilkkoen kirjaimia irti`...+ onhan tässä jo ollut muitakin laskuja joita hän on joutunut maksamaan omasta pussistaan minun ollessa rahallisesti heikommilla...)

Itselleni en taitaisi tahtoa kuin yhden kirjan. (mistä en edes tiedä onkohan se lukemisen arvoinen, mutta jossakin mielessä tuntui kiinnostavalta... Jari Tervon "Layla".
- Onko teistä kukaan lukenut sitä?
Kertokaas jos olette, että kannattaisiko siihen investoida. :)



Olisi kyllä varsin ihanaa ostaa Prismasta eräs "suklaaherkku" -kirjakin, jonka mukana taisi tulla jotakin suklaisia herkkuja niiden valmistukseen... mutta ehkäpä jätän nyt rohmuamatta liiaksi mitään kirjoja, sillä ei minulla ole liiemmin enää aikaa jäljellä lukemiseen...
Jos se joulupukki toisi... vaikka keneltäkäs minä sitä edes toivoisin, kun kukaan ei kysy minulta enää:
- Mitäs sinä toivoisit joulupukilta? Sitä kun on jo sen verran ikää, että joutuu toimimaan itse vähän niinkuin siinä "joulupukin" apurina järjestellen niitä lahjoja pienemmille lapsukaisille...
Aika aikaansa siis kutakin.

Toisaalta, voisin koettaa hankkia meille (minulle ja miehelleni) vaikka liput taas jonnekin, missä voisimme ns."rentoutua" edes hetken. Johokin leffaan tai vastaavaan... ;)
Niin, sikäli että saisimme lapsemme (sitten ne kaikki 3) hoitoon isovanhemmillensa, tai jonnekin toisaalle...

Saisinkohan tänään mieheni hakemaan kanssani sen paketin postista... Sitä voisi ainakin yrittää toteuttaa tältä päivältä.

Tyttö ei ole ottanut päikkäreitä ja tuskin saa nukutuksikaan, sillä tänään ovat mieheni ja appiukkoni aikeissa jatkaa lattian laittopuuhia tytön huoneeseen ja se ei ole ihan sitä "hiljaisinta" puuhaa... joten ellei tyttö ole SUPER väsynyt niin tuskin nukkuu siinä metakassa/paukutuksessa... mutta... mitä pikemmin sen lattian sinnekin saa, sen nopsammin pääsisi vaatekaappia kasaamaan ja laittamaan ne tytön vaatteet ihan kaappiin saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti